Rusija dobila odgovor: Nema kompromisa

Украјина сигурно није место где Америка треба да утврђује или брани демократију.

Америка је већ укотвљена у делу света који је демократски и раувијен: скоро цела Европа, Северна Америка, већина Јужне Америке, Аустралиа , Нови Зеланд, Јапан, Кореја, ИНДИЈА, Пакистан тако да Русија и Кина ипак немају шансе да шире идеје аутократије. Мислим могу, али без неке велике опасности по Америку.

Е сад, увлачити се у Украјину или Казахстан, прво питање је да ли је то изводљиво јер ни Амерички ресурси нису баш бесконачни, на крају крајева Америка има и доста својих проблема.
Западне капиталистичке елите су одлучиле да побију већину становника САД/ЕУ.Зато ће ићи у максималну конфронтацију са Русијом, не би ли изазвали нуклеарни рат.
Уколико то не успе, истребиће становништво својих земаља на неки други начин.

Svet se samo vratio u period 2008 - 2016 kada su isto bile tenzije na vrhuncu izmedju SAD i Rusije.

To je odlika američke demokratske administracije za razliku od republikanske koja je oštrija prema Kini i Iranu a manje prema Rusiji.

Pošto su u tom periodu stradale Libija, Sirija i Ukrajina može se očekivati da će isto stradati niz zemalja ali do svetskog rata neće doći.

Западне капиталистичке елите су одлучиле да побију већину становника САД/ЕУ.Зато ће ићи у максималну конфронтацију са Русијом, не би ли изазвали нуклеарни рат.
Уколико то не успе, истребиће становништво својих земаља на неки други начин.
Zahebavaš? Onda se ciljevi mnogih arapa, Kineza, Rusa i pingvina poklapaju sa njihovim ciljevima! :zcepanje:

Kosovo? Jesu ti ameri GLUPI, ili šta? Bilo šta da postignu tamo, to će da vredi najviše mesec dana nakon što oni napuste Kosovo, makar onda trebali i da očistimo Kosovo od svih šiptara, ako neće moći milom! Kao u Balkanskim ratovima! Neka pogledaju šta se sada dešava u Afganistanu sa njihovim pudlicama koje se nisu spasile na točkovima aviona.... O tome ne izveštava njihov 'demokratski' CNN? :zcepanje:
Mi ne zivimo u Avganistanu gde su Talibani imali snaznu podrsku iz komsiluka - Pakistana - i arapskih drzava. Inace povlacenje Amerike iz Avganistana je odradjeno 98% jos pod vodjstvom Trampa.

Kosovo je druga prica. Mi smo sa svih strana okruzeni Natom. Nemamo izlaz na more. Mi se moramo izboriti da sacuvamo ono malo Srba na Kosovu sto je preostalo. Postoji granica razuma (ako Albanci udare vojno na Srbe), gde bi mozda americka administracija zazmurila i dopustila da mi oslobodimo severni deo Kosova.

Kako god, dalja desavanja u Ukrajni ce se direktno odraziti i na nas. Ako Rusi i ovaj put kleknu, onda ozbiljno trebamo da predomislimo nase odnose.
Vojno sami nista nemozemo postici. Sa svih strana imamo Nato u komsiluku. Kraj price.

Svet se samo vratio u period 2008 - 2016 kada su isto bile tenzije na vrhuncu izmedju SAD i Rusije.

To je odlika američke demokratske administracije za razliku od republikanske koja je oštrija prema Kini i Iranu a manje prema Rusiji.

Pošto su u tom periodu stradale Libija, Sirija i Ukrajina može se očekivati da će isto stradati niz zemalja ali do svetskog rata neće doći.
Da, čak i najslabiji američki predsednik Tramp je u 2 navrata krstarećim raketama ubio Alevitske fašiste.

Tako da apsolutno treba očekivati vojne akcije od predsednika Bajdena u odbrani slobode globalno

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg saopštio je večeras da NATO neće praviti kompromis oko principa prihvatanja bilo koje zemlje u blok.

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je da alijansa ni pod kojim okolnostima neće žrtvovati svoj osnovni princip da svaka zemlja može da bira sopstvene odbrambene saveze, prenosi "Blic".

