Rušenje SPS a

Veoma se varaš.

Ali to nije zato što ja branim Đilasa, iskreno ... stvarno ne znam na kom referatu je dobio onolike glasove u Bgd.,

nego zato što je očigledno da Đilas ima podršku od strane Vučića.

Ja sam opet ubedjen da ako dodje do novih izbora da je PREDIZBORNA koalicija koja je najverovatnija ona SNS-URS.
Vucic i Dinkic veoma dobro saradjuju, vidi se na primeru Emirata.
A opet, realno je da sami osvoje vecinu u Srbiji(mislim zajedno SNS i URS).

Ja sam opet ubedjen da ako dodje do novih izbora da je PREDIZBORNA koalicija koja je najverovatnija ona SNS-URS.
Vucic i Dinkic veoma dobro saradjuju, vidi se na primeru Emirata.
A opet, realno je da sami osvoje vecinu u Srbiji(mislim zajedno SNS i URS).

Kakvu većinu kad je protivu volje naroda Vučko se zagrlio sa krmetom Dinkićem, a mahao je njegovom zatvorskom uniformom ???

Kakvu većinu kad je protivu volje naroda Vučko se zagrlio sa krmetom Dinkićem, a mahao je njegovom zatvorskom uniformom ???

Kakve to veze ima?
Pa sta ako je mahao?
Nije Vucic sudija da presudjuje, postoje organi koji to treba da rade.

A podseticu te da se skoro 10 godina provlaci prica o Dinkicu kao kriminalcu, da je Dinkic direktno oborio jednu vladu, iz druge se povukao, da su svi upirali u predizbornoj kampanji da ga pljuju, i niko mu nista nije mogao naci.
Ako mu je najvieci greh sto je slagao za 1000 evra, onda bolje i ne spominjite to vise, dosadili ste sa tim.

Kakve to veze ima?
Pa sta ako je mahao?
Nije Vucic sudija da presudjuje, postoje organi koji to treba da rade.

A podseticu te da se skoro 10 godina provlaci prica o Dinkicu kao kriminalcu, da je dinkci direktno oborio jendu vladu, iz druge se povukao, da su svi upirali u predizbornoj kampanji da ga pljuju, i niko mu nista nije mogao naci.
Ako mu je najvieci greh sto je slagao za 1000 evra, onda bolje i ne spominjite to vise, dosadili ste sa tim.

A mahao je znači, da je lagao narod da će uhapsiti krmeta Dinkića. SPS ovska škola muvanja, znači.
Šta je to dobro krme Dinkić uradio za Srbiju ? Jel su to zasluge što je Srbiju zadužio na milijarde eura ili što je na stotine hiljada ljudi bez posla ili što su od njegovog šurovanja sa DS do šurovanja sa SNS cene i inflacije u stalnom porastu ?
Ček, ček...pa i on će biti neobavešten kad mu dodje vreme za odstrel ili ne ??

Back