Rusija ili NATO

Sta je bolje za Srbiju u vojnom aspektu

• Rusija

• NATO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nemoj da me nerviras majketi vise samo ti sanjaj svoj san i nemoj mnogo biti pametan otisao si u Rumuniju i to je to,a eno ih Rome iz iste vracaju nazad pa koliko je dobro zasto su pobegli i zasto opet oce da beze objasni mi.

Tamo gde vi vodite zemlju je cista popast gde nekoliko zemlje imaju korist dok druge rede za njih ima te da cekakate u redovima od po nekoliko sati za litar mleka i malo hleba ispred narodne kuhinje dok ce nemci becati po 10 evra na ulice jer im je to sitinica,a kad vam dosadi pobeci ce te u istu i skupljati te desetice koje oni bacaju.

VAS 6 oce u NATO,a 24 uz Rusiju pa vidi odnosons,ako znas da delis.

Ne mogu da verujem da čak 20% želi u NATO :(
Da bi nešto postigli prvo treba da postignemo nacionalno jedinstvo a onda neki dugoročni plan
Stožer i establišment svih slovenskih naroda :heart:
Rusija, Rusija i samo Rusija :mrgreen:

[/B]
A da Češka, A što su Rusi gazili čehe tenkovima, jeli. Što su gazli Mađare, Poljake, što su NAS hteli takođe da gaze tenkovima posle WWII jeli braćo Rusi.
Aaaaa daaaa sada to nije ista Rusija, zaboravio sam :))))))))

Koje nas gazio tenkovima i što u ovim zemljama mešaš
-gaženje tenkovima onih protiv Rusije i
-gaženje tenkovima celog naroda
ja mislim da je ovo prvo a onaj ko se zametnuo protiv prave ideje i dobre strane i treba da bude gažen jer remeti nacionalno jedinstvo,mir,red i disciplinu
baš kao u Kini na jednom trgu 100 000 za tili čas zar je to bilo potrebno da se svati da je demo(n)kratija loša i zla
Nekad treba silom ljudima ulivati dobro i lepo jednom fala bogu da se dobra strana ponaša po principima zle :mrgreen:
Kina i Rusija zauvek u :heart:

Odi u Kinu pa ces ga kupiti.

Moze moze i to itekako moze,gradnja nasih graditelja tamo,jeftiniji gas i nafta, vojna industria,zeleznica,nuklaerna elektrana,pravljenje brana, medicina,skolstvo...
Kina pomoc oko izgradnje infrastrukture u Srbiji,izgradnja firmi,vojna industria, elektronika(civilna),kvalitetnija,a jeftinija roba....

Sto se tice radnih mesta vidim ih u grskoj,bugarskoj,Rumuniji jedina prednos je ta sto mozes da odes kad hoces tamo i da nadjes poso,ako ga nadjes ili da te deportuju kao Rome...
Mnogo vecu korist mozemo da imamo od Istoka nego od zapada...

Tako je istok znači duhovno a zapadni svet je više materijalistički i svetovan okrenut đavolu i lažnim vrednostima

Da mi je samo znati koliko je vas sto pljujete po zapadu uopste bilo tamo?

Nekažem da je narod tamo loš, on je svuda isti samo su oni neobrazovani,njima se lakše manipuliše,lepe se za novac i šarene laže
I uopšte taj materijalistički svet, gadi mi se
Sve se tamo svodi na problem-reakcija-solucija
Ne vidim smisao života jednog prosečnog Amerikanca sem toga što je debilan i ne vidi dalje od svog džepa..
Između ega i božanske iskre dešava se borba gde ego pokušava da prevlada i dok god postoji protivteža u vidu duhovnog istoka, đavo neće baš prevladati :whistling:

Rusija,naravno.
Nato je vise puta dokazao(i jos dokazuje) da je anti-srpski orjentisan.Nama je jedini spas Rusija.Moramo da se priklonimo nekoj svetskoj sili,ali posto ni jedna nije vecna,moramo da gledamo unapred.Vreme amerike prolazi,dolazi vreme Rusije i Kine.

Nekažem da je narod tamo loš, on je svuda isti samo su oni neobrazovani,njima se lakše manipuliše,lepe se za novac i šarene laže
I uopšte taj materijalistički svet, gadi mi se
Sve se tamo svodi na problem-reakcija-solucija
Ne vidim smisao života jednog prosečnog Amerikanca sem toga što je debilan i ne vidi dalje od svog džepa..
Između ega i božanske iskre dešava se borba gde ego pokušava da prevlada i dok god postoji protivteža u vidu duhovnog istoka, đavo neće baš prevladati :whistling:

Zasto mislis da je tamo narod neobrazovan, debilan? Pa taj narod je prvi sleteo na mesec, napravio prvi avion, ford je bio prvi auto koji se serijski proizvodio itd. I kod nas se isto gleda samo dzep sto je i normalno, nece ti bog davatai platu i placati racune. Velika mana naseg naroda je to sto svi hoce da se bave politikom umesto da gledaju svoja posla i rade nesto konstruktivno. Vidis, Ameri su ratovali samo jednom na svojoj teritoriji i rekli su nikad vise i oni su se drzali toga i zato su sad gde su, najmocnija drzava i ekonomski i vojno.

