Rusija ili NATO

Sta je bolje za Srbiju u vojnom aspektu

• Rusija

• NATO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
i tako dok Toma šeta Moskvom i pevuši pesmu "Nato ljubavi moja" u srbiji 3% populacije plakaće za Rusijom ali će i dalje voziti BW, Audi, Ford.... :hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha: Не би се сложио са тобом да ће само 3% Србије плакати за Русијом.....ако не верујеш погледај анкету :D:D:D
Ако се не окренемо Русији...бар економски неће нас бити за 30так година...бићемо ко Курди - Народ без државе...:rtfm:

Ако су Руси по теби тако лоши...по чему ти је Нато добар....???

Svejedno pobedili smo mi za Rusiju
Sve dok ima pravih Srba , Srbija neće ući ni u Nato ni u EU
a kad padnu žuti, ovakav politički i ekonomski sistem će propasti i ponovo ćemo se vratiti svom izvoru, kad dođe vreme moje generacije boriću se protiv ovakvog zapadnog modela države..
Sve u svemu duhovnost i istok će prevagnuti, u Srbiji će pobediti, naspram materijalističkog zapada..
Posle ovoliko loših vremena sigurno dolaze dobra samo da se izborimo sa malim Amerikančićima :mrgreen:
Naša generacija će sigurno nešto napraviti želim da verujem u to
Rusija u :heart: Amerika u qrcu :mrgreen:

Svejedno pobedili smo mi za Rusiju
Sve dok ima pravih Srba , Srbija neće ući ni u Nato ni u EU
a kad padnu žuti, ovakav politički i ekonomski sistem će propasti i ponovo ćemo se vratiti svom izvoru, kad dođe vreme moje generacije boriću se protiv ovakvog zapadnog modela države..
Sve u svemu duhovnost i istok će prevagnuti, u Srbiji će pobediti, naspram materijalističkog zapada..
Posle ovoliko loših vremena sigurno dolaze dobra samo da se izborimo sa malim Amerikančićima :mrgreen:
Naša generacija će sigurno nešto napraviti želim da verujem u to
Rusija u :heart: Amerika u qrcu :mrgreen:

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

ako neko ne razmislja kao vi nije pravi srbin?

po cemu ste vi to pravi srbi?

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

ako neko ne razmislja kao vi nije pravi srbin?

po cemu ste vi to pravi srbi?

Pa recimo po tome što voleći Rusiju mi u stvari volimo Srbiju, jer kako možeš biti za svog neprijatelja (SAD,EU) i maloj deci je jasno da oni Srbiju ne vole, čak šta više vekovima im je motiv da nas unište, da na balkanu ne postoji jaka država to im je bitno :think:
A Rusi su nas uvek dobro savetovali u vreme kad su bili pod napadom Napoleona su rekli da ne izazivamo Turke jer nam trenutno ne mogu pomoći, devedesetih ih Milošević nije poslušao, jer bili su slabi i de fakto rekli da su trenutno slabi i da ne izazivamo mečku jer opet ne mogu da nas zaštite ako je tako pomenuti postupio..
Šta onda da očekuješ od Bote da će da posluša dobronamerne prijateljske savete
oće **** baš radi suprotno Srbiji i Rusiji o glavu i iza leđa :whistling:

@MikiMećava
Pohvale za tebe samo moras da svatis ni tad Rusija nije bila slaba u tolikom smislu da nam nije mogla da nam pomogne dopremanjem nekolikoliko baterija S300 nego smo mi krivi,a evo i zasto:
1-Milosevic je imao 1998 ponudu od rusa da za MILIJARDU $ KUPI S300 I 2 ESKADRILE MIG29SMT i DA SE OVI NASI REMONTUJU,ALI NIJE HTEO,A PRICE KAKO RUSI NISU TELI DA PRODJU SU GLUPOSTI JER I ZA VREME APSOLUTIZMA BILO KAD SKUPSTINA NESTO DONESE KRALJ MOZE 3 PUTA DA ODBIJE,ALI CETVRTI PUT NIJE MOGAO I MORAO JE DA POTPISE,A POSTO JE DUMA DOZVOLILA PRODAJU JELJCIN NIJIE MORAO NI DA SE PITA,A PRODAJA JE MOGLA DA SE IZVRSI.
2-U BELORUSIJI KADA SU PITALI NOVINARI NJIHOVOG PREDSENIKA ZASTO NAM NISU PROSVERCOVALI S300 ON JE REKAO ZATO STO NIKO NIJE TRAZIO,A NASI SU SPUSTILI GLAVU.
3-DOVOLJNO JE RECI DA SU MILOSEVICEVI SAVETNICI BILI AGENTI CIJE(CIA).

