Rusija ili NATO

Sta je bolje za Srbiju u vojnom aspektu

• Rusija

• NATO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
OK razmotrimo opciju u kojoj mi ostanemo van NATO pakta i izbije sukob između njih i Rusije. Okruženi smo NATO državma i u konvencionalnom ratu bili bi pregaženi kao Ruski saveznik. Ukoliko dođe do nuklearnog sukoba (malo verovatno) i nekim čudom samo Rusi upotrebe svoj arsenal (to je već u domenu SF) te nuklearni projektili završe nad Zagrebom, Budimpeštom, Sofijom itd. zar zaista misliš da bi netko u srbiji preživeo posledice radijacije. Drugim rečima u slučaju nuklearnog sukoba svejedno je jesmo li u NATU ili ne ali u slučaju konvencionalnog rata kao Ruski saveznik u srcu Evrope bili bi zbrisani sa lica zemlje.

Nama je svejedno,ako izbije bilo kakav rat mi smo na udaru,tako je bilo više puta tokom istorije,tako bi bilo i u budućnosti.Zato je bolje da budemo sa rusima jer nam se pružaju veće mogućnosti u pogledu energetike,ekonomije i još ko zna čega.

vi stvarno analizirate balisticki sukob u 2010 :eek:

Sta ces, dosadno ljudima, bar mi mogao dobar film da se snimi :mrgreen:.

Sad ozbiljno, zar vi mislite da su NATO i Rusija bas toliki neprijatelji pa oni vise saradjuju medjusobno nego mi sa jednim i drugima zajedno.

100620-G-7265M-047_San_Francisco-copy-450x321.jpg

Ruski ratni brod u poseti San Francisku.

Kako mogu da posalju ratni brod u posetu "najvecem neprijatelju" a nisu mogli da posalju jedan avion na Bataju svojoj braci?

Sad ozbiljno, zar vi mislite da su NATO i Rusija bas toliki neprijatelji pa oni vise saradjuju medjusobno nego mi sa jednim i drugima zajedno.

Sećaš li se kad su rusi opomenuli da neće oklevati da upotrebe nuklearno oružje u slučaju da budu ugroženi‚pazi,ugroženi,ne napadnuti.Onda one provokacije sa onim manevrima u Gruziji na koje je bila pozvana i Srbija.

NATO Srbiju nebi imao gde da gadja jer bilo gde da roknu osetice i njihove clanice,a onda to nevalja pa ako posalje Britanija na BG raketu onda za neprijatelje ima Bugare i Rumune,Madjare koji ce braniti svoje ljude u Vojvodini najvise Madjari tako da bi se protiv Britanije diglo jos nekoliko balkanskih zemalja,a jos ako imas na svojoj teritoriji rusku raketnu bazu onda mozes sam odgovoriti i nezavisiti od Rusa tako da je po meni bolje da bude sa Rusima jer ako udjemo u NATO svugde u NATO zemlje pa ce Ruse da boli ***** hoceli da ozrace bili kog drugog ili samo srbe.

Sto se tice raspravljanja oko nuklaernog rata,to je bitno skim bi trebao da budes u savezu.

Pa stizu na niski aerodrom 2 ruska aviona,a ako mislis na 99 pa nisu ni mogli jer je vazdusni prostor Yugoslavije tada bio pod prismotrom 24h sedam dana u nedelji i tu nije mogao da prodje ni jedan avion.

Sto se tice VATA sto bi ga stavili na sankcije kada smo se mi kao i danas okrenuli ka zapadu i boli ih ***** da stave VATO nekom koji oce sa njima samo kad mu je vruce pod nogama.

Poslednja izmena:
NATO Srbiju nebi imao gde da gadja jer bilo gde da roknu osetice i njihove clanice,a ond to nevalja pa ako posalje Britanija na BG raketu onda za neprijatelje ima Bugare i Rumune,Madjare koji ce braniti svoje ljude u Vojvodini najvise Madjari tako da bi se protiv Britanije diglo jos nekoliko balkanskih zemalja,a jos ako imas na svojoj teritoriji rusku raketnu bazu onda mozes sam odgovoriti i nezavisiti od Rusa tako da je po meni bolje da bude sa Rusima jer ako udjemo u NATO svugde u NATO zemlje pa ce Ruse da boli ***** hoceli da ozrace bili kog drugog ili samo srbe.