Ja cu ti odgovoriti,zato sto mislie da je ovde jos rat,zato sto misle da je Tito jos ziv,zato sto su lupali takve gluposti kad sam slusao na vestima da sam povraco.

Oni sleteli na mesec pa da malo pomogla bivsa Juga i jos mnogo zemlja(ajde da se pravimo da verujemo amerima),a ja cisto sumnjam da su sleteli jer od mali milon vrsta kamanja koja se nalaze na mesecu i kojih nema na zemlji oni su doneli kamen koga ima na polovima,zatim viorenje zastave,ubistvo svih koji su ucestvovali u tom proektu od prvog do poslednjeg su ubili i milion primera i dokaza koji ukazuju na to da nisu sleteli.

Sa dugom od 6 bilion $ najmocnija sila na svetu,ma vazi.

on ide svake god na letovanje... menja auto svakih pet, zivi mirnim i normalnim zivotom, ima lcd tv, liberalan ustav, jeftino gorivo, struju,nema nestasice mleka i ulja, ako je kreativan i radan ispaltice mu se, zivi u zemlji gde se kreativnost isplati.... puca mu kucar za ceo svet...

iskreno za takav zivot i ja bi tako razmisljao o svetu...

a ti berkute posto se ne secas inflacije bolje cuti!!
jer nisi stajao u redovima za ulje i secer, nisi kupovao gorivo iz garaza, nisu u kupovinu svega za kucu isao na pijac jer u prodavnicama nije bilo nista... sladoled sam sanjao tokom sankcija...

HOCU DA MI BUDE BOLJE... ako neko ne zeli... onda moze sa rusima da se smrzava tokom zime ili da izgori u pozaru!!

Koje nas gazio tenkovima i što u ovim zemljama mešaš
-gaženje tenkovima onih protiv Rusije i
-gaženje tenkovima celog naroda
ja mislim da je ovo prvo a onaj ko se zametnuo protiv prave ideje i dobre strane i treba da bude gažen jer remeti nacionalno jedinstvo,mir,red i disciplinu
baš kao u Kini na jednom trgu 100 000 za tili čas zar je to bilo potrebno da se svati da je demo(n)kratija loša i zla
Nekad treba silom ljudima ulivati dobro i lepo jednom fala bogu da se dobra strana ponaša po principima zle :mrgreen:
Kina i Rusija zauvek u :heart:

Jeli dečk koliko ti godina imaš, jel si i malo svestan šta pišeš.
Ljude koji nisu istomišljenici treba silom menjati stavove i svest. Ti nisi normalan i ubeđen sam da nemaš više od 12 god.
Uzmi knjige i pročitaj zašto su Čehe gazili tenkovima i Mađare i zašto su Rusi postroili ogromnu vojsku pored naših granica i žašto je Tito tada mobilisao skoro celu državu.
Zato što su Časi hteli višepartiski sistem a ne jedno partiski. eto zato su upali i okupirali Čašku.
Ovo je i previše posvećeno vremena tebi, neću da se ponižavam više komentarišući tebe.

Jeli dečk koliko ti godina imaš, jel si i malo svestan šta pišeš.
Ljude koji nisu istomišljenici treba silom menjati stavove i svest. Ti nisi normalan i ubeđen sam da nemaš više od 12 god.
Uzmi knjige i pročitaj zašto su Čehe gazili tenkovima i Mađare i zašto su Rusi postroili ogromnu vojsku pored naših granica i žašto je Tito tada mobilisao skoro celu državu.
Zato što su Časi hteli višepartiski sistem a ne jedno partiski. eto zato su upali i okupirali Čašku.
Ovo je i previše posvećeno vremena tebi, neću da se ponižavam više komentarišući tebe.

Јао које ти глупости износиш овде па то је страшно....Шта нас боле уво јесу ли Руси газили тенковима Мађаре...ако и јесу они су то и заслужили....јер су били на страни хитлера ...дакле фашисти и убијали су и клали....тако да све се враћа све се плаћа...
Узи ти неку књигу па мало причитај колико је Руса погинуло у 2. светском рату а колико их је умрло од глади и болести!!! Па те онда неће чудити што су Руси били тако непријатељски настројени према фашистичким државама...

Јао које ти глупости износиш овде па то је страшно....Шта нас боле уво јесу ли Руси газили тенковима Мађаре...ако и јесу они су то и заслужили....јер су били на страни хитлера ...дакле фашисти и убијали су и клали....тако да све се враћа све се плаћа...
Узи ти неку књигу па мало причитај колико је Руса погинуло у 2. светском рату а колико их је умрло од глади и болести!!! Па те онда неће чудити што су Руси били тако непријатељски настројени према фашистичким државама...