Svaka cast sto si na strani ISTOKA.

@ZAPADNJACI
Da vam nije bilo Carske Rusije i SSSR zapad bi cinili NEMACKA,AUSTRIJA I ITALIJA i niko vise,a svi ostali bi danas bili na nivou ALBANIJE.

Gluposti, a pojma nemate o istoriji.
Srbija je obila ultimatum Austrougarske pred WW I samo zato jer je imala garancije Engleske i Francuske da će ući u rat ako dođe do napada. E to su saveznici a ne pišljiva Rusija, kad god je trebala da pomogne nije i to je činjenica, ISTORISKA činjenica.
A i šta se više prepucavam s vama koji od svog nosa dalje ne vide.
Čas napoleon, čas kriza, čas nemci, neka da duvaju.
A i ti berkute prestani da lupaš gluposti Mig 29 SMT lupaš da tvojim granicama nema gluposti. Da iznosiš svoju maštu i snove. Pa da nam posle bude krivo kao Alžircima što su vratili iste te Mig-ove sa polovniim delovima i niskog kvaliteta izrade.
TOMA vaš idol, se okrenuo EU i to govori sve. Nije to vaša pijaca, pa sad malo tamo, pa malo ovamo. To je odluka koja se tri puta meri i jednom seče. Seče za sva vremena.
Kraj, tačka.
A ovaj što baljezga o Carskoj Rusiji koja je popila i od Nemaca i od Austrougara po nosu.
Pojma nemaš.

Sta je popila po nosu nemce su u WWI sahranili,a koliko su bili znacajni govori i podatak da su sile Antante,ako znas sta je to po ultimatumu Rusije prihvatili Srbe na svoje brodove i ako iznemogle od prelaska preko Avbanije i pola obolelih od tifusa su trali da predju jos 300km,jebemti takve ljude pa onda saveznike.

U ratu za oslobodjenje od Turaka kada smo vodili prvi rat koji smo izgubili i kada su Turci krenuli u osvajanje Rusi su ih zaustavili,a onda u drugom ratu vec sledece godine Rusija je napala Tursku,a sa dogovormo sa nama srbija je napala Turke ovde i tako su oslobodjena 4 regiona,kasnije smo se mi okrenuli zapadu i na kraju Rusko-tusrksog rata potpisan je mir ali na uskrp Srbije i stvorena velika Bugarska.

Austrougarska i ostle zapdne sile nisu tele da dozvole da Rusija zavlada balkanom i da izadje na Sredozmno more i na Berlinskom kongresu su uspeli da poniste taj mir i Srbiji daju ta 4 regiona,ali su zato Srbiju stavili po svoju valst i samo smo tamo mogli da izvozimo svinje i oslao i ako su nam Rusi i Francuzi davali 100 bolje ponude.

Glupost o kojoj ti pricas da su V.Britanija i Francuska obecale Srbiji da ce uci u rat je cista glupost.
Po streljanju Franca Ferdinada ostavljeni smo na milost i nemislot Austrougarskoj i Nemackoj i uspeli smo da se borimo s njima,a zatim je namacka i Italija zbog kolinija koje nisu imali jer kapitalizam se zasniva na jeftinoj radnoj snazi i iskoriscenju tudjih prirodnih resursa,a za to su potrbne kolonije napale Francuze i Britance koji su ih imali najvise, i zato su usle u rar,a ne zbog Srbije,jer mi nismo bili u ANTANTI.

