Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad kad pomislim da treba das mrznem s ovim Hundom, vec mi je zima :sad2:
a on je tezak za rukovanje, nit sta slusa, samo vileni po hodniku
onaj mali prdavac je lak za rukovanje, ali sto voli da zbrise, a ja se mrznem, cudo jedno :sad2:
a Genije hrce, neka ga, teski dani su za nama ovih par dana, pa mi ga zao da ne odspava sad :aha:

osecam se ko najgora baba
bole me noge, dobila sam prijateljicu Crvenku i onako sam smorena ko zmaj, ne mogu nista ni da pisem, a moram da cekam sledecu turu izvodjenja dzukela posto je Genije u jadnom stanju
lecim ga svim sredstvima, jadan, ni ne sali se dans, bar ne mnogo :(
al proci ce ga do ujutru, samo da opet odspava dobru turu
a ja planiram da spavam ko top, posle jos jednog dobrog toplog tusiranja i da ne jedem nista da ne zamaram zeludac
ujutru me ne ceka mnogo posla, standardan rucak gde ne moram da kopiram Genijev metod (jelo moje, provereno)
:aha:

U ovu rupu bih bacio jednu figuru slona koji ne da me nervira nego:mrgreen:
Imam utisak kao da me gleda i da mi se smeje:flert:
Neverovatno je da imam tog slona jos kad sam ziveo srecno od sive ekonomije,i sve zivo sam izmenio ali on uvek ostane:/

Ladno sam zaspala u devet uveče. :eek:

Ustala oko dva. :eek:

Muž spava. :eek:

Leo spava. :eek:

Šta sada da radim? :eek:

Da pijem kafu? :think:

Odo da čistim.... :metla2:

Leo se posle kupanja linja danima... :pas:

Onda ću da se kupam....

Da perem kosu....

:dosadno:

Moram pod hitno da se zaposlim.... :dash:

da li neko zna zasto mi sporet na gas u poslednje vreme jako ogaravi serpe?jel to do gasa il do sporeta?
sinoc sam sat vremena uglancavala oniks,jutros muz kuvao jaja,samo sto mi nije ostavio poruku,dzaba ste krecili :(

Kakvo pitanje, smokvice.Pa, naravno da gas.Gde si ga uzela?
To bi trebao biti propan butan, u određenoj razmeri, dobijen u rafiniranju nafte,
međutim, pošto je zemni gas mnogo jeftiniji, neki isporučioci mešaju veću količinu zemnog gasa i time zarađuju više para.
Bocu ovoga ćeš mnogo brže potrošiti.Isti ti ima i manju kalorijsku moć.Eto, kratko.Ne kupuj više gas kod ovog isporučioca.

sad kad pomislim da treba das mrznem s ovim Hundom, vec mi je zima :sad2:
a on je tezak za rukovanje, nit sta slusa, samo vileni po hodniku
onaj mali prdavac je lak za rukovanje, ali sto voli da zbrise, a ja se mrznem, cudo jedno :sad2:
a Genije hrce, neka ga, teski dani su za nama ovih par dana, pa mi ga zao da ne odspava sad :aha:

Znam sve.
Jos ovaj svezi sneg, pa se sve TO prilepi na Milicinu dlaku i poddlaku, kad je uvedem unutra kao da sam uvela sneska.
Pa treba te lopte snega istopiti... A jos se bojim da to ne uradim dobro, pa da mi se Mica prehladi.

A za Rupu, pa eto to gore sto napisah, ali to je ono sto je neminovno kada je zima.
Danas treba da izgledam kao lepo i pozeljno zensko celjade, ali ne znam da li ce mi to uspeti... poziv je dosao neocekivano, kako cu sama da sredim kosu, a da doticna na nesto lici.
I staaaaa da obuuuuuuceeeeeem????

ja vec par dana prehladjena,sto mi i nije bilo interesantno da pisem na rupi,al sad sam se vratila od veterinara i bobi ima upalu krajnika,pa ce dobiti tri boce,a posle antibiotike
al je skupo bre

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back