86bogomoljka
Legenda
- Poruka
 - 55.343

Prva repriza komada "Hladnjaca za sladoled",ne verujem da si to bila ti,ali tvoja istomisljenica jeste.![]()
Nisam

U ponedeljak idem da gledam "Seobe". Bicu dobra. Obecavam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prva repriza komada "Hladnjaca za sladoled",ne verujem da si to bila ti,ali tvoja istomisljenica jeste.![]()

pa ja htela udarnicki i sampon i losion
za losion ide svako vece deset dana,ostaje preko noci,ujutru se pere alin crvenim samponom
linjam se vise od bobija
a sad vise i smrdim![]()
za sampon:
-sampom od koprive (onaj obican, domaci)
-pantenol
-kapi od koprive
-AD kapi
-ricinusovo ulje
-B vitamin u ampulama (slobodno stavite 2-3 ampule) Sa tom mesavinom perite kosu i nakon pranja stavite balzam ili pakovanje koje inace koristite.
Probaj, ako hoces, preporodi se kosa...i cist pantenol rastvor utrljavaj...sica kosta, a stvarno deluje...

bojanin sampon
rekli su mi da to na moju slamu nikako ne stavljam,jer ce je jos isusiti
nego nisam imala repke,ne volim ja sa uljem,posle mi oko bude skroz masno,odvratan osecaj
 a taman htedoh da predlozim kokosovo ulje, cisto nerafinisano, melem za suvu kozu/kosu. 
Oket, onda nista.a taman htedoh da predlozim kokosovo ulje, cisto nerafinisano, melem za suvu kozu/kosu.
Lajt varijanta balea maska (kura 2min.) od kokosa ...no, imas vec uhodan sistem, pa...

jak sistem kad sam stalno ko slama
a nisam imala para,pa sam kupila kokosovo ulje za kosu,nije ono pravo iz zdrave hrane
nanosim ga krisom kad ulazim na bazen,pa se oko mene sire oni krugovi kao zlatni dukati po masnoj supi![]()

Ova balea maska je super, a kosta oko 150 din. , 150 ml doduse...pise 2 min. drzati, ali malo duze i stvarno radi posao...
Ako je bas dugo suva (nepolsusna), a nije do farbe/blansa, pegle...provera hormona? (bar je meni bila suva zbog smanjene stitne)
A za ulje, sta te briga, bar dobro mirise...
![]()

ja imam hipotireozu,ali sam vec sto godina pod lekovima i rezultati su mi stalno dobri
takva je kao zica od kad je seda
ej nemoj da ovo neko procita,krijem da se farbam,nek misle da sam prirodna plavusa![]()

ja imam hipotireozu,ali sam vec sto godina pod lekovima i rezultati su mi stalno dobri
takva je kao zica od kad je seda
ej nemoj da ovo neko procita,krijem da se farbam,nek misle da sam prirodna plavusa![]()
Pa i jesi prirodna..sve su to nijanse plave...![]()
A za rupu: ...sad mi je jos i muka od domestosa...![]()
..ja vec 6 godina imam tu boljku pa mi nikad nije bila suva kosa, vec naprotiv, dok nisam pocela
da koristim Allin sammpon, tacno sam mogla da je perem svaki drugi dan, da me nije mrzelo,
sad se mnogo manje masti i jaca je puno...
Pa i jesi prirodna..sve su to nijanse plave...![]()
A za rupu: ...sad mi je jos i muka od domestosa...![]()
- - - - - - - - - -
...mister proper je zakon, em lepo riba, em mirise "ko dusa".....

jeli afro,a da nece meni od alina da se jos osusi?
ja bih mogla da je ne perem nikad,toliko je suva
- - - - - - - - - -
domestos je najgore sto mozes da koristis,uzasno je otrovan za udisanje
samo uz otvoren prozor
moja tetka je prala kupatilo sa zatvorenim vratima,pa su je nasli onesvescenu
eno je umrla od raka pluca
dobro i pusila je kao smuk
- - - - - - - - - -
domestos je najgore sto mozes da koristis,uzasno je otrovan za udisanje
samo uz otvoren prozor
moja tetka je prala kupatilo sa zatvorenim vratima,pa su je nasli onesvescenu
eno je umrla od raka pluca
dobro i pusila je kao smuk
 Kakve sam srece, ubice me rad...ne duvanim, ali ima da ginem od wc-a...cista sreca, kao da sam direkt ugazila u...
Koristila sam nekad i njega, meni to sve manje-vise isto...dok ne "upres", nece se samo srediti...jedino da nafatam onog lika iz reklame...sa sve osmehom da mi cisti...
Ma, koliko je do domestosa, toliko je do vlage...kombinacija me kolje, najblaze receno...
....dobro znam ja da mora da se trilja i riba sta god da uzmes, ali bar ne smridi nego mirise, meni mister proper mirise prelepo, a sve se sija kad se lepo oriba....divota jedna....
 Jos kako sam besna ko mi ga i preporuci, 2 x me nasadio i ja poslusah savete...a vise-jock.
Ma Domestos vise nece u moje avlije.Jos kako sam besna ko mi ga i preporuci, 2 x me nasadio i ja poslusah savete...a vise-jock.
Meni najlepse mirise Frosh lavanda, ali mi preblag, kamenac, vlaga na sve strane...zapca na kraju puknem cisto da zamirise...![]()
...taj sam videla ali nisam koristila...i mene "ubi" kamenac u kupatilu....strasno, ne znam sta vise da uzmem da ga skinem sa plocica...
 Drugarica mi rece, i ja probala, ide fino...Ja u cif (uzimam onaj DM-ovski denkel ili kako vec, njihova trgovacka marka) stavim limuntos i ribam.Drugarica mi rece, i ja probala, ide fino...

..ja htedoh da napishem, ali sam pomislila da cete pogreshno razumeti - domestos smrdi i gushi samo kad "radi" tj razlaze kamenac i ostalo..
..cheshce chishcenje - manje posla - manje gushenja..
...koliko cesce, ja ribam generalno 2x nedeljno....za broj clanova koji koriste kupatilo mislim da je ok....

..e onda je do vode..
..mm pretrchi nedeljno, a izdetaljishe na dve nedelje,
naizmenichno glanc i ribanje,
ako se zezne u redosledu kaze da gushi..
..a ima nas tri puta vishe..

...sta je zeleno?
...nego ne hvalis se jesi li pocela da radis, zadovoljna, m?

Hvalila sam se, kako nisam Zid u dnevnoj sobi
Radim, radimHvalila sam se, kako nisam
P. S. Evo za rupu, ne znam gde je kabl od foto-aparata i ne mogu da prebacim slike na komp.... a slike sa fona nikad nisam ni mogla prebaciti... samo u fon...![]()

....onda mi je to promaklo, ako bas lepo, samo radi
...a to zeleno, jace nego sto si htela, ili uopste nisi htela zeleno?