Konačno neko ko je za Ruse

Zasto mislis da je tamo narod neobrazovan, debilan? Pa taj narod je prvi sleteo na mesec, napravio prvi avion, ford je bio prvi auto koji se serijski proizvodio itd. I kod nas se isto gleda samo dzep sto je i normalno, nece ti bog davatai platu i placati racune. Velika mana naseg naroda je to sto svi hoce da se bave politikom umesto da gledaju svoja posla i rade nesto konstruktivno. Vidis, Ameri su ratovali samo jednom na svojoj teritoriji i rekli su nikad vise i oni su se drzali toga i zato su sad gde su, najmocnija drzava i ekonomski i vojno.

Čuj sleteo na Mesec, ma to je laž svi se oni održavaju na lažima, 9/11 da su uradili muslimani je čista laž, uradili su oni sami da bi imali izgovor za Irak
Mada 69 sleteli a danas ne mogu,nije niko sleteo usrali se NLO-a to je prava istina
a napraviti prvi avion nije velika mudrost kao ni nuklearno oružje
Ajde reci mi zdravo logikašu dal su oni nekom dobra doneli sem sebi
i o kakvom ratu na njihovoj zemlji pričaj, tako što su izvršili genocid nad indijancima :(

Jeli dečk koliko ti godina imaš, jel si i malo svestan šta pišeš.
Ljude koji nisu istomišljenici treba silom menjati stavove i svest. Ti nisi normalan i ubeđen sam da nemaš više od 12 god.
Uzmi knjige i pročitaj zašto su Čehe gazili tenkovima i Mađare i zašto su Rusi postroili ogromnu vojsku pored naših granica i žašto je Tito tada mobilisao skoro celu državu.
Zato što su Časi hteli višepartiski sistem a ne jedno partiski. eto zato su upali i okupirali Čašku.
Ovo je i previše posvećeno vremena tebi, neću da se ponižavam više komentarišući tebe.

Godine si omašio, a to sam namerno napisao da bi skrenuo pažnju, naravno da ne mislim da treba ubijati neistomišljenike..
To nisu radili Rusi već Sovjeti za tvoju informaciju dakle danas nisu ti isti sa takvim sistemom
A šta rade Ameri sve isto samo prikriveno na jako podmukle načine, zar njihov napad na Srbiju nije isto što i Sovjetski napad na Češku ?? ajd malo razmisli
I ne vidim zašto sad kad je Rusija pravoslavna i slovenska se ne bi okrenuli njoj
da li će se ijedan normalan Srbin vratiti svom izvoru
dal ti je draži zapadni katolički svet ili naš bratski
sve je jako jadno koliko izdajnika, Natovaca, demokrata, unijaša ima
Svati da voleći Srbiju ja takođe volim i pra majku Rusiju
Kakav dobar život može Srbija sa zapadom da ima ??
Ja želim da se zaštitimo ruskim s-300 i s-400 sistemima pa da furamo naše
takođe izbacimo one otrove sa tržišta poput coca cole...
Sve je ovo jako jadno kako uspevaju ljudima programirati mozgove :sad2:

Čuj sleteo na Mesec, ma to je laž svi se oni održavaju na lažima, 9/11 da su uradili muslimani je čista laž, uradili su oni sami da bi imali izgovor za Irak
Mada 69 sleteli a danas ne mogu,nije niko sleteo usrali se NLO-a to je prava istina
a napraviti prvi avion nije velika mudrost kao ni nuklearno oružje
Ajde reci mi zdravo logikašu dal su oni nekom dobra doneli sem sebi
i o kakvom ratu na njihovoj zemlji pričaj, tako što su izvršili genocid nad indijancima :(

Imas primer Juzne i Severne koreje. Vidis kako Juzna propada jer je saveznik sa Amerikom pa ima Hyndai, LG, Samsung... sve propale firme, a zato Severna koreja koja je okrenuta vodecim silama, narod umire od gladi, nemaju osnovne ljudske potrebstine ali koga to briga bitno je da oni imaju nuklearno oruzje pa mogu da izigravaju neku vojnu silu, to se sad ceni. Pa onda imas primer Nemacke i Japana, zemlje koje su Amerikanci maltene sravnili sa zemljom pa su danas 100. god ispred nas.

Imas primer Juzne i Severne koreje. Vidis kako Juzna propada jer je saveznik sa Amerikom pa ima Hyndai, LG, Samsung... sve propale firme, a zato Severna koreja koja je okrenuta vodecim silama, narod umire od gladi, nemaju osnovne ljudske potrebstine ali koga to briga bitno je da oni imaju nuklearno oruzje pa mogu da izigravaju neku vojnu silu, to se sad ceni. Pa onda imas primer Nemacke i Japana, zemlje koje su Amerikanci maltene sravnili sa zemljom pa su danas 100. god ispred nas.

