Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
postoji li jedna zdrava namirnica mlecnog i zitaricnog porekla koju mogu kupiti u srbiji?

Posle onoliko uranijuma .... ne gubi nadu , biće kroz milion godina

:super:
To ja non-stop govorim.
Ovde kod mene u firmi cirkus, svi se uspaničili, TV dolazi da intervjuiše, mleko se uopšte ne prodaje, a mi već odavno otrovani.
Osim toga, ako ne smemo da pijemo mleko, šta je sa jogurtom, pavlakom, sirom, mesom, jajima? I šta ćemo sa onim što smo dosad uneli?
Jednom se mora umreti od nečega...

:super:
To ja non-stop govorim.
Ovde kod mene u firmi cirkus, svi se uspaničili, TV dolazi da intervjuiše, mleko se uopšte ne prodaje, a mi već odavno otrovani.
Osim toga, ako ne smemo da pijemo mleko, šta je sa jogurtom, pavlakom, sirom, mesom, jajima? I šta ćemo sa onim što smo dosad uneli?
Jednom se mora umreti od nečega...

to ja i danas mužu rekla...povraća mi se od svega....:dash:

@tema....oć li se odčepiti više da čujem ko čovek,a ne stalno da naginjem glavu ka ljudima....:histericna:

ameri usrali svoju zemlju pa sire dalje gde god mogu da dohvate

jednom se mora odapeti, ali ne moramo prvi, zivotni vek nam je nezavidan

i, ovo je najopasnije za plod i bebe

a jel vam palo na pamet da se radi o skretanju očiju i ušiju narodu od bede, sirotinje i čemera u kojem žive - na jedan perfidan način...?
uostalom s druge strane naravno da odavno znamo da ne samo mleko, već svi proizvodi koji dospevaju u Srbiju ili se proizvode u Srbiji nisu ni K od kvaliteta, ni do pojasa onome što jede i pije normalan svet (Evropa), ali misim ko da smo s marsa pali, ko da nismo znali da nas truju, kakva govvna jedemo kakva govvna pijemo...misim iščuđuje se sad nad nečim što svi znamo manje više odavno...
ko zna šta će sve da se pronađe u kakvoj sve hrani sa novim talasom otpuštanja...

koliko sam ja shvatila pricu, ide ovako
haarp menja klimu ka susi..
susa je odgovorna za razvijanje kulture na kukuruzu koja dovodi do povecanog formiranja aflatoksina
zna se kako on deluje
sve zahvacene biljke moraju da budu unistene
sta sledece godine?
pa nista, ameri ce udju sa gmo zrnom (mislim da je njihova jedina firma monopolista za proizvodnju go semena) koje ce da ponude poljoprivrednicima, tj ministarstvu
neki glavonja ce da zavrsi taj ``posao`` u ``interesu nacije``
u srbiji ce biti gmo zasada, koliko god se nacija bunila u ovom trenutku

koliko sam ja shvatila pricu, ide ovako
haarp menja klimu ka susi..
susa je odgovorna za razvijanje kulture na kukuruzu koja dovodi do povecanog formiranja aflatoksina
zna se kako on deluje
sve zahvacene biljke moraju da budu unistene
sta sledece godine?
pa nista, ameri ce udju sa gmo zrnom (mislim da je njihova jedina firma monopolista za proizvodnju go semena) koje ce da ponude poljoprivrednicima, tj ministarstvu
neki glavonja ce da zavrsi taj ``posao`` u ``interesu nacije``
u srbiji ce biti gmo zasada, koliko god se nacija bunila u ovom trenutku

upravo se o tome radi...:dash:

http://srbin.info/2013/02/zele-da-uniste-srpsko-stocarstvo-da-bismo-uvozili-gmo-video/

****** se politicari!
svi do jednog!
sve do jednog treba skoliniti bez obzira na stranacku pripadnost jer su svi redom korumpirani!
pa iz pocetka
i da se donese zakon da niko u plitici ni na koji nacin ne moze da se zadrzi duze od 4 godine
pa ce se onda politikom baviti samo oni kojima je zaista stalo da nesto urade za zemlju, a ne za licni dzep
a ovi drugi bavice se biznisom jer nece imati kada da gube vreme na politiku

a jel vam palo na pamet da se radi o skretanju očiju i ušiju narodu od bede, sirotinje i čemera u kojem žive - na jedan perfidan način...?
uostalom s druge strane naravno da odavno znamo da ne samo mleko, već svi proizvodi koji dospevaju u Srbiju ili se proizvode u Srbiji nisu ni K od kvaliteta, ni do pojasa onome što jede i pije normalan svet (Evropa), ali misim ko da smo s marsa pali, ko da nismo znali da nas truju, kakva govvna jedemo kakva govvna pijemo...misim iščuđuje se sad nad nečim što svi znamo manje više odavno...
ko zna šta će sve da se pronađe u kakvoj sve hrani sa novim talasom otpuštanja...

Ti si skroz u pravu. Ovo mleko je sada samo mazanje očiju da se ne vidi sve drugo što je otišlo u honduras...Nema dana da ne odem u prodavnicu i primetim kako je opet sve pokupelo. Dva, tri dinara, ali svake nedelje, pa ti vidi...

Kakvo mleko, kakvo meso, kakve žitarice...Pa ja ovde na Forumu čitam kako neko sada kupuje paradajz i jede najnormalnije, kao da je jul mesec. :zeek: Taj paradajz je u Turskoj obran zelen. Ne zarudeo, nego zelen. Dok se odande prevezao dovde, ocarinio i šta sve ne, zarudeo je. A onda je neko u hladnjaču ušao sa čarobnim štapićem (četkicom) i kanuo samo po kap magije na svaki plod. Iiiiiiiiii...voila, eto nama paradajza u januaru...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :zblesav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back