Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto,a ja sutra moram na stanicu da menjam karte za voz da se vrratimo ranije 15 dana sa mora jer je mojoj ramazenoj deci dosadno

sem za po neku, ja bih donela zakon da je deci zabranjeno da idu na more..
jedne godine sam povela cerku, sestrica i njegovu devojku..otisli smo u utjehu..
zivu su me smorili..ja iz vode nisam izlazila, oni u vodu nisu usli..svo vreme su lezali na ligestulima ispod suncobrana pokriveni peskirima za plazu preko celog tela..

sledece godine sam isla sa cerkom, prijateljicom i njenim detetom bila u likiji..
prijateljica i ja iz mora nismo izlazile, a deca su nam samo njakala kako im je dooooooosadno sa ligestula..
pa smo onda moje dete, sestric, prijateljica, njeno dete i ja otisli u sharm..
nas dve opet u moru non stop..sestric veci deo u hotelskoj sobi (kaze vruce mu..ide tamo gde je klima) a nasa deca na ligestulu ili u bazenu..
nekoliko godina mi je dete sa drustvom islo u grcku i vracala se belja nego sto je bila kad je otisla..

pa sam zakljucila i ja da deci u stvari more ne prija..
deci treba uplatiti preko skole tromesecni radni kamp negde, a mi treba lepo za to vreme da odemo na more i da odmorimo svoje zivce od njihovih hirova..:aha:

sem za po neku, ja bih donela zakon da je deci zabranjeno da idu na more..
jedne godine sam povela cerku, sestrica i njegovu devojku..otisli smo u utjehu..
zivu su me smorili..ja iz vode nisam izlazila, oni u vodu nisu usli..svo vreme su lezali na ligestulima ispod suncobrana pokriveni peskirima za plazu preko celog tela..

sledece godine sam isla sa cerkom, prijateljicom i njenim detetom bila u likiji..
prijateljica i ja iz mora nismo izlazile, a deca su nam samo njakala kako im je dooooooosadno sa ligestula..
pa smo onda moje dete, sestric, prijateljica, njeno dete i ja otisli u sharm..
nas dve opet u moru non stop..sestric veci deo u hotelskoj sobi (kaze vruce mu..ide tamo gde je klima) a nasa deca na ligestulu ili u bazenu..
nekoliko godina mi je dete sa drustvom islo u grcku i vracala se belja nego sto je bila kad je otisla..

pa sam zakljucila i ja da deci u stvari more ne prija..
deci treba uplatiti preko skole tromesecni radni kamp negde, a mi treba lepo za to vreme da odemo na more i da odmorimo svoje zivce od njihovih hirova..:aha:

...e ja ne znam kako se to desava vasoj deci i zasto....
...moja deca su od rodjenja provodila na moru po minimum 2 meseca, dok ne dodjosmo da zivimo ovde...i svaki dan smo provodili na plazi bukvalno po
10h...nikad nisu kukale da im je dosadno, nikad nisam mogla da ih izvucem iz vode i svaki put kada bi smo se vracali za Bgd su plakale kao da sledece
godine nece doci.....prosto obozavaju da plivaju i tako je i dan danas, svaki slobodan momenat koriste da budu na plazi, obe rone dosta dobro, starija ima
i ronilacku dozvolu, samo nije u mogucnosti da sebi priusti opremu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back