Daj mi sad primer neke pravoslavne zemlje i reci zašto stu Ameri tolko zapeli da unište sve veze među slovenskim zemljama kao i samo pravoslavlje..
A ono sve Koreja i tako dalje to je ljubav preko novca i interesa
kad si s nekim onda si sa njim isto kao i u ljubavi
Ako ti misliš drugačije ti si onda rođen za političara u modernom smislu reči..

Daj mi sad primer neke pravoslavne zemlje i reci zašto stu Ameri tolko zapeli da unište sve veze među slovenskim zemljama kao i samo pravoslavlje..
A ono sve Koreja i tako dalje to je ljubav preko novca i interesa
kad si s nekim onda si sa njim isto kao i u ljubavi
Ako ti misliš drugačije ti si onda rođen za političara u modernom smislu reči..

Kakve sad veze ima religija. Pa sve je danas u interesu i novcu.

Kakve sad veze ima religija. Pa sve je danas u interesu i novcu.

Hm ne bi baš rekao, ne vidiš duhovnost samo svetost i materijalnost
U gnozi i ezoteriji se nalaze svi odgovori
Napominjem samo ljubeći neprijatelja svoga možeš postići besmrtnost
On te mrzi ti ga ljubiš i tu mržnja prestaje jer đavo nije postigao svoj cilj nije te uznemirio ili šta je već hteo
Sve danas jeste u interesu i novcu ali radimo na tome da nije
Meni nije bitno ko će vladati svetom pa bio to i SAD ali mi je bitno kako će vladati !!!

Hm ne bi baš rekao, ne vidiš duhovnost samo svetost i materijalnost
U gnozi i ezoteriji se nalaze svi odgovori
Napominjem samo ljubeći neprijatelja svoga možeš postići besmrtnost
On te mrzi ti ga ljubiš i tu mržnja prestaje jer đavo nije postigao svoj cilj nije te uznemirio ili šta je već hteo
Sve danas jeste u interesu i novcu ali radimo na tome da nije
Meni nije bitno ko će vladati svetom pa bio to i SAD ali mi je bitno kako će vladati !!!

Svatko ima pravo da teži za kosmičkom pravdom i duhovnim svetom ali isključivo na nivou pojedinca. Demonstracije 27.03.1941. kojima je odbijen ulazak u Trojni pakt svakako pretstavljaju postupak vredan divljenja. Rečeno je odlučno ne jednom krvoloku. Ipak svaki građanin koji je učestvovao u tim izlevima slobodarstva zaslužio je da mu se ispišamo na grob. Koliko je tako glup potez koštao nevinih života, koliko dece spržene u Jasenovcu i na ostalim stratištima. A naša nesretna istorija obiluje takvim primerima. Čast,bratstvo itd. sve je to ok na nivou pojedinca ali kad politika jedne države počne da se upravlja prema tim parolama umesto da uvaži realan odnos snaga u svetu onda je ta država u velikim problemima.
Onaj tko želi da se bori protiv satane nek lepo ode u manastir, zamonaši se i provede ostatak života na postu i molitvi.

Onaj tko želi da se bori protiv satane nek lepo ode u manastir, zamonaši se i provede ostatak života na postu i molitvi.

Ti znači smatraš da se protiv zla treba boriti samo u manastirima a ne svuda gde se za to stvore uslovi..
Slažem se da je kalkulacija odnosa snaga potrebna ali uvek treba imati na umu da se nijedna strana ne bori za pravu stvar i uvek makar jedna mala zemlja mora voditi bitku za istinu, za sebe, bezobzira uz koju silu je trenutno stoji dakle ne vezano za spoljnu politiku

Ti znači smatraš da se protiv zla treba boriti samo u manastirima a ne svuda gde se za to stvore uslovi..
Slažem se da je kalkulacija odnosa snaga potrebna ali uvek treba imati na umu da se nijedna strana ne bori za pravu stvar i uvek makar jedna mala zemlja mora voditi bitku za istinu, za sebe, bezobzira uz koju silu je trenutno stoji dakle ne vezano za spoljnu politiku

Против зла малени народ бори се радом, културом, просвећивањем итд а не бором са ветрењачама. На крају крајева запад се у косовском случају руководио најстаријим правом на свету, ПРАВОМ ЈАЧЕГА:

Ovo je tek biser.
Gazli li su ih jer su hteli da se oslobode komunizma, nema nikakve veze sa WW II.
Lupaš gluposti. Šta me boli koliko je Rusa stradalo u WW II, kada je Staljin još toliko Rusa pobio posle Ii svetkog rata.
A i na kraju zašto Toma ljubi i voli Brisel a ne Moskvu...:super:

Е знао сам да у Србији има пуно америчких шпијуна али да висе на нашим форумима и износе измишљотине о Русима то нисам знао...мислио сам да имају преча посла...али ипак америка пљачка цео свет треба те паре некако потрошити...:D

Стаљин можда јесте побио неке Русе... вероватно издајнике...али треба знати да је има доста лажи када су Стаљин и његова политика у питању....које су пласирале западне силе да би што више оцрниле Русе...
Опет не контам какве то везе има са нама??? Јесу нас некада Руси газили? НЕ!!! Увек су били уз нас... За разлику од Европе која нас никада није подржала....

