Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.707
Mislite da je ovo što se sve danas prezentuje neki tajni plan da se konačno sruši SPS ili zamazivanje očiju pred konačni kolaps države Srbije ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislimo da je ovo poslednji Đilasov trzaj pred gubitak položaja i novca s njim u vezi.Mislite da je ovo što se sve danas prezentuje neki tajni plan da se konačno sruši SPS ili zamazivanje očiju pred konačni kolaps države Srbije ?
Mislimo da je ovo poslednji Đilasov trzaj pred gubitak položaja i novca s njim u vezi.
Častiš ako sam u pravu?Veoma se varaš.
Ali to nije zato što ja branim Đilasa, iskreno ... stvarno ne znam na kom referatu je dobio onolike glasove u Bgd.,
nego zato što je očigledno da Đilas ima podršku od strane Vučića.
Častiš ako sam u pravu?Izaberi hotel.
Zabranjeno mi je da radim u hotelu ...,
ali mogu da te častim u mojoj kući domaćinskoj ...,
odavno ti već obećavam gibanicu ...
Mislite da je ovo što se sve danas prezentuje neki tajni plan da se konačno sruši SPS ili zamazivanje očiju pred konačni kolaps države Srbije ?
Shvati kako hoces ako mislis da ce neko od njih rusenjem izgubiti nesta varas se,narod je gubitnik.
A ti bi SRS opet u skupstini?![]()
Ne,politika koja nam je nanela nesagledivu stetu po srpske interese mora biti porazena u celoj drzavi
to vazi i za Beograd.
Veoma se varaš.
Ali to nije zato što ja branim Đilasa, iskreno ... stvarno ne znam na kom referatu je dobio onolike glasove u Bgd.,
nego zato što je očigledno da Đilas ima podršku od strane Vučića.
Ja sam opet ubedjen da ako dodje do novih izbora da je PREDIZBORNA koalicija koja je najverovatnija ona SNS-URS.
Vucic i Dinkic veoma dobro saradjuju, vidi se na primeru Emirata.
A opet, realno je da sami osvoje vecinu u Srbiji(mislim zajedno SNS i URS).
Ja sam opet ubedjen da ako dodje do novih izbora da je PREDIZBORNA koalicija koja je najverovatnija ona SNS-URS.
Vucic i Dinkic veoma dobro saradjuju, vidi se na primeru Emirata.
A opet, realno je da sami osvoje vecinu u Srbiji(mislim zajedno SNS i URS).
Msm da su doživeli zenit, sada bi trebali da imaju opadajuću tendenciju
cange@ slažem se apsolutno![]()
Ma kakav zenit.
Kad ispitivanjem privatizacija dodju do nekog visokopozicioniranog socijaliste, pa osude nekoga od zutih lopova, lagano prelaze 50%.
Ja ne vidim tu nesagledivu stetu...sve je nadoknadivo...
Pa Vučiću to nije ni prvi ni poslednji put da od usta doope pravi.Kakvu većinu kad je protivu volje naroda Vučko se zagrlio sa krmetom Dinkićem, a mahao je njegovom zatvorskom uniformom ???
Kakvu većinu kad je protivu volje naroda Vučko se zagrlio sa krmetom Dinkićem, a mahao je njegovom zatvorskom uniformom ???
Kakve to veze ima?
Pa sta ako je mahao?
Nije Vucic sudija da presudjuje, postoje organi koji to treba da rade.
A podseticu te da se skoro 10 godina provlaci prica o Dinkicu kao kriminalcu, da je dinkci direktno oborio jendu vladu, iz druge se povukao, da su svi upirali u predizbornoj kampanji da ga pljuju, i niko mu nista nije mogao naci.
Ako mu je najvieci greh sto je slagao za 1000 evra, onda bolje i ne spominjite to vise, dosadili ste sa tim.