Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemoj samo ti da mi kazes sta da radim u svoje slobodno vreme...i sta tebe briga koliko cu ja da spavam...i prestani da urlas zbog svake gluposti jer ti argumenti nisu jaci zato sto se deres...i ne cujem te uopste...ovo je moj zivot!!!

Tako bih se rado napila... vinom..... i ispušila bih brdo cigara..... al' to zbog one teme samo :mrgreen:
Al' ne mogu, jer sutra moram da ustanem..... a možda i hoću..... da se napijem, mislim..... ipak. Ne bi bilo loše. Sve je otišlo u *****.
Samo da uradim to pa da ponovo budem mirna.
A posle..... videću šta će da bude.

Muka mi je vise od ovog posla i od ovog stresa i od ove guzve i od ovog haosa, hocu jednom da se stavri resavaju a ne da se komplikuju!!!!:besna:
aman dokle vise:besna:

nadam se da je rupa dobro ovo zatrpala, sad da nastavim da forumasim s mirom:lol:

ne mogu više.........eeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj..........ne mogu....nemam snage,
da se borim...sa svim ovim teretom..........sve me nervira, sve me pomeri načisto,
shavtite jednom da ne moooooooguuuuuuuu viiiššššeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..........:worth:
:worth::worth::worth:............:besna::besna::besna::besna::besna::besna::besna:

Ma daj bre:rtfm: kad treba nesto da se ucini ili pomogne, naravno ja sam tu, ucinicu sve sto treba, a kad meni treba mala pomoc, onda sledi prenemaganje...samo da nije nesto veliko.... blablabla... mrs bre:histericna:

NEVASPITANA KRMAČO MATORA PODLA JESAM JA PROVIDNA SVINJO SMRDLJIVA BEZOBRAZNA, JE L SAM MOŽDA OD VAZDUHA PA SI POMISLILA DA SAM HALUCINACIJA?

ĐUBRE BEZOBRAZNO, TI ĆEŠ MENI DA TRUBIŠ A PRETIČEŠ BEZ MIGAVCA SVINJO NAPALJENA, DA NISU BILA PUNA KOLA KURČIO BI SE A? VIDIŠ SEKU PA MISLIŠ DA SI FACA? DOZVOLU U KANTU POGANO ***** I TI I ONAJ PRE PODNE.

KAD POLOMITE STAKLO MENTOLI NE PERITE KRVAVE RUKE SAPUNOM DA SE I JA ISEČEM DEGENERICI IMBECILNI.

A TEBI BAŠ HVALA NA TAČNOJ INFORMACIJI I ŠTO SI MI UŠTEDELA KAZNU.

MOLIM TE BIRAJ I ROZE CUCLICU AKO MOŽE DA BUDE PLJOSNATA, PA AKO MOŽE DA IPAK BUDE NA TUFNICE, CVETIĆI SU DOSADNI, PA ONDA ČARAPICE KUPUJ U A P O T E C I?!?!?!?! SAMO ODLUUUUUČIIIIIIIII.

:kafa:

E da, zaboravila sam.

PA CRKNI KANTO RAZVALJENA VIŠE, ILI CRKNI ILI RADI KAKO TREBA, NABIJEM TI NTLDR U ŠUPAK OD NAPAJANJA, RASPALA VREĆO ŠRAFOVA IZ MITINE RADIONICE.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back