Ovo je tek biser.
Gazli li su ih jer su hteli da se oslobode komunizma, nema nikakve veze sa WW II.
Lupaš gluposti. Šta me boli koliko je Rusa stradalo u WW II, kada je Staljin još toliko Rusa pobio posle Ii svetkog rata.
A i na kraju zašto Toma ljubi i voli Brisel a ne Moskvu...:super:

Zato što nas ovi iz EU neće,pa moramo da se ulizujemo kako bi se oni smilovali i primili nas,a rusi su nam sami ponudili saradnju.

Ponudili su nam šta ? Deklarativnu podršku, gasovod (ali pod znatno strožijim uslovima nego ostalim državama), očuvanje Kosova (kao da se nešto može sačuvati međunarodnim pravom bez uporišta u realnoj sili (ekonomskoj, vojnoj, političkoj)). Pa onaj nesrećni Milošević je deset godina žrtvovao Srbe štiteći ujedno i Ruske interese a zuzvrat je dobio šipak. Nisu poslali ni oružje, ni gas ili naftu da rasterete malo posrnulu ekonomiju, nisu čak ni uložili VETO kad se raspravljalo o sankcijama. Pa bratska Rusija je među prvima priznala Hrvatsku s druge strane zapad ne zaboravlja svoje saveznike (koliko je šiptarskih krvoloka ili ustaša osuđeno u Hagu, na prste se mogu izbrojati.) Ne ništa nam Rusi nisu ponudili a traže sve.

Poslednja izmena:
Ponudili su nam šta ? Deklarativnu podršku, gasovod (ali pod znatno strožijim uslovima nego ostalim državama), očuvanje Kosova (kao da se nešto može sačuvati međunarodnim pravom bez uporišta u realnoj sili (ekonomskoj, vojnoj, političkoj)). Pa onaj nesrećni Milošević je deset godina žrtvovao Srbe štiteći ujedno i ruske interese a zuzvrat je dobio šipak. Nisu poslali ni oružje, ni gas ili naftu da rasterete malo posrnulu ekonomiju, nisu čak ni uložili VETO kad se raspravljalo o sankcijama. Pa bratska Rusija je među prvima priznala Hrvatsku s druge strane zapad ne zaboravlja svoje saveznike (koliko je šiptarskih krvoloka ili ustaša osušeno u Hagu, na prste se mogu izbrojati.) Ne ništa nam Rusi nisu ponudili a traže sve.
NATO nam je ponudio samo bombe sa osiromašenim uranijumom.Uostalom,bolje je da za neprijatelja imamo NATO,nego Rusiju.

Pazi sad.Mi uđemo u NATO.Oni u moskvi kao legitimnu metu za balističke projektlie sa nuklearnom glavom u slučaju nekog većeg sukoba dodaJU još jedan grad-BEOGRAD.

OK razmotrimo opciju u kojoj mi ostanemo van NATO pakta i izbije sukob između njih i Rusije. Okruženi smo NATO državma i u konvencionalnom ratu bili bi pregaženi kao Ruski saveznik. Ukoliko dođe do nuklearnog sukoba (malo verovatno) i nekim čudom samo Rusi upotrebe svoj arsenal (to je već u domenu SF) te nuklearni projektili završe nad Zagrebom, Budimpeštom, Sofijom itd. zar zaista misliš da bi netko u srbiji preživeo posledice radijacije. Drugim rečima u slučaju nuklearnog sukoba svejedno je jesmo li u NATU ili ne ali u slučaju konvencionalnog rata kao Ruski saveznik u srcu Evrope bili bi zbrisani sa lica zemlje.

Pazi sad.Mi uđemo u NATO.Oni u moskvi kao legitimnu metu za balističke projektlie sa nuklearnom glavom u slučaju nekog većeg sukoba dodaju još jedan grad-BEOGRAD.

Mi udjemo u savez sa Rusijom i onda Beograd dodaju Britanija, Francuska i Amerika u cemu je onda razlika? I te price sa nuklearnim raketama su za malu decu kao Srbija je od velikog znacaja pa ce biti prioritet za odstrel. :dash:

Mi udjemo u savez sa Rusijom i onda Beograd dodaju Britanija, Francuska i Amerika u cemu je onda razlika? I te price sa nuklearnim raketama su za malu decu kao Srbija je od velikog znacaja pa ce biti prioritet za odstrel. :dash:

Naravno da nas NATO ne bi gađao nuklearnia jer su svuda oko nas NATO države uključujući i Mađarsku koja je najcenjenija od naših suseda koji su u EU i NATO.
Koliko ja znam,Sofija i Bukurešt su isto na ‚‚listi‚‚ a oni su jako važni.

Back