Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nakon 24-satnog dežurstva i popodnevne dremke od jednog sata-izašla sinoć sa drugarima iz srednje(polovina njih su nekakvi doktori/doktorke ali se slabo srećemo, stignemo tek da se pozdravljamo preko zajedničkih pacijenata...)...Zapili se ( oni , ja ostala na nogama jer sam znala šta može vino na toliki umor da mi uradi).Onda u sitne sate , neki od njih svratili kod mene na kafu...Mm bio ljubazan na nivou i zapričavao ih do ranih jutarnjih sati...
Spavala sam jedva 3 sata...Sad mi dolaze roditelji na ručak...Turbo...
Tako ti je to kad živiš jedan ubrzani i stesni život, trčiš za parama a onda pokušaš da se opustiš za vikend...sad sam kao popišan cvet...

Nakon 24-satnog dežurstva i popodnevne dremke od jednog sata-izašla sinoć sa drugarima iz srednje(polovina njih su nekakvi doktori/doktorke ali se slabo srećemo, stignemo tek da se pozdravljamo preko zajedničkih pacijenata...)...Zapili se ( oni , ja ostala na nogama jer sam znala šta može vino na toliki umor da mi uradi).Onda u sitne sate , neki od njih svratili kod mene na kafu...Mm bio ljubazan na nivou i zapričavao ih do ranih jutarnjih sati...
Spavala sam jedva 3 sata...Sad mi dolaze roditelji na ručak...Turbo...
Tako ti je to kad živiš jedan ubrzani i stesni život, trčiš za parama a onda pokušaš da se opustiš za vikend...sad sam kao popišan cvet...

kazu da urin pospesuje rast cveca , dobijaju izrazajnije boje , i latice jooj

Куд и реших да гледам емисију ,,Време је за бебе''?! Он перспективни студент од 37, она са 32, има шеснаестогодишњу ћерку из првог брака :(, двоје заједничке, и треће на путу..
Зар у Србији заиста нема парова са више деце којима би требало посветити пажњу? Само ја знам неколико породица са више деце, сви за пример, и родитељи и деца! Мука ми је сад! Нека ме опет тужи РТС, али им ни даље нећи плаћати претплату, док се не позабаве људима који то заслужују!

Jedna komšinica godinama truje svima mačke...zato ih mi i nemamo jer su dve otišle Bogu na istinu njenom rukom vođene.
Jutros, u našem dvorištu komšijska mačka u peni i krvi, crknuta leži...
Kaže veterinar...nervni otrov, opasno i za ljude... Treba to i zakopati da neki pas ne iskopa.

Jedna komšinica godinama truje svima mačke...zato ih mi i nemamo jer su dve otišle Bogu na istinu njenom rukom vođene.
Jutros, u našem dvorištu komšijska mačka u peni i krvi, crknuta leži...
Kaže veterinar...nervni otrov, opasno i za ljude... Treba to i zakopati da neki pas ne iskopa.

To je krivicno delo,moze i ljude da potruje.Stoka.

399904e27a38e69dc547a9006ead574c.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back