Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...od kad sam se juce probudila u 9h, vise zaspala nisam:dash::dash:oci kao da sam spavala
pet dana....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....pa dokle vise, doooooooookleeeeeeeeeeeeee breeeeeeeeeeee.......ima li ovome kraja vise:dash::sad2::besna:

....ma to je strahomnija, hebote jel normalno da za nedelju dana spavam maximum 20h:mrgreen:

...znam i shvatam te...

Do nesto manje od 3 godine sam bio periodu u kojem sam spavao najvise 5h dnevno...i osjecao sam se fit...
Mislim, bilo je kriza...ono...kad rucas oko 12h...ali, mogao sam pregurati i to je trajalo neke 2.5 godine...jednostavno nisam imao vremena za vise :mrgreen:...

...ali sada...sada je prosjek 7 i moram ti reci...jedina razlika je sto pijem manje kafe i ujutro teze ustanem...

....ma to je strahomnija, hebote jel normalno da za nedelju dana spavam maximum 20h:mrgreen:

normalno za tinejdzere :lol: izbaci kafu i cajeve, pij toplo mleko pred spavanje, probaj valerijanu nekoliko dana, uvece idi na dugu setnju malo brzim tempom da se zamoris, pred spavanje citaj nesto lagano... probaj tako neke trikove ako ne upali dace ti doca nesto sigurno

normalno za tinejdzere :lol: izbaci kafu i cajeve, pij toplo mleko pred spavanje, probaj valerijanu nekoliko dana, uvece idi na dugu setnju malo brzim tempom da se zamoris, pred spavanje citaj nesto lagano... probaj tako neke trikove ako ne upali dace ti doca nesto sigurno

...sve sem kasne vecernje setnje sam probala....to ne mogu, kod mene u kraju posle 22h, je kao zona sumraka, nigde nikog, pasa lutalica koliko hoces, a
mracno jezivo.....ili to samo moje plasljive oci tako vide....a moram da budem budna do ponoci da ukljucim pec da puni po jeftinoj struji, vrlo moguce da me
to zezne kad mi se i pridrema....al nemam drugog nacina da je punim, po skupoj mi se ne isplati ni malo.....

...sve sem kasne vecernje setnje sam probala....to ne mogu, kod mene u kraju posle 22h, je kao zona sumraka, nigde nikog, pasa lutalica koliko hoces, a
mracno jezivo.....ili to samo moje plasljive oci tako vide....a moram da budem budna do ponoci da ukljucim pec da puni po jeftinoj struji, vrlo moguce da me
to zezne kad mi se i pridrema....al nemam drugog nacina da je punim, po skupoj mi se ne isplati ni malo.....

ti onda gruvaj danju... bitno da si aktivna i da se umoris... i probaj da ustalis odlazak u krevet u jedno isto vreme
meni npr, kad prodje 1-pola 2 a ne odem u krevet, posle nema spavanja

fizicka aktivnost uvece samo razbudi.

nem pojma, meni setnja uvece prija bas( penzos :lol:)... pa jos kad se smrznes i vratis se u toplu sobu, pod cupafo cebe, toplo mleko... i koma

mene ne..
juce sam prvo prosetala dzukce 8km
pa sam uvece u 7 uradila bas jak trening u gymu..zavrsila sa poslom i u 22 30 otisla opet na adu i sad napravila krug od 8km svojim tempom..brzinski..
dosla kuci - ne spava mi se..tusnula se..ubacila pod jorgan i u sekundi zaspala..
joj kako volim sto sam opet svoja, kad mogu sve sto hocu..

...pa ne mogu da verujeeeeeeeeeeem, jel mogu ja danas da prebacim na sutra odma....slomila sam parce zuba i sad me to i boli i grebeee i gggrrrrrrrrrrrrrrrrrr...:dash::dash::dash:

da li cu se ikada odmoriti
da li cu ikada moci da imam obican najobicni dan posao pa kuca bez ikakvih repova sa posla....
kako mi treba slobodan vikend...
ne ide mi se u Kg.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back