To je bila ponuda 98 koju je Milisevic odbio,jer mu je NATO prijatelj i saveznik.

Poslednja izmena:
Slušaj je sam bio na zapadu i radim sa tim ljudima i znam kako je i Srbiji će biti Mnooogo bolje sa tim ljudima nego sa pijanim Rusima.
Ja sam te jednom pitao zašto se ni jedna zemlja EU nije okrenula Rusiji ako je je tamo toliko dobro. Nego su sve zemla bivšeg Vrašavskog pakta ušle u NATO i EU. Uključujući i bivše Sovjetske republike.
Kada bi se u Belorusiji, skinuo sa vlasti DIKTATOR večni vladar, vrlo brzo bi se i oni okrenuli EU. Kao i u Ukrajni. Svi mladi su za EU a matorci i bivše komunjare nedozvoljavaju. Ali prirodnom selekcijom polako će nestajati i novi mladi političari će i Ukrajnu uvestu u EU.:super:
Ali opet kažem kada jedan tvrdi bivši radilkal, Toma okrenuo EU sve je jasno. Živ bio sto god.
Rusi neka ostanu na SEVERU mi u srcu EU i sa komšijama da nemamo granice i kao slobodni građanin EU bez pasoša šetkam Evropom.
Evo Španija je u poslednje vreme veći prijatelj Srbiji i pomaže joj više nego što su Rusi i u bajkama radili. A i na kraju i braća pravoslavci Rumuni i Bugari su u NATO i EU. Bravo braćo i mi stižemo.

@MikiMećava
Pohvale za tebe samo moras da svatis ni tad Rusija nije bila slaba u tolikom smislu da nam nije mogla da nam pomogne dopremanjem nekolikoliko baterija S300 nego smo mi krivi,a evo i zasto:
1-Milosevic je imao 1998 ponudu od rusa da za MILIJARDU $ KUPI S300 I 2 ESKADRILE MIG29SMT i DA SE OVI NASI REMONTUJU,ALI NIJE HTEO,A PRICE KAKO RUSI NISU TELI DA PRODJU SU GLUPOSTI JER I ZA VREME APSOLUTIZMA BILO KAD SKUPSTINA NESTO DONESE KRALJ MOZE 3 PUTA DA ODBIJE,ALI CETVRTI PUT NIJE MOGAO I MORAO JE DA POTPISE,A POSTO JE DUMA DOZVOLILA PRODAJU JELJCIN NIJIE MORAO NI DA SE PITA,A PRODAJA JE MOGLA DA SE IZVRSI.
2-U BELORUSIJI KADA SU PITALI NOVINARI NJIHOVOG PREDSENIKA ZASTO NAM NISU PROSVERCOVALI S300 ON JE REKAO ZATO STO NIKO NIJE TRAZIO,A NASI SU SPUSTILI GLAVU.
3-DOVOLJNO JE RECI DA SU MILOSEVICEVI SAVETNICI BILI AGENTI CIJE(CIA).
.

Имаш право да је Милошевић имао гамади (па и циа агената) међу собом...неки од њих си у данас на власти...Дачић например...али постави се у Милошевићеву позицију у то време....њему су свакодневно претили бомбардовањем и нападом на Југославију....али он се опет негде надао да Европа неће бити довољно луда да сама себе бомбардује, да баца бомбе са осиромашеним уранијумом....тј. да ће Немачка бити довољно блесава да сруши мостове на Дунаву и сама себи направи штету....

Gluposti, a pojma nemate o istoriji.

Ако смо ми Срби довољно луди и глупи да нас неко попут тебе учи историју онда смо заслужили све што нам се десило и што нам се дешава...
Реци ми када је то Европа била уз нас ? У првом, другом свестком рату, '99 када су по нама бацали бомбе ? Када?
Европа нас никада није волела нити ће...за њих ћемо ми увек бити као цигани...смрдљиви, одрпани и одвратни...Балканци...

