Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..nije, nije...nego se tako namesti...
..da mi je danas bilo dohvatiti tu curku sto me iznervira, a mogla sam sve lepo da zavrsim sto imam danas,
cudo bi je snaslo..sad sam se i ohladila.....odlicno je sto imamo uvu rupu:)

...a ovo je tema tipa...dodjem, iscestitam se praznika UPRAZNO i onako olaksan izadjem ko novi coek :D...
Pa dobra je to fora...ovo dodje nesko kao boxerska vreca (: ...

...šta ima novo u rupi...? :cry:

536510_10150621241331852_377366401851_9513362_1876485296_n.jpg

o boze, u kuci pravi kupleraj, puna nepoznatih ljudi, gas se syebo i dok ne rese to nema kuvanja, a kupanje samo na serpe, zbog cega je i strokavih sudova na sve strane...ako potraje ovo sa gasom pojesce nas bubasvabe obzirom da ljudi samo traze razlog da ne peru sudje koje su koristili :neutral:

Dzabe korist ako moras biti pola godine biti s´nekim zajedno pod istim krovom sa kim realno ni dva dana ne mozes da izdrzis. Divim ti se...a tvom muzu ne zavidim ni malo. :sad2:

Samo sam realna, ko će mi drugi tako dobro paziti na dete koje još nema ni dve godine kada mi odemo na put na par dana, ili kad radim do 3 ujutru ? A muž, e on je posebna priča, on je otera u lepu, otrese joj sve u lice i baš ga briga. Srećna sam što je tako. Inače, jeste pod istim krovom, ali nije na istoj etaži. Ona bude u prizemlju a mi smo na spratu kuće. Jedino što dotrči čim čuje zveckanje šerpi da vidi šta mi to jedemo i šta se kuva. Pa kad hoćemo da je dozovemo, mi malo bum-tres sa poklopcima, i eto ti nje.

Samo sam realna, ko će mi drugi tako dobro paziti na dete koje još nema ni dve godine kada mi odemo na put na par dana, ili kad radim do 3 ujutru ? A muž, e on je posebna priča, on je otera u lepu, otrese joj sve u lice i baš ga briga. Srećna sam što je tako. Inače, jeste pod istim krovom, ali nije na istoj etaži. Ona bude u prizemlju a mi smo na spratu kuće. Jedino što dotrči čim čuje zveckanje šerpi da vidi šta mi to jedemo i šta se kuva. Pa kad hoćemo da je dozovemo, mi malo bum-tres sa poklopcima, i eto ti nje.

Hahaha...dobra si. :lol:
Ajde, neka prodje sa sto manje problema...ja znam da ni moja zena ni ja ne bi izdrzali duze od maksimalno dve nedelje sa njenim roditeljima. Mislim, to se vec vise puta pokazalo u praksi. Dovoljno nam je da budemo par dana sa njima i onda vec kriziramo. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back