Rusi

da, pa? šta ti tu nije jasno, zeko?
jel to razlog da dobiju politički azil?

Ne, razlog je ako je optuznica klimava,odnosno bez dokaza.Sto je u slucajevima kod srpskog tuzilastva rutina.
Znaci 05.10.2000.Svi se hapse kompletna porodica Milosevic sa najblizim saradnicima.Svi u bajbok a ne u kucni pritvor.Zabrani se rad SPS-a na neko vreme i vodi se istraga protiv svih vecih aktera pa sta ispliva ispliva.Manjima manje kazne ako prodaju velike igrace i cao.Sta je bilo sa Goricom Gajevic,Ivicom Dacicem,Mirkom Marjanovicem,Zebicem,Zelenovicem,Vucickom,...sefovima raznih sluzbi bezbednosti?Nema nikome napolje dok se stvari ne razbistre.Ko ih je pustio da se izvuku?,Kostunica i Djindjic.
Jel danas drugacije sa raznim Andrijama Draskovicima,Peconijima,..?Kad se kriminalci kao Draskovic sa osvedocenim delima setkaju,ti bi da sudis Miri i Marku za sverc cigara.Smesan si ako verujes da je ova drzava u stanuju da napravi optuznicu za njih.Posto nisu u stanju ovi dobiju politicki azil.Sad nagradno pitanje za tebe (napregni vijuge razocaracu se u tebe):Ko je kriv sto su Mira i Marko slobodni?,Rusi,ili nasa drzava?

ne bih ja nikom da sudim, a još manje da oslobadjam.
svi koje si nabrojao treba da odgovaraju.
bez razlike.
rusi DOBRO ZNAJU za šta su optuženi ovo dvoje.
ovim činom pokazali su koliko poštuju srbiju.

Pazi ovako.
Secas li se slucaja Skorpioni i Podujevo.Tada je streljano oko 20 Albanski civila u Podujevu 1999e.Za to su optuzeni Sasa Cvijetan i izvesni Dejan.Uhapsila ih policija Srbije u toku bombardovanja i onda na insistiranje nekih na vlasti oni su pusteni.Tada Cvijetan ostaje u Srbiji,a Dejan odlazi za Kanadu.Smena vlasti posle 05.10 Cvjetana opet hapse i traze izrucenje za Dejana od strane kanadskih vlasti.Kad su Kanadjani videli optuznicu odbiju izrucenje.Znaci li to da Kanada skriva ratne zlocince?Teka nakon nekojiko pokusaja da se Dejan izruci Kanadjani pristaju na ekstradiciju(verovatno pritisak na njih).U medjuvremenu Cvjetan dva puta biva oslobodjen optuzbe,dva puta se predmete vraca na pocetak.Kad im je obojici sudjeno u Srbiji,Dejana nasa vlast proglasi nevinim sto je decko i bio,a Cvijetan dobije 20 godina.Znaci Kanadjani su odmah provalili da je optuznica smesna i ne drzi vodu,i zato su upocetku odbijali ekstradikciju
Znaci ja DOBRO NE ZNAM jesu li ovi umesani u sverc cigareta.Nema tu javlja mi se svercovali su.Ako smo pravna drzava a nismo onda treba optuznica na koje ces sa pravom traziti izrucenje.
Nagradno pitanje jos jednom za tebe.Da nije pukla vest kako su Rusi dali azil koliko bi ljudi uopste i razmisljalo o Mirici i Marku?NIS,gasovod velike pare,odmah vest Rusi dali azil,zli Rusi nepostuju Srbiju.A Slavonija pise kako su dobili azil jos 2006e.Sta ako je to istina,sto se tek sada postavlja to pitanje?Vidis da nas i ova vlast krese u zdrav mozak kao i Slobina

potpuno je u redu da ti imaš tako visoko mišljenje o sebi, ali....

interpol se ne bavi, kao ti, labavim ili tvrdim:roll: optužnicama.

pokretanje interpolove poternice ima za cilj da se optuženi nadje u sudu.
tačka.

Nije baš Tačka, ako je Interpol predstavnik grupe demokratskih država! On mora da proceni i eventualna kršenja ljudskih prava onih ljudi koje traže neke države!
Npr. Zar bi ti opravdavao da Interpol hapsi one koje bi tražio Saddamov režim?:D

ne bih ja nikom da sudim, a još manje da oslobadjam.
svi koje si nabrojao treba da odgovaraju.
bez razlike.
rusi DOBRO ZNAJU za šta su optuženi ovo dvoje.
ovim činom pokazali su koliko poštuju srbiju.

Ili možda smatraju da bi Srbija mogla prvo suditi i većim kriminalcima i lopovima od M&M dueta, a koji se još nalaze u Srbiji!?:D
PS: Ono, kao znak dobre volje da se stvarno radi o suđenju običnim kriminalcima!

Back