S SamanthaJones Elita Poruka 16.124 27.04.2009. u 08:44 - Rusi na plakat za Eurosong stavili hrvatski grb na srpsku trobojnicu #51 Appel: Je l ti to Hrvatima? Kliknite za proširenje... jok nego nama
kyo. Elita Poruka 22.685 27.04.2009. u 10:47 - Rusi na plakat za Eurosong stavili hrvatski grb na srpsku trobojnicu #52 peti ligament: kyo.: a ispričavam se...hm...kako mi ta tema promakla mora da je opet neki de8ilni naslov u pitanju PS a ništa modovi... spojite ih Kliknite za proširenje... mora da je to...ne postoji druga opcija... Kliknite za proširenje... evo pa prosudi sam Хрватска- Стара српска земља! Kliknite za proširenje... zar nije de8ilni naslov...šta se iz tog naslova može znati?
peti ligament: kyo.: a ispričavam se...hm...kako mi ta tema promakla mora da je opet neki de8ilni naslov u pitanju PS a ništa modovi... spojite ih Kliknite za proširenje... mora da je to...ne postoji druga opcija... Kliknite za proširenje... evo pa prosudi sam Хрватска- Стара српска земља! Kliknite za proširenje... zar nije de8ilni naslov...šta se iz tog naslova može znati?
peti ligament Buduća legenda Poruka 40.786 27.04.2009. u 15:14 - Rusi na plakat za Eurosong stavili hrvatski grb na srpsku trobojnicu #53 kyo.: evo pa prosudi sam zar nije de8ilni naslov...šta se iz tog naslova može znati? Kliknite za proširenje... Kao i iz mnogih drugih naslova, ništa... Ali postavljač teme je očigledno htio da malo provocira Hrvate...što i dalje nije debilno... Eto, razjasnismo
kyo.: evo pa prosudi sam zar nije de8ilni naslov...šta se iz tog naslova može znati? Kliknite za proširenje... Kao i iz mnogih drugih naslova, ništa... Ali postavljač teme je očigledno htio da malo provocira Hrvate...što i dalje nije debilno... Eto, razjasnismo