**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.813
...a ja recimo imao njemackog boxera i to 9 godina...pa mi se kuca nikada na njega nije osjetila...
Reci tim ljudima da je tusiranje kod ljudi POTREBNO bar jednom u najvise 2 dana, a kod zivotinja takodje po potrebi.
...e kad im to bude jasno...onda ce da im stan i kuca mirisu (: ...
...zavisi, moja sestra drzi u kuci od 250 kvadrata malog dzukca, bicon valjda. Ni vece kuce ni manjeg kera. Elem, taj dzukac ima negu bolju od 90% dece (sto je vec suludo al' 'ajde oni ga vole), neko suvo pranje, praskovi, uvek profesionalac koji ga kupa dva puta mesecno ali tu je dvoriste kroz koje se taj dzukac veselo valja. Tako uvaljano utrci u dnevnu sobu i pravac na kauc ili uz stepenice pa pravac na moj krevet a i ti se naviknes na njega pa ono 'ajd nije prljavo a gde nijeeeeeee. Najpre je bilo cistim mu sape deset puta dnevno, pa pet, pa tri...pa izbacim travku, pa da zarolamo tepih, idem iza njega dok ne padnem s' nogu...da ne pominjem kako ne mogu da mrdnem od njega na vise od pet sati tako da ja dodjoh do zakljucka da je dzukac robija i to teska, k'o da cuvas dete koje nikada nece da poraste

...
 ... ...
 ... 

)
)