Ja sam te jednom pitao zašto se ni jedna zemlja EU nije okrenula Rusiji ako je je tamo toliko dobro. Nego su sve zemla bivšeg Vrašavskog pakta ušle u NATO i EU. Uključujući i bivše Sovjetske republike.
.

Мислим да сам ти на ово питање само ја одворио неколико пута...Зато што не желе да буду бомбардоване осиромашеним уранијом ко Србија....зато што неће да се замерају САД-у....што не значи да га воле и подржавају...Мало укључи кабловску па погледај дневнике из Шпаније, Аустрије, Пољске, Чешке...па ћеш колико толико моћи да видиш колико и они само не воле ЕУ, а о НАТО да не говорим...
А ја тебе да питам...какве то користи има Грчка од ЕУ и НАТО данас када им је криза?

Poslednja izmena:
Slušaj je sam bio na zapadu i radim sa tim ljudima i znam kako je i Srbiji će biti Mnooogo bolje sa tim ljudima nego sa pijanim Rusima.
Kada bi se u Belorusiji, skinuo sa vlasti DIKTATOR večni vladar, vrlo brzo bi se i oni okrenuli EU. Kao i u Ukrajni. Svi mladi su za EU a matorci i bivše komunjare nedozvoljavaju. Ali prirodnom selekcijom polako će nestajati i novi mladi političari će i Ukrajnu uvestu u EU.:super:
Ali opet kažem kada jedan tvrdi bivši radilkal, Toma okrenuo EU sve je jasno. Živ bio sto god.
Rusi neka ostanu na SEVERU mi u srcu EU i sa komšijama da nemamo granice i kao slobodni građanin EU bez pasoša šetkam Evropom.
Evo Španija je u poslednje vreme veći prijatelj Srbiji i pomaže joj više nego što su Rusi i u bajkama radili. A i na kraju i braća pravoslavci Rumuni i Bugari su u NATO i EU. Bravo braćo i mi stižemo.

Kakve su koristi od Eu imali Bugarska,Rumunija,Grčka,Mađarska,Češka...
Svi su robovi prvih 6 članica EU a prvenstveno Nemačke, potom je cela EU rob Amerike
Ti bi očito za malo novca i koju vizu prodao slobodu i prodao dušu đavolu:roll:

Svi su robovi prvih 6 članica EU a prvenstveno Nemačke, potom je cela EU rob Amerike

Objasni mi to "robovi"? Jel mozda zbog toga sto imaju 3 puta vece plate od nas, sto se znanje ceni u firmama a ne porodicne veze. Jel znas ti da 70% studenata sanja da radi za neku Nemacku, Francusku, Svajcarsku firmu gde su pocetne plate preko 1000e za ing. a ne ko kod nas 300e.

Objasni mi to "robovi"? Jel mozda zbog toga sto imaju 3 puta vece plate od nas, sto se znanje ceni u firmama a ne porodicne veze. Jel znas ti da 70% studenata sanja da radi za neku Nemacku, Francusku, Svajcarsku firmu gde su pocetne plate preko 1000e za ing. a ne ko kod nas 300e.

А јел знаш ти колико за исти тај посао плате у Немачкој, Француској, Швајцарској....? Јел знаш колико су тамо стамбени кредити повољни? Јел знаш да иду код лекара ко ми у Југи некад без новчаника?
Они дођу овде отворе фирму да им радимо за мале паре....а за банке да не говорим....буквално ваде новац из наше државе и уносе у своје...јел ти није лопвлук?
Пре неки дан је било у новинама колико су банке до јуна зарадиле неколико милијарди евра...да ми имам своје банке које би наш новац задржале у Србији јел би морали да молимо за милистињу од ММФа ....? Па наравно да неби....

