Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.703
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokvarila mi se mašina za sudove.![]()
Moje iskustvo je bilo, a i biće: nek radi s njom šta zna, samo neka je popravi. U garanciji je do oktobra. U oktobru kupujem novu.
Ne smem ustati iz kreveta i otici u kupatilo, pored vrata ima neko ogromno ogledalo
Daj mu: po-zdrav na-de-sno! Tj. na suprotnu stranu...
Nakon 24-satnog dežurstva i popodnevne dremke od jednog sata-izašla sinoć sa drugarima iz srednje(polovina njih su nekakvi doktori/doktorke ali se slabo srećemo, stignemo tek da se pozdravljamo preko zajedničkih pacijenata...)...Zapili se ( oni , ja ostala na nogama jer sam znala šta može vino na toliki umor da mi uradi).Onda u sitne sate , neki od njih svratili kod mene na kafu...Mm bio ljubazan na nivou i zapričavao ih do ranih jutarnjih sati...
Spavala sam jedva 3 sata...Sad mi dolaze roditelji na ručak...Turbo...
Tako ti je to kad živiš jedan ubrzani i stesni život, trčiš za parama a onda pokušaš da se opustiš za vikend...sad sam kao popišan cvet...
, двоје заједничке, и треће на путу.. Jedna komšinica godinama truje svima mačke...zato ih mi i nemamo jer su dve otišle Bogu na istinu njenom rukom vođene.
Jutros, u našem dvorištu komšijska mačka u peni i krvi, crknuta leži...
Kaže veterinar...nervni otrov, opasno i za ljude... Treba to i zakopati da neki pas ne iskopa.
ubi me tuga..