Pogledajte prilog 1080888

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=01&dd=07&nav_category=78&nav_id=2084681

Tako triba!
Rusija poznaje samo 1 jezik, a to nije ljubeznost i verbalni argumenti.
Jens Stoltenberg održ'o poslednji govor...
A bio je cool lik...
Iskrena sućut...
:(

Ipak, čak i Tramp je više gađao nego Bajden u 1. godini

To znači da prava bombardovanja tek slede u narednih 7 leta bajdenove strahovladavine
Ameri su najbrži u povlačenju
biće "Šaim se" vrlo brzo...

Jens Stoltenberg održ'o poslednji govor...
A bio je cool lik...
Iskrena sućut...
:(

Ameri su najbrži u povlačenju
biće "Šaim se" vrlo brzo...
Mislim da se Stoltenberg pita ko moja pokojna baba.Mislim da Ameri nusu toliko glupi i da ako Ukrajina napadne Donbas,bila u Nato ili ne,Rusi će reagovat.E sad,problem je za Nato što ako se povuku, to će biti kraj Natoa kao vojnog saveza koji brani svoje članice,a ako se vojno umješaju, tek tada im slijedi pogibija.

Mislim da se Stoltenberg pita ko moja pokojna baba.Mislim da Ameri nusu toliko glupi i da ako Ukrajina napadne Donbas,bila u Nato ili ne,Rusi će reagovat.E sad,problem je za Nato što ako se povuku, to će biti kraj Natoa kao vojnog saveza koji brani svoje članice,a ako se vojno umješaju, tek tada im slijedi pogibija.
To nek oni lupaju glavu

arlington-flags-01-abc-jef-190523_hpMain_4x3_992.jpg

ej buraz, jedva sam te našo...
reci mi gde si štekovao pljuge?

@Stress Option

Ti misliš da će ovaj dementni stari pedofil živjet 7 godina.:deda:
Iza Bidena stoji partija americki demokrati. Mi nemamo problema samo sa Bidenom, nego sa njegovom partijom (Klinton, Albrajt, Soros itd. itd.). Dosta njih znamo, a ima ih jos vise sto neznamo. U pitanju je jedan pokret - novi svetski poredak. Taj poredak je izrastao iz Nato-saveza. Ali neke clanice tod poredka ne stoje iza njega, nego ga koriste za svoje licne nacijonalne ciljeve. Znaci pricaju o ravnopravnosti i slobodi, a rade uglavnom u svoju korist.
Svakako rasplet ce biti zanimljiv i ....krvav.

Mi ne zivimo u Avganistanu gde su Talibani imali snaznu podrsku iz komsiluka - Pakistana - i arapskih drzava. Inace povlacenje Amerike iz Avganistana je odradjeno 98% jos pod vodjstvom Trampa.

Kosovo je druga prica. Mi smo sa svih strana okruzeni Natom. Nemamo izlaz na more. Mi se moramo izboriti da sacuvamo ono malo Srba na Kosovu sto je preostalo. Postoji granica razuma (ako Albanci udare vojno na Srbe), gde bi mozda americka administracija zazmurila i dopustila da mi oslobodimo severni deo Kosova.

Kako god, dalja desavanja u Ukrajni ce se direktno odraziti i na nas. Ako Rusi i ovaj put kleknu, onda ozbiljno trebamo da predomislimo nase odnose.
Vojno sami nista nemozemo postici. Sa svih strana imamo Nato u komsiluku. Kraj price.
Intuicija mi govori da bi Mađarska, Rumunija i ITALIJA ( Grčka?) za početak lako mogle da OTKAŽU poslušnost u slučaju nekih novih svinjarija od strana tzv. NATO-a, čitaj američkih pichkica....

Iza Bidena stoji partija americki demokrati. Mi nemamo problema samo sa Bidenom, nego sa njegovom partijom (Klinton, Albrajt, Soros itd. itd.). Dosta njih znamo, a ima ih jos vise sto neznamo. U pitanju je jedan pokret - novi svetski poredak. Taj poredak je izrastao iz Nato-saveza. Ali neke clanice tod poredka ne stoje iza njega, nego ga koriste za svoje licne nacijonalne ciljeve. Znaci pricaju o ravnopravnosti i slobodi, a rade uglavnom u svoju korist.
Svakako rasplet ce biti zanimljiv i ....krvav.
Imao je i SSSR jaku partiju! :zcepanje:

Back