Руси питају Србе: Хоћете ли у Савезну државу Русије и Белорусије?

Naravno da ne kažu. Oni svi kažu da je genocid delo pojedinca i da nema nikakve veze sa Srbijom niti RS. Nego naš manipulativni režim prosipa mantre kako nam svi rade o glavi i upravo nas time pravi genocidnim tako što poistovećuje dela pojedinca sa državom.
Не,не,не!
Немој да лажеш и да преусмераваш ствари као овај горе,единбуршки Ђак.

Запад је СРБСКИ НЕПРИЈАТЕЉ.
јА ГЕНОЦИДАН--
он,Запад није :hahaha:

зНАЧИ,
Ми,се растајемо! :ok:
 
Ako se bira izmedju 53 kolonije commonwellta, 53 države amerike i ruske federacije onda federacija....
Pokrajine u 53 državi mafijaske amerike ili pokrajini u 45 državi evrope što nam nude ovi jadnici iz engleskih rupa i američkih podruma...opet ruska federacija....i naravno svetsko pravno uredjenje sveta, a ne američko mafijaško uredjenje.....ili možda neko misli da je sada pravni poredak svetskih udruženja demokratski, a nije mafijaški?
 
Poslednja izmena:
Mi smo prirodni saveznici sa svima koji su posebne carevine van franacke alijanse. Ne treba nam poseban savez. Dakle sa Rusijom i Kinom 100% prirodni saveznici kao carevine na udaru franackih probisvjeta.
Grcka i Turska i Kipar nisu posebne carevine, to su franacki podanici i nasi prirodni neprijatelji kao i Hrvati. Oni su u franackom carstvu. Direktno vojno i na druge nacine kao kroz banditsku takozvanu demokratiju i njihove banditske takozvane diplomate i trgovinu neprijateljski djeluju.
 
Nezvanični podaci govore da je u Rusiji broj naših državljana sa 40.000, koliko ih je bilo 2020.. sveo danas na cifru između 10.000 i 15.000 pre početka rata, pa na drastično manju brojku danas, danas je tamo oko 2.000 srpskih državljana .
LINK, LINK <-----

Utekose Srbi iz Rusije a da nisu obavestili ni o tome a ni o situaciji u Rusiji nacionalisticko/rusofilsku "omladinu" na forumu Krstarice. Pa posto su ti ljudi bar donekle pokazali ljubav prema Rusiji, tamo su radili i gradili je, za razliku od forumaskih luzera, verovatnije je da su oni u pravu nego oni koji su samo jaki na recima u svojoj ljubavi ka Puttleru i Rusiji. Utekli su odande zato sto je tamo apsolutno sranje za obicnog coveka.

Dakle, nacionalisticke luzerske stranke su sve zajedo na zadnjim izborima ostvarile do 10% glasova, uz normalno informisanje u drzavi (mnogi od njihovih glasaca su neinfomisani polupismeni idioti) taj broj bi pao jos ispod te cifre. Pogotovo kad pogledate da je vise od 50% tih nacionalistickih glasova navukao covek koji ima francuski pasos koga se ne odrice cak iako je navodno za Rusiju a protiv EU. I gle, clanstvo njegove stranke i glasaci te stranke mu ne zameraju sto mu je rezervna domovina Francuska a ne Rusija. Poprilicno kurshluzna situacija u mozgovima tih ljudi, zar ne?
 
Немогуће је и замислити нешто глупље од Руско-Српске Федерације.

На срећу, од тога никад неће бити ништа.


Što je ljudima nemoguće, Bogu je moguće (up. Mt. 19, 26), a biće moguće i nama ako svoju volju pokorimo volji Božijoj!

Daće Bog da se ujedinimo sa Rusima u svepravoslavnu imperiju od Jadrana do Vladivostoka!

A ti služi Mamonu, Bleru kome hoćeš tvoj problem.
 
Bože sačuvaj. Mi smo ekonomski i geografski deo Evrope.
Znaš li za ovaj podatak?
Evropski deo Rusije — Википедија


Evropski deo Rusije odnosi se na zapadni deo Ruske Federacije, koji se nalazi na evropskom kontinentu i pokriva površinu od 3.960.000 km² ili oko 40% same Evrope.
 
Naravno da ne kažu. Oni svi kažu da je genocid delo pojedinca i da nema nikakve veze sa Srbijom niti RS. Nego naš manipulativni režim prosipa mantre kako nam svi rade o glavi i upravo nas time pravi genocidnim tako što poistovećuje dela pojedinca sa državom.
Genocid NIKAKO ne može da bude delo pojedinca.
 

Back
Top