Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nece..poranice smokva pa ce detetu lepo da spakuje peceno pile..kako drugacije kad dete ide vozom..i jos svasta da ne bude zedno..
bice gladno kad bude u ns bez nje..

moze smokvo i to da se resi..evo nek se javi dobrovoljno neka forumasica koja ce da ga primi na pun panson..
ako hoce u bgd, moze i kod mene smokvo..
kuvacu mu..i onako kuvam svaki drugi dan dzukcima, mogu da pocnem ponovo i nama..:aha:

evo ja cu:D
taman mog momka u petak da ispratim, pa da nedostatak istog nadomestim Smokvinim;)

E, pobeže žena, a tako je malo falilo da mi padne šaka. Valjda je shvatila da njeno smaranje može da izazove u meni uzročno posledičnu reakciju. U momentu sam pomislila da zunem neki lekić protiv zmajeva da spasim i nju i sebe.

e bas ti hvala ko bratu, sad me glava vise ne boli i sva negativna energija je rasterana :lol:
jedini me naziv grupe asocira na
nirvana-velika.png
pa malkice kriziram:neutral:

E, ovako, ja bih sad najviše obožavala da mogu da se teleportujem u neku šumetinu, pustaru, tj. jednom rečju - vukohebinu i da pustim svoja pluća da proizvedu najgromoglasnije vrištanje koje su u stanju proizvesti :(
Da se ispraznim onako ljuCki, da vrištim i vičem dok zadnji atom negativne energije ne izadje iz mene, i da mi samo kolena klecnu i da paNem i na mestu zaspim... i da spavam, brate mili, satima i satima, sve dok se ne naspavam i ne odmorim kao čovek :(
A pošto, gle čuda, to ne mogu izvesti, ondaK ću da teglim ovu negativu u sebi još ko zna koliko...
... i spava mi se breeeee, spava mi seeeeeeee!!!!!
A glupavi san neće na oči :evil:
Fala ti, rupo, i na ovoj prilici da se izjadam.... bar malko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back