lupas gluposti. Na zalost ja sam od onih 10% Srba koji imaju tu srecu da rade za neku stranu kompaniju i znaju kako je to. Samo jedan primer, imam pokrivene sve lekarske troskove i ne moram da cekam jebene lekare. A zasto je 10%, jer su ljudi sa vasim stavovima i razmisljanjima gurnuli Srbiju u izolaciju i rat. Naravno sa Bratskom Rusijom i celokupnom podrskom i pomoci koja je bila k...c u guzu. Hvala bogu takve brace se resismo, mozemo da pijemo, poslujemo, ali bratstvo u wc solju.
Sada se borim i trudim da i ostatak drustva stane na noge. A hoce jer smo sposobni i umemo. Najveca prepreka su stare komunjare koje koce ovo drustvo.
A sto se tice Grcke pa sta ako je u krizi, pa to je njihov problem, ako si u EU to ne znaci da nikada neces biti u krizi. To zavisi od mentaliteta n
arod
a a ne od EU. Biseri. Zasto Svetska Norveska, Nemačka, Poljska nemaju tako veliku krizu. Poljska je pravi primer oslobadjanja ruskog uticaja i od najsiromasnije EVROPSKE zemlje dosla do najstabilnije, koja se i dalje razvija i napreduje. Recite mi koliko je Belorusija napredovala od dolaska Putina a koliko Poljska od 2000g. Evo cistog primera. Sa jedne strane Diktator i robovi, sa druge strane Poljska i sloboda govora i napredak. Demokratija. Izvinjavam se na eventualne greske, jer sam preko tel kuckao, kojeg su proizveli Belorusi, ups, Rusi. Pardon made in EU ha ha ha

А јел знаш ти колико за исти тај посао плате у Немачкој, Француској, Швајцарској....? Јел знаш колико су тамо стамбени кредити повољни? Јел знаш да иду код лекара ко ми у Југи некад без новчаника?
Они дођу овде отворе фирму да им радимо за мале паре....а за банке да не говорим....буквално ваде новац из наше државе и уносе у своје...јел ти није лопвлук?
Пре неки дан је било у новинама колико су банке до јуна зарадиле неколико милијарди евра...да ми имам своје банке које би наш новац задржале у Србији јел би морали да молимо за милистињу од ММФа ....? Па наравно да неби....

Izvini ako je tebi 1000e mala plata 90% stanovnika bi ubilo za takvu platu.
A to sto mi nemamo svoj novac to se obratite ciki pod lipom i pitajte ga zasto je sav novac potrosio na glupe ratove sa kojima nista nije postigao umesto da je ulagao u fabrike. Zbog toga smo sada gde jesmo.

Izvini ako je tebi 1000e mala plata 90% stanovnika bi ubilo za takvu platu.
A to sto mi nemamo svoj novac to se obratite ciki pod lipom i pitajte ga zasto je sav novac potrosio na glupe ratove sa kojima nista nije postigao umesto da je ulagao u fabrike. Zbog toga smo sada gde jesmo.

Да су остале цене из 90тих била би то супер плата...млади би могли сами да се остамостачле....буквално осамостале...не да им мама и тата купе стан...

Tи кажеш као да смо ми хтели те ратове....е нисамо ми смо нападнути...и ратом нисмо добили пуно...али добли смо републику Српску...у којој је остало скоро 2 милиона Срба...или би ти волео да су и они протерани у Србију...колика би онда била незапосленост, криминал....?
Прво размисли па нешто реци...1000е звучи супер али колико има људи толико плату?..Србија је земља са само неколико процената високообразовани тако да не можеш рећи да сви могу да се баве рецимо информационим технологијама и другом данас солидно плаћеним технологијама...Ми смо држава која је имала рат, санкције па бомбардовање...то никако не треба заборавити...али смо и држава која има капацитет да буде економски јака бар ко Шведска само треба да ставимо на власт праве људи и да одаберемо праве пословне партере као и савезнике...а то никако нису они који нас лажу о бесплатним акцијама, продају наше фабрике, не боре се против корупције, праве нас геноцидним народом, као ни они који који бацају осиромашени уранијум по нама.....

Ma pusti te ljude, dalje od dvorišta nisu otišli.

Па добро сад не може свако да буде агент CIA па да може да пропутује цео свет.....:D:D:D
A којим новцем би требали да путујемо?....А да сетио сам се имамо 1000 е од бесплатних акција :hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:

Back