Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zeno jedna dlakava,strasno me nerviras...Em si gloopa,em smaras sve oko sebe!!!Uz sve to,ne umes ni te svoje brke da izdepiliras kako treba (a i vrat :zima2:...).Ne znam gde te moj strika (tako lep covek) iskopa...Jadnicak...

Moja strina...(od mog rodjenog strica devojka,fala bogu-nisu se jos vencali)

Bem ti državu, lakše bi smo mu završili sve papire da je iz Tunguzije, a ne Srbin iz Bosne.
I bem ti i kišu i hladne radijatore i adrianu limu i sve ostalo.

Ma tražila sam sa dečkom po netu da li može nekako ubrzano da dobije državljanstvo (pošto je za vreme rata bio u logoru 15 meseci jer je Srbin, itd), i svugde mi je iskakala ona-dobila je pasoš ubrzano, kao "promovisaće Srbiju" -.-
edit: nemam ništa protiv nje, nego ne znam više na koga da usmerim nervozu :)

Poslednja izmena:
Ti se još boriš sa onim pederkom?
Ajde, Boga ti... ne nerviraj se oko njega...
On je za tebe mačiji kašalj...:lol::D;)

da bre,nikako da ga izbacim iz firme
jedina saveznica koja ima moc je na trudnickom,ovo sve ostalo boranija,moram ja njih da podrzavam:neutral:
al ne nerviram se vise,jer tana-na-na dosao je novi direktor koji ide tacno u mom pravcu :D i srecna sam i mirna:heart:

Jaoj sto sam mamurna...jaoj sto me boli glava....
OJ3sUGk798094339.gif

A kako si me izivcira! Ja tebi "good boy" ti pish-pish na tepih moj?:rtfm:
Srica ti je pa sam bila od volje pa si bio kaznjen samo onoliko koiko si bio u kupaoni,,inace da sam bila ljuca camija bi po ure tamo!
Ne smim ti reci da me srce boilo sto sam vikala a ti me onako tuznim okama gledao, molim te misli drugi put:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back