Руси као и Срби никада никога нису напали само су се бранили...али за разлику од Руси су велики народ и светска сила тако да своје непријатеље и изданике могу да добро ударе по њушци....:D
И такође Руси никада нису направили негде у свету рат зарад своје користи као што то САД ради већ деценијама....
Једно речују Руси су лоши само у америчким филмовима....:D

А што се Томе тиче...вероватно је завршио неки курс енглеског језика па се сада улизује Бриселу да би увежбао конверзацију, тако да чим научи иенглески...вратиће се он својој браћи Русима.... :D

Poslednja izmena:
Е знао сам да у Србији има пуно америчких шпијуна али да висе на нашим форумима и износе измишљотине о Русима то нисам знао...мислио сам да имају преча посла...али ипак америка пљачка цео свет треба те паре некако потрошити...:D

Стаљин можда јесте побио неке Русе... вероватно издајнике...али треба знати да је има доста лажи када су Стаљин и његова политика у питању....које су пласирале западне силе да би што више оцрниле Русе...
Опет не контам какве то везе има са нама??? Јесу нас некада Руси газили? НЕ!!! Увек су били уз нас... За разлику од Европе која нас никада није подржала....

Руси као и Срби никада никога нису напали само су се бранили...али за разлику од Руси су велики народ и светска сила тако да своје непријатеље и изданике могу да добро ударе по њушци....:D
И такође Руси никада нису направили негде у свету рат зарад своје користи као што то САД ради већ деценијама....

А што се Томе тиче...вероватно је завршио неки курс енглеског језика па се сада улизује Бриселу да би увежбао конверзацију, тако да чим научи иенглески...вратиће се он својој браћи Русима.... :D

ПОТПИСУЈЕМ.

A kako su to Rusi bili uz nas? :think: :dontunderstand:

Шта да ти кажем прелистај уџбеник из историје.... :D

Ha HA HA...:hahaha:
:dash::dash::dash: pa istorija piše suprotno od tvojih stavova:hahaha::hahaha:
A Toma je idol Srbije i Brisela i nikada se neće vratiti Rusiji, pričaće, prošetaće se po Moskvi, otići do MC na jednu Cocu.....:hahaha: ali Brisel će mu uvek biti u srcu.
i tako dok Toma šeta Moskvom i pevuši pesmu "Nato ljubavi moja" u srbiji 3% populacije plakaće za Rusijom ali će i dalje voziti BW, Audi, Ford.... :hahaha:

Tačno tako, potpisujem i dajem rep..:lol:

Paopste je poznato da zapad manja istoriju radi svoje koristi ..

Rusi izgleda uzalud opominju.

Veleo bih vam pokazati decju knjigu iz istorije (nije skolski udzbenik)
u kome se Sovjeti pominju u samo jednoj receni u delu koji je posvecen drugom svetskom ratu a dok se na svakoj ilustraciji vide americke, britanske i po koja francuska zastava !

Nisam znao da li da se smejem ili da placem, ali verujte, nista drugo nisam ni ocekivao :(

Poslednja izmena:

u kome se Sovjeti pominju u samo jednoj receni u delu koji je posvecen drugom svetskom ratu a dok se na svakoj ilustraciji vide americke, britanske i po koja francuska zastava !

Nisam znao da li da se smejem ili da placem, ali verujte, nista drugo nisam ni ocekivao :(

И шта би ми Срби требало да предузмемо у вези тога, вероватно да им свима поново ј...маму. Бојим се да на овом форуму расправљамо о потпуно различитим темама, можда би за неке тема требала да гласи: Да ли је НАТО пакт био суров према Србима? Јесте.
Али тема је Русија или НАТО и ту нема шта да се расправлја у љубави и космичкој правди.
Поставићу једно питање за све који неистомишљеницима лако лепе етикету издајника .
Шта је припадник НОР-а који је на територији данашње Србије из заседе убио војника вермахта у току 2. С.Р. ?
а) Херој,
б)Само момак скромних интелектуалних могућности,
ц)Убица стотину деце.

kazi signaturu.

Back