Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...sve poludelo, ne mozes da ukljucis ni jedan program na tv-u da ne pocnu da iskacu turci, spanci, indusi, pa i grci...strasno da strasnije biti ne moze, ajde da je po jedna
na svakoj tv-e, da se prezivi, ali se stanice utrkuju koja ce vise tih takvih serija da prikaze u toku dana:mrgreen:

...sve poludelo, ne mozes da ukljucis ni jedan program na tv-u da ne pocnu da iskacu turci, spanci, indusi, pa i grci...strasno da strasnije biti ne moze, ajde da je po jedna
na svakoj tv-e, da se prezivi, ali se stanice utrkuju koja ce vise tih takvih serija da prikaze u toku dana:mrgreen:

Vala bas!
Ja to odmah prebacim.

kad je lepo vreme, macke mi provode skoro po ceo dan napolju..na terasi imaju svoje jastuke i za spavanje..
unutra ulaze samo na klopu..
malopre je mala macka pocela da mi skace po balkonskim vratima..
podignem venecijaner, a ona donela zabu :roll:
samo ga zarolam na pocetni polozaj i odaljim se od vrata..
kako da ne, bas cu da ih otvorim..
sve sam se nadala da ce zaba da joj pobegne..
posle 5 min pogledam opet, a ona zabu jede..
malopre izadjem napolje, a tamo zabi pojedeni samo kraci, i prednji i zadnji, a telo meni ostavila na otiracu :sad2:

kad je lepo vreme, macke mi provode skoro po ceo dan napolju..na terasi imaju svoje jastuke i za spavanje..
malopre izadjem napolje, a tamo zabi pojedeni samo kraci, i prednji i zadnji, a telo meni ostavila na otiracu :sad2:

:eek::sad2:

:lol:
Treba da je pohvalis bre dive, kako je vredna i spretna! :heart:
Meni nije strasna zaba, guster, ni zmija....ali mish....:eek: A ona pravac meni nosi, da se pohvali i nista joj nije jasno kad pocnem da vicem.
Ne volim kad ulovi slavuja ili crvendaca, e za to bi je izlemala. :evil:

zna sta valja mukica..:D

Posle me savetuju da nabavim mačku, neka hvala!:confused:

pa imas zablje batake ako si brza od nje :lol:

ma obe macke su ludi lovci..nema dana, a da nemaju bogat ulov :roll:
jednom je sva srecna donela crvendaca u sobu..jos je bio ziv..ali nije preziveo do kraja:sad2:
one su sve srecne, a ja moram ulov sa zatvorenim ocima metlicom da sklanjam iz dvorista..
sve sama sitna divljac..najkrupnije sto su donele je bio sumski zec..
do danas mi nije jasno kako su ga iz sume dovukle..
pa samo pomislim i kazem sebi, cuti dobro je da su macke, zamisli da imas lava..:)

Poslednja izmena:
pa imas zablje batake ako si brza od nje :lol:

ma obe macke su ludi lovci..nema dana, a da nemaju bogat ulov :roll:
jednom je sva srecna donela crvendaca u sobu..jos je bio ziv..ali nije preziveo do kraja:sad2:
one su sve srecne, a ja moram ulov sa zatvorenim ocima metlicom da sklanjam iz dvorista..
sve sama sitna divljac..najkrupnije sto su donele je bio sumski zec..
do danas mi nije jasno kako su ga iz sume dovukle..
pa samo pomislim i kazem sebi, cuti dobro je da su macke, zamisli da imas lava..:)
znas koliko ustedis za krokete :zper:
ovaj moj smrda ne izlazi iz kuce,jede samo fast food (mada rado bi on sunke i sira) i ostavlja dlake svuda redom
sledeci put uzimam celavu macku :aha:

znas koliko ustedis za krokete :zper:
ovaj moj smrda ne izlazi iz kuce,jede samo fast food (mada rado bi on sunke i sira) i ostavlja dlake svuda redom
sledeci put uzimam celavu macku :aha:
nemoj :sad2:
donskoy.jpg

thumb.php

sphynx_cat_pigmalion_babyrah2.jpg
mene bi srcka srefila da zateknem ovo svaki put kad ulazim u kucu :eek:

Мен исе свиђа Медевевљев мачак Дорофеј (то је Доротеј, само имају англи гов. ману) мада не волим те нафуране мачке уопште, а добар је бре овај тепих... http://www.emirates247.com/my-cat-is-safe-medvedev-assures-russia-2012-03-29-1.451133
Мој Тома је више као Сокс, само без мрљаве њушке
P1044018A_05DEC1993_SOCKS.jpg

ja nesto nisam ljubitelj nikakvih macki. osim toga kad krenu da se linjaju, ono bude katastrofa...a i alergicna sam na njihovu dlaku,takav osip dobijem da ne znam sa cim bih poredila tu potrebu za drapanjem :confused:

Лињају се на пролеће и на јесен. Мој мачак иначе воли да се четка посебном металном четком за мачке и сам тражи, прија му. Стварно је чистунац, немам примедбе.
И за разлику од паса, које исто волим, уопште се не осећа. Наравно, ВЦ да, али каки на тераси у жардињери. Све то уз мало времена није никакв проблем за одржавање.

brate moje macke se linjaju 12meseci godisnje 24 h dnevno..:roll:
to vidim po mikrofiberu na njihovim silikonskim jastucima za spavanje..
i po cetki na usisivacu kad debelu macku usisavam posto to voli..

Slika0198.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back