Rus ubio petoro zbog nesrećne ljubavi

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
masakr%201%20glas.jpg

MOSKVA - Zaljubljeni Rus, koji je patio zbog neuzvraćene ljubavi, jutros je ubio petoro svojih kolega, uključujući i ženu koju je voleo, i još dvoje ranio na radnom mestu u jednoj farmaceutskoj kompaniji u Moskvi, saopštila je ruska policija.

"Ujutru, 7. novembra 2012, osumnjičeni je ušao u kancelariju farmaceutske kompanije gde je radio i ispalio više hitaca iz sačmare koju je posedovao. Kao rezultat, tri muškarca i dve mlade žene koji su sedeli na svojim radnim mestima, ubijeni su na licu mesta, a još jedan muškarac i jedna mlada žena su ranjeni i primaju medicinsku pomoć", saopšila je bezbednosna služba neimenovane ruske kompanije.

Ruska novinska agencija RIA Novosti javila je da je Rus patio zbog neuzvraćene ljubavi i da je, žena koju je voleo, među žrtvama današnjeg masakra.

"On je rekao istražiteljima da se zaljubio u devojku koja je bila farmaceut, ali da njegova osećanja nisu bila uzvraćena. Zbog toga se opijao pet dana i danas je došao i otvorio vatru", potvrdio je neimenovani izvor iz ruske policije.

Bezbednosna služba kompanije uhvatila je ubicu i on se sada nalazi policijskom pritvoru, dodaje se u saopštenju, prenela je agencija AFP.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/...11-2012/rus-ubio-petoro-zbog-nesrecne-ljubavi

Poslednja izmena:
Rusi i Srbi mogu biti samo pravoslavci. Ako to nisu - znači da su komunisti/ateisti/satanisti/sektaši/NVO-sektaši/strani plaćenici/kvislinzi/izdajnici tj. izrodi. To nisu Srbi, niti Rusi. :cool:

нетачно. срби су и католици и муслимани и православци и све то је наметнуто силом, и хришћанство и ислам јер су срби у суштини историјски пагански народ

Перун, Световид, Дабог,... то су деитији словенских народа пре него им је силом наметнуто хришћанство а затим и ислам (или мислиш да је бадњак хришћанска традиција??)

само атеист може бити избор, остало је гола превара и присила. Какве везе може европски народ да има са израелским или арапским боговима?

нетачно. срби су и католици и муслимани и православци и све то је наметнуто силом, и хришћанство и ислам јер су срби у суштини историјски пагански народ

Перун, Световид, Дабог,... то су деитији словенских народа пре него им је силом наметнуто хришћанство а затим и ислам (или мислиш да је бадњак хришћанска традиција??)

само атеист може бити избор, остало је гола превара и присила. Какве везе може европски народ да има са израелским или арапским боговима?

:hahaha:

"Ruski Brejvik" ubio petoro kolega nakon raskida s devojkom, objavio i manifest o zločinu

Blic - Agencije | 07. 11. 2012. - 17:22h | Foto: vk.com | Komentara: 28
Advokat Dmitrij Vinogradov (30) ubio je danas u Moskvi, u kancelariji u kojoj je radio, petoro kolega, a dvoje je teško ranio, saopštila je policija. Pre ubilačkog pohoda, on je na Internetu objavio manifest nalik onom Andersa Brejvika kojim je opisao motive za ubistva.

Dmitrij Vinogradov je uhapšen pod optužbom za ubistvo petoro kolega
Prema izjavama svedoka, on je ušao u kancelariju držeći dve lovačke puške i bez ikakvog upozorenja počeo je da puca u ljude.

Tokom ispitivanja u policiji, on je rekao da je ciljao one koje je smatrao odgovornim za njegov raskid s koleginicom Anom. Upravo nju je ubio među prvima, pucnjem u grudi.

- Izlazio sam s jedom devojkom dugo vremena, ali smo raskinuli u januaru. Pokušao sam da obnovim vezu, ali nije išlo - rekao je on policiji, a prenosi "Lajf njuz".

Ana, devojka zbog koje je Vinogradov krenuo u ubilački pohod
Raskid je doveo do čestog alkoholisanja Vinogradova, a na kraju i do krvavog napada na kolege. Prema policijskom saopštenju, Vinogradov je dosta pio tokom celih pet dana uoči napada.

- Ušao sam u kancelariju u kojoj je Ana radila i rekao: "Dobar dan, kolege". Počeo sam da pucam pred njenim očima. Hteo sam da vide da sam smiren. Nakon toga sam poželeo da ubijem i sebe - rekao je on policiji, a prenose moskovski mediji.

Kada je ostao bez municije, Vinogradova su savladale kolege koje su preživele, kao i obezbeđenje advokatske kancelarije.

U napadu su ubijena trojica mladića i dve devojke, a jedna 29- godišnjakinja je u komi.

Napisao "manifest" poput Brejvikovog: Mrzim sam život

Vinogradov je na društvenim mrežama sebe opisao kao "ljubitelja prirode"
Pre odlaska na posao, ubica je na internetu postavio svoj "manifest", u kome čovečanstvo opisuje kao "genetski otpad".

"Mrzim ljudsko društvo, mrzim ideju da budem njegov deo, mrzim uzaludnost ljudskog života, mrzim sam život. Vidim samo jedan način da ga opravdam: Da uništim što je više pojedinaca moguće", stoji u njegovom mučnom "manifestu".

Ubica se predao policiji bez pružanja otpora, navodi se u saopštenju, koje prenosi DPA.

Vinogradovljeva majka je potvrdila mišljenja psihijatara da je on imao ozbiljnih psihičkih problema. Prema njenim rečima, Vinogradov je uzimao tablete koje nije uzeo na dan ubistava. Ona je dodala i da je posle raskida s Anom postao veoma depresivan, kao i da je na jednoj lokaciji izvan Moskve vežbao pucanje.

Na svom profilu na ruskoj društvenoj mreži "V kontakte" Vinogradov je sebe opisao kao ljubitelja prirode, uz fotografije na kojima spasava ptice od izliva nafte.

Ne pričaj gluposti.
Bolje se okreni Bogu i Gospodu Isusu Hristu koji će ti oprostiti grehe, ako se na vreme pokaješ.

Back