Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neces ti prva Alisa, nego ce neko imati spontani ;)

Sami smo krivi ...
Spališe onoliki lažni novac, zaplenjene cigarete bez markice i onoliku količinu narkotika
Kontaminiran kukuruz koji je trebao biti uništen jer mi nismo ni znali da zagađen, dok nam drugi nisu to pronašli i vratili, ostao je za ishranu stoke prerađen sa dve trećine zdravog.
A deo kukuruza koji su seljaci sami ostavili da hrane svoju stoku ?

Piju mleko na TV-u .... gledali smo i kad su se vakcinisali i kad su ostavljali prve pare u štedionicama (projekat Nacionalne štedionice)

Poslednja izmena:
Sami smo krivi ...
Spališe onoliki lažni novac, zaplenjene cigarete bez markice i onoliku količinu narkotika
Kontaminiran kukuruz koji je trebao biti uništen jer mi nismo ni znali da zagađen, dok nam drugi nisu to pronašli i vratili, ostao je za ishranu stoke prerađen sa dve trećine zdravog.
A deo kukuruza koji su seljaci sami ostavili da hrane svoju stoku ?

Piju mleko na TV-u .... gledali smo i kad su se vakcinisali i kad su ostavljali prve pare u štedionicama (projekat Nacionalne štedionice)
A da ne pričamo o tome da to "kontaminirano" mleko pijemo oduvek, samo što sad usklađujemo sve sa EU koja je snizila dozvoljeni procenat pa ćemo Bože moj svi da se porazboljevamo i pocrkamo jer nam je EU udarila normu.:roll:
Ono što ne znaš, ne može te ubiti. :super:

Ko god je nekad ubacivao kukuruze u čardak, zna da je takvih kukuruza bilo oduvek. To smo kao nešto odvajali, pa davali svinjama da jedu ;) , nego treba odvući ljudima pažnju sa Kosova, pa ajde, malo ih uplašiti za sopstveni život...

Ko god je nekad ubacivao kukuruze u čardak, zna da je takvih kukuruza bilo oduvek. To smo kao nešto odvajali, pa davali svinjama da jedu ;) , nego treba odvući ljudima pažnju sa Kosova, pa ajde, malo ih uplašiti za sopstveni život...

Potrovali sve pse lutalice pa im ponestalo adekvatnih tema.

Inače, kad smo kod vesti u novinama, danas otvorih Alo i pročitah onaj tekst o tome kako je ona sirota devojka umrla jer nije dočekala transplataciju srca i da je za njenu smrt kriva država i političari i pevačice u skupim bundama. Odvratno je, ali baš odvratno koristiti nečiju smrt da biste iskazali sopstveni politički stav. Ako imaš nešto protiv aktuelne vlasti, idi kucaj im na vrata pa im reci to što imaš. Pusti mrtve na miru.

Stradala sam seksualno opšteći na stepenicama?

Ma ljoljnula ko u crtaću sa sve pratećim "fijuuuu, tup, tup, bup!" zvučnim efektima:(

kasnim samo nedelju dana :lol:
230766_395955347161175_965380842_n.png

Осјећам се као гов.но.
Ужасно се плашим за своју будућност. Треба ми посао, ово срање ће од октобра да нестане. Велика штета:/ А тачно више не знам који је прави начин да га нађем, конкурисање, самоиницијативно слање биографије, самоиницијативно најављивање, ма ништа није прошло. Да биједа буде већа, штрајкују радници фирме у коју сам ја највише жељела да упаднем.
Више не смијем ни да идем по фирмама, дошла сам у стање да се расплачем кад причам о томе, још ми таква брука треба.
А људе више не могу да смарам овим.
ето, развешћу се и ја. који ћу му враг. боли ме уво за све

Eto i kad pozelim da me neko fotografise presedne mi...kad skopaju rukama fotoaparat preko najosetljivijih delova pa jos uz to i fotografija bedna, tipa pola glave fali nekome :dash::dash:

Uhhhhh...i onda da racunas da imas fotku :dash:

Prosto sam anksiozna kad nekome aparat dajem u ruke :sad2:

Осјећам се као гов.но.
Ужасно се плашим за своју будућност.
Треба ми посао, ово срање ће од октобра да нестане. Велика штета:/ А тачно више не знам који је прави начин да га нађем, конкурисање, самоиницијативно слање биографије, самоиницијативно најављивање, ма ништа није прошло. Да биједа буде већа, штрајкују радници фирме у коју сам ја највише жељела да упаднем.
Више не смијем ни да идем по фирмама, дошла сам у стање да се расплачем кад причам о томе, још ми таква брука треба.
А људе више не могу да смарам овим.
ето, развешћу се и ја. који ћу му враг. боли ме уво за све

Ja samo sto jos nisam pocela da upadam u firme i da ih moljakam za posao. I to bih uradila, ali me je uzasno sramota.
I da. Nema resenja za mene, pa ako ovo cita neki politicar, ali nema nikakve vajde.
Ko je proklet, ostaje proklet, ko je nesposoban, ostaje nesposoban, tako da resenja nema.
Bar ga ja ne vidim.
Bar da sam deset godina mladja, pa da se bacim u promet za 50 ili 100 evra.
Eto koliko sam pala. Dublje jednostavno ne mogu.
Osim da se bacim sa mosta.
Resenja za mene nema.

Ja samo sto jos nisam pocela da upadam u firme i da ih moljakam za posao. I to bih uradila, ali me je uzasno sramota.
I da. Nema resenja za mene, pa ako ovo cita neki politicar, ali nema nikakve vajde.
Ko je proklet, ostaje proklet, ko je nesposoban, ostaje nesposoban, tako da resenja nema.
Bar ga ja ne vidim.
Bar da sam deset godina mladja, pa da se bacim u promet za 50 ili 100 evra.
Eto koliko sam pala. Dublje jednostavno ne mogu.
Osim da se bacim sa mosta.
Resenja za mene nema.
Da si deset godina mladja?:D
Tacno me nesto zigne u srce kad cujem zene, koje su vecina, vrlo lepe i zgodne i pametne i u cetrdesetim, pedesetim...itd.a potcenjuju sebe, onda... u isto vreme vidim muskarce koji imaju isto toliko godina, pucaju od samopouzdanja i jure curice od 20 godina...
Resenje je - lepo se sredis, izadjes negde malo sa prijateljima...i nadjes ljubav,nekoga ko je dobar i sa debelim novcanikom :super::lol:
LOL...spalice me ljudi kao vesticu ovde na forumu:lol:zbog mojih "od srca" saveta:lol::super:

Da si deset godina mladja?:D
Tacno me nesto zigne u srce kad cujem zene, koje su vecina, vrlo lepe i zgodne i pametne i u cetrdesetim, pedesetim...itd.a potcenjuju sebe, onda... u isto vreme vidim muskarce koji imaju isto toliko godina, pucaju od samopouzdanja i jure curice od 20 godina...
Resenje je - lepo se sredis, izadjes negde malo sa prijateljima...i nadjes ljubav,nekoga ko je dobar i sa debelim novcanikom :super::lol:
LOL...spalice me ljudi kao vesticu ovde na forumu:lol:zbog mojih "od srca" saveta:lol::super:
Када се овај спот појавио моју тада малену сестричину највише је одушевљавао стих:
Шта ћу ја на Месецу
Када пара нема ту!
:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back