Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
citam jedan potpis..

"moraces ordinaciju da mi napunis kubicima gotovine, kamionom love, avionom novcanica, feribotom kesa, samo brdo kesa je sila sa dovoljno stila"

pa sa takvim fejsom i sisama,,, sine bonstil radi 24 sata

...ooooooooo majko moja sta ce me jos snaci...pa zasto ne pazis, zasto ne shvatis jednom da ne mozes ti to da radis..:(
...ne mozes, razumi ne mooooozeeeeeeesssssssssss...i sad te boli, pa naravno da te boli kad imas kila koliko imas,
a jos tresnes na bolna kolena:sad2::besna:hebem ti paradajiz da jadan ne propadne, pa da bolje da se ti slomis:besna::dash:

..ajd' jos malo izdrzi molim te al u komadu:heart::sad2:

:mazi: pa sta si to kuvao?

...Pa samo sam otišao do grada, da kupim kabl za mobilni,.....
a ostavio na tihoj vatri,...
i, izgleda da nije bila tiha,...i da je ipak trebalo to i mešati,...
a, možda sam ja ostao i malo duže, nego što je trebalo,..
ne znam,...negde je verovatno greška, kad je to zagorelo,...
Pa, bećarac, koji neizmerno volim,...:sad2:

...Pa samo sam otišao do grada, da kupim kabl za mobilni,.....
a ostavio na tihoj vatri,...
i, izgleda da nije bila tiha,...i da je ipak trebalo to i mešati,...
a, možda sam ja ostao i malo duže, nego što je trebalo,..
ne znam,...negde je verovatno greška, kad je to zagorelo,...
Pa, bećarac, koji neizmerno volim,...:sad2:

jao, bećarac :rida: sad ću da se nerviram i žalim i zbog tvog bećarca, kao što bih zbog svog. Eto kako neki ljudi, kao ja, uvek nadju sebi razlog za sekiraciju.
Kao da mi nije dosta što mi ćerka celu noć nije došla kući, što mi sina juče uhvatila policija da vozi 21 km/h preko dozvoljenog, pa sam upravo saznala da se za to podiže krivična prijava, dobija zabrana vožnje mesec dana, 6 kaznenih poena, i plaća kazna oko 15.000. :dash:

Ali, pa šta!? Ćerka je spavala kod drugarice, a sin je živ i zdrav, a i kola su čitava. Pa dobro, drugi put će bolje paziti. Ne treba da se sekiram zbog toga, jel tako.

jao, bećarac :rida: sad ću da se nerviram i žalim i zbog tvog bećarca, kao što bih zbog svog. Eto kako neki ljudi, kao ja, uvek nadju sebi razlog za sekiraciju.
Kao da mi nije dosta što mi ćerka celu noć nije došla kući, što mi sina juče uhvatila policija da vozi 21 km/h preko dozvoljenog, pa sam upravo saznala da se za to podiže krivična prijava, dobija zabrana vožnje mesec dana, 6 kaznenih poena, i plaća kazna oko 15.000. :dash:

Ali, pa šta!? Ćerka je spavala kod drugarice, a sin je živ i zdrav, a i kola su čitava. Pa dobro, drugi put će bolje paziti. Ne treba da se sekiram zbog toga, jel tako.

31kmh preko dozvoljenog

21, dozvoljeno bilo 50, oni ga snimili da vozi 71 km/h
Ma, kako su ga udesili. Do 20 preko je samo kazna, a preko 20, krivična prijava. Pa baš za taj jedan

mlad, zelen, neiskusan.
Nije kao otac mu, koga policajci zaustave pa kad vide štapove za pecanje u kolima, puste ga, još se izvinjavaju što su ga zaustavili i izbaksuzirali mu, pa će biti slab ulov

Ma, to je OK, ali da ovako potceniš moj upropašten ručak,...to,..znaš,...
nije baš pohvalno,...razmisli,....suosećaj barem,...:rtfm:

A što sinu daješ auto dok ne napuni još 18,..
ti si kriva,...eto ti!

Ma, to je OK, ali da ovako potceniš moj upropašten ručak,...to,..znaš,...
nije baš pohvalno,...razmisli,....suosećaj barem,...:rtfm:

A što sinu daješ auto dok ne napuni još 18,..
ti si kriva,...eto ti!

Meni je iskreno žao tvog bećarca, jer ga i ja mnogo volim. A i meni se dešavalo da zagori, pa znam šta znači i ribati šerpu i kad ne možeš sa izluftiraš kuću, sve znam. I saosećam sa tobom. :cmok:
A sin ima više od 18 godina, da nema verovatno bi ga zadržali u zatvoru. I ovog puta NISAM ja kriva. Nećeš uspeti da mi natovariš osećaj krivice za to.
Dosta mi je da se osećam odgovorna i kriva za sve i svašta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back