Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
imam toliko ljudi kojima bih da se obratim na ovoj temi :(
1.sta je bilo,kad si sje8ao u proceni onda si dosao da peezdis,fuj gadis mi se i ti i njih dve
2.joj boze,pa ti si sve ono sto ja ne volim,gde su mi bile oci sve ovo vreme?da l je moguce da sam bila tako slepa godinama?
3.pazi molim te,ti ides na sluzbeni put i sve ce da propadne u kuci,mislis da cemo da umremo od gladi dok nisi tu? :roll:
nastavak kad budem raspolozena :aha:

majche, a što ne pozoveš korisnički servis pa ti oni govore lepo korak po korak, za to su plaćeni. Ja to tako praktikujem, nekada me i po pola sata navode šta da radim dok se sve kockice ne slože.

Pa dobro, tako se počinje, ja kada imam nerešiv problem sa netom , kažem da nemam pojma, da mi je sad upaljen komp i ne znam šta dalje, onda se oni trude, pa sve čitaju engleski po Vuku da bi mi objasnili. Najbolje je da se praviš totalni laik da kažeš da ništa ne znaš, onda idu korak po korak, baš te briga. Ako pokažeš da imaš imalo pojma, otresu te.

:evil: pazi nemas dve kile i lajes pistavo kad god ti nesto nije po volji
ako ti ja zalajem sa svojih 72 kilograma,ima da ti odpadne rep od straha.
znaci cuti i piski i kaki gde sam rekla
ako jos jednom nadjem kaku iza troseda,zavrsices u supi:koto:

:evil: pazi nemas dve kile i lajes pistavo kad god ti nesto nije po volji
ako ti ja zalajem sa svojih 72 kilograma,ima da ti odpadne rep od straha.
znaci cuti i piski i kaki gde sam rekla
ako jos jednom nadjem kaku iza troseda,zavrsices u supi:koto:

:lol::mazipsa:

moj staford je ucio gde treba da piski zajedno sa mojim detetom koje se tada odvikavalo od pelena..
obe su piskile na isti cosak tepiha :lol:

bice da je tako i kod tebe dok ne pocnes da ga izvodis napolje..

:lol::mazipsa:

moj staford je ucio gde treba da piski zajedno sa mojim detetom koje se tada odvikavalo od pelena..
obe su piskile na isti cosak tepiha :lol:

bice da je tako i kod tebe dok ne pocnes da ga izvodis napolje..
predlazes mi da pred njim piskim u posudu za pesak?
lol.gif

ovo je psihologija ljudi sa sela :)
da se razumemo,ovo nije u ruznom kontekstu receno

Nema nikakve veze sa psihologijom, jos manje sa selom. Cinjenice, licna iskustva itd. ;)
To sto su mnogi utripovali da treba da su moderni i da drze zivotinje koje nisu za to u dvosobnom stanu, to je vec nesto drugo (nije u ruznom kontekstu receno :mrgreen: )

Tacno. Iz iskustva da mi se u stanovima ljudi, koji su drzali macke i kerove, ubrzo pegliralo od smrada koji tamo vlada. :lol:

...a ja recimo imao njemackog boxera i to 9 godina...pa mi se kuca nikada na njega nije osjetila...
Reci tim ljudima da je tusiranje kod ljudi POTREBNO bar jednom u najvise 2 dana, a kod zivotinja takodje po potrebi.
...e kad im to bude jasno...onda ce da im stan i kuca mirisu (: ...

...a ja recimo imao njemackog boxera i to 9 godina...pa mi se kuca nikada na njega nije osjetila...
Reci tim ljudima da je tusiranje kod ljudi POTREBNO bar jednom u najvise 2 dana, a kod zivotinja takodje po potrebi.

Da se toga držiš i u higijeni reči, pa da ti čovek nešto i poveruje!

predlazes mi da pred njim piskim u posudu za pesak?
lol.gif

ne znam da li bebca smes da izvodis napolje zbog vakcine..mozda je najbolje na povodac, pa pored drveta..
a ako ne, cucni u pesak sta ti fali :lol:

dzaba pricas..bila cela tema o tome..ovde niko nije potegao pitanje da li treba ili ne drzati zivotinje u kuci..
ko hoce drzi, ko nece ne mora..
ima stanova koji zvone od neprijatnih mirisa jer u njima vlasnici drze svoje ljubimce, ali bi se u tim stanovima osecalo i da zivotinje nisu deo te porodice..
prosto ima prljavih ljudi i onih koji vode racuna o higijeni..
ima i takvih ljudi koji nisu ni za zivot u stali..

ne znam da li bebca smes da izvodis napolje zbog vakcine..mozda je najbolje na povodac, pa pored drveta..
a ako ne, cucni u pesak sta ti fali :lol:

dzaba pricas..bila cela tema o tome..ovde niko nije potegao pitanje da li treba ili ne drzati zivotinje u kuci..
ko hoce drzi, ko nece ne mora..
ima stanova koji zvone od neprijatnih mirisa jer u njima vlasnici drze svoje ljubimce, ali bi se u tim stanovima osecalo i da zivotinje nisu deo te porodice..
prosto ima prljavih ljudi i onih koji vode racuna o higijeni..
ima i takvih ljudi koji nisu ni za zivot u stali..

ma nije bwe, ja volim pse, al jos nisam bio u stani gdje su psi a da ne dismr bar malo :))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back