minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
dobro...i dalje šta ?

...uključiš tim redosledom... obično se reši problem... koristiš XP...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro...i dalje šta ?

majche, a što ne pozoveš korisnički servis pa ti oni govore lepo korak po korak, za to su plaćeni. Ja to tako praktikujem, nekada me i po pola sata navode šta da radim dok se sve kockice ne slože.

pazi nemas dve kile i lajes pistavo kad god ti nesto nije po volji
ako ti ja zalajem sa svojih 72 kilograma,ima da ti odpadne rep od straha.
znaci cuti i piski i kaki gde sam rekla
ako jos jednom nadjem kaku iza troseda,zavrsices u supi

Macke i psi se ne drze u kuci.

...kako koji...doduse...svaki pas se moze drzati u kuci...
Higijena psa je zavisna od higijene gazde...ako je gazda gica...ni pas nece bolje mirisati (: ...

I da ga peres svaki dan u kadi - on i dalje smrdi. Ali ko voli nek´ izvoli.
 ...
 ...predlazes mi da pred njim piskim u posudu za pesak?
moj staford je ucio gde treba da piski zajedno sa mojim detetom koje se tada odvikavalo od pelena..
obe su piskile na isti cosak tepiha
bice da je tako i kod tebe dok ne pocnes da ga izvodis napolje..

ovo je psihologija ljudi sa selaMacke i psi se ne drze u kuci.

...to koliko vidim pricas iz iskustva...

ovo je psihologija ljudi sa sela
da se razumemo,ovo nije u ruznom kontekstu receno

)
 )Tacno. Iz iskustva da mi se u stanovima ljudi, koji su drzali macke i kerove, ubrzo pegliralo od smrada koji tamo vlada.
onda je ok sto ga ja drzim u sestosobnom stanu?Nema nikakve veze sa psihologijom, jos manje sa selom. Cinjenice, licna iskustva itd.
To sto su mnogi utripovali da treba da su moderni i da drze zivotinje koje nisu za to u dvosobnom stanu, to je vec nesto drugo (nije u ruznom kontekstu receno)
...a ja recimo imao njemackog boxera i to 9 godina...pa mi se kuca nikada na njega nije osjetila...
Reci tim ljudima da je tusiranje kod ljudi POTREBNO bar jednom u najvise 2 dana, a kod zivotinja takodje po potrebi.
...e kad im to bude jasno...onda ce da im stan i kuca mirisu (: ...
predlazes mi da pred njim piskim u posudu za pesak?

...a ja recimo imao njemackog boxera i to 9 godina...pa mi se kuca nikada na njega nije osjetila...
Reci tim ljudima da je tusiranje kod ljudi POTREBNO bar jednom u najvise 2 dana, a kod zivotinja takodje po potrebi.
...e kad im to bude jasno...onda ce da im stan i kuca mirisu (: ...
ne znam da li bebca smes da izvodis napolje zbog vakcine..mozda je najbolje na povodac, pa pored drveta..
a ako ne, cucni u pesak sta ti fali
dzaba pricas..bila cela tema o tome..ovde niko nije potegao pitanje da li treba ili ne drzati zivotinje u kuci..
ko hoce drzi, ko nece ne mora..
ima stanova koji zvone od neprijatnih mirisa jer u njima vlasnici drze svoje ljubimce, ali bi se u tim stanovima osecalo i da zivotinje nisu deo te porodice..
prosto ima prljavih ljudi i onih koji vode racuna o higijeni..
ima i takvih ljudi koji nisu ni za zivot u stali..
 )
)