Rusi konačno najureni iz "Ikarbusa"!!

dragosh

Veoma poznat
Poruka
11.827
Ovo nam nije nimalo trebalo uoci najavljene posete Medvedeva Srbiji,
mislim da smo svesno trebali da trpimo gubitke zbog negovanja dobrih odnosa sa Russima?!:think:


Raskinut ugovor o prodaji Ikarbusa
Cetvrtak, 3. septembar 2009. 20:01

v145792p0.jpg



Agencija za privatizaciju saopštila je da je raskinut Ugovor o prodaji akcija AD "Ikarbus" Beograd ruskoj firmi "Avtodetal - Service".

Ugovor je raskinut, posle isteka drugog naknadnog roka odobrenog kupcu, zbog neizvršavanja ugovornih obaveza iz oblasti socijalnog programa, raspolaganja imovinom suprotno odredbama Ugovora, kao i nedostavljanja bankarske garancije za dobro izvršenje posla, navodi se u saopštenju.

Ugovor sa ruskim partnerom je, putem javnog tendera, zaključen 11. avgusta prošle godine.

U postupku vanredne kontrole, 20.avgusta godine, Agencija je konstatovala da je poslednja zarada radnicima isplaćena za februar ove godine, odnosno da neto zarada nije isplaćena za period mart - jun 2009. godine.

Konstatovano je i da ukupan projektovan dug na ime neisplaćenih neto zarada, kao i poreza i doprinosa za period decembar 2008. godine - jun 2009. godine iznosi 142.564.409 dinara.

Kako se navodi, radnici Ikarbusa počeli su da štrajkuju 1.jula, a račun te firme neprekidno je u blokadi od 15. jula u iznosu od 765.782.168 dinara.

(FoNet)


http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=145792
 
i nikad necemo biti dosadna drzava u kojoj je nebitno ko je na vlasti kad se sporvodi politika nacionalnog interesa...ceo prolsi vek i ovaj nema drzave samo se vode parcijalni interesi
pa tako i sa izbacvanjem ubacivanjem rusa ama i bilo kog drugog
sad je nama ok da ubacimo...citaj nekoj politickoj figuri i stranci

nema veze za SRbijom..a sad nam je interes da ga izbcaimo...citaj nekoj politickoj figuri i stranci i opet nema veze sa Srbijom
zato smo i ovde gde jesmo jer se politicke odluke ne donose da imaju veze sa Srbijom vec sa politickim figurama i strankama i prijateljima sa strane i neprijatlejima sa strane i .........ma....gore da gore biti ne moze...al posto je ovo Srbija gore da gore biti i MOZE
 
Ruski eksperti iz Ikarbusa?! :think: :sad2: :sad2:

virenkov.jpg

Руководитель проекта EXPERT
Выренков Дмитрий Викторович


zhuravlev.jpg

Старший менеджер проекта EXPERT
Журавлёв Дмитрий Валентинович


salukin.jpg

Начальник бюро маркетинга и рекламы
Салюкин Максим Александрович
 

Back
Top