- Poruka
- 21.194
hvala bogu da nisam musko,sad mi se nesto ogadile zene od tog tukanjaja samo znam na osnovu ovog mog skromnog iskustva da imaju zene koje tuknu na amonijak i one koje ne tuknu. obicno ako tuknu ispod pazuha tuknu i dole

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala bogu da nisam musko,sad mi se nesto ogadile zene od tog tukanjaja samo znam na osnovu ovog mog skromnog iskustva da imaju zene koje tuknu na amonijak i one koje ne tuknu. obicno ako tuknu ispod pazuha tuknu i dole

Cemu ovo? Sta si ti ako sme da se zna?
E da, jos nesto (moram spasiti psecu cast). Ima jedan lik, koji spava u cekaonici na zeleznickoj stanici svaki dan. To toliko bazdi u toj prostoriji od tog lika da je to uzas. Meni su neshvatljivi likovi koji bez problema sednu pored njega....ja sam i na minus 25 stojao napolju. Svaki pas je naspram usmrdjenog coveka mala maca.
Nesto sam kontao da na leto dovucem crevo iz baste, da ga nasapunam i da ga istusiram...pa eto neka par dana ne smrdi, i to je nesto...sunce ti kalajsano.
 ))))))))))
))))))))))hvala bogu da nisam musko,sad mi se nesto ogadile zene od tog tukanja
 ))))
))))ne znas da brojisti si imao 3 boksera?

da te ne poznajem, pomislila bih da hoćeš da kažeš da si ti ta budala za mene: ))))

da te ne poznajem, pomislila bih da hoćeš da kažeš da si ti ta budala za mene: ))))
 )))))))))
)))))))))teška vremena prijatelju moj

lee vidi što mi vraća za ona sitna slovane znas da brojis
ja sam ih cetiri izbrojala
mi smo ih imali trojicu,ni jedan nije mogao da se dovede u red jer su suvise bili sretni i razigrani
lee vidi što mi vraća za ona sitna slova

Au sunce mu njegovo...pa bar si ti uvek imala neki izbor. Sta je bre sa te nislije tu? Glavu gore, stize leto...bice opet nekih festa, "farmaceutijada" ovo-ono.

imala sam a onda sam došla na forum

šta imam ja od online obožavaoca, šta: )))?

kako nije?
jel ti znaš nešto što ja ne znam?
ti si imao 3 boksera?
šalila se parka =(
 ...
 ...ZAsto ne mogu dva puta da dam repku istom korisniku
Mislim...znam da ne mogu al sta cu kad me od jutros pogadjaju neke poruke

šalila se parka =(
...i Boki se salio...izvini ako je drugacije zvucalo...