Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lipo meni moj caca kaze "ludaka i bure uvik ima":besna::besna::besna::besna:
Zbog tebe koji ne znas radit svoj posa srce mi je sislo u pete i sidim u jaketi ima pola ure jer sam se vratila doma zvati banku da vidim zasto mi credit carta ne radi!:rtfm::rtfm::rtfm:
Ne nisam presla limit i da platila sam racun, vec some jedan ne radi ti taj aparat koji cita kartice!:besna::besna::besna:
Mozda si mislija da ces mi unistit zadovoljstvo shopinga:rtfm:, e cvrc sto hoces ...teta u banci mi pozeli ugodan shoping :heart:, naravno uz isprike zbog neugodnosti i ako nije do njih, a ti kao sef tako seljacki ne obracaj se kupcima jer se zbog takvih gluposti koje si izvalija meni ostaje se bez posla!:evil:

Sad odoh u shoping u protivnom cu pasti u nesvist od vrucine jer sjedim u pernatoj jakni! Amin!

A sad da kazem i to naglas: Premorena sam, pomalo razocarana, mrzim pink boju, ne stizem ni na liturgije ni na roditeljske sastanke , kafu pijem samo jednom dnevno i to ujutro u pola sest za kompjuterom u svojoj kuci. O onoj kafi negde van sa drustvom ili sama skoro da i ne razmisljam i ne secam se kad sam je tako poslednji put popila. Nedostaje mi slobodno vreme, ali izdrzacu, pamtim i gore i teze.
Ne odgovaram na glupa pitanja!!!

Draga moja torbo, ostani ista izvanka...unutra nije vazno ako ima koja flekica, budem te odnila na kemsko mozda oni mogu sredit i uklonit miris i fleke parfeme!

dragi ljudi u ducanu oprostite na smradu parfema, nije bilo namjerno!

ovako prvo bih se izvikala"AAAAAAAAAA",a onda "mnogo si samoziva,svi me smarate,svi samo nesto trazite,hocete,kukate,e da mi je jedno pusto ostrvo na koje bih povela samo nekog psa,oni su najbolji prijatelji,da po ceo dan pecam ribe,slusam muziku,plivam i uzivam sama sa sobom i psom,kada mi se prica tu je pas,slusa a cuti i sa svim se slaze,eee to mi fali.Kilavi jedni,lencuge..."aaa,sad je vec lakse

Poslednja izmena:
To sto si uradio nije ni malo lipo, nit pohvalno! Nemoj se iznenadit ako te JA nazovem i ocitam bukvicu:rtfm: jer s ovim si stvarno prevrsio mjeru!
Moja obitelj ukljucujuci sestru koju si zvao nisu crveni kriz pa da ti pomazu! Zdrav si, mlad, nista ti ne fali izvoli radit! I uostalom tko si ti? Ako si pljuno po svojoj obitelji, odrekaso se svih zasto mislis da bi tamo neka fjaka ili njena sestra te trebale dvorit i pomagat???:eek:Vidili smo te dva puta u zivotu i ovo ti je 5 put u zadnjih par godina da zoves sa takvim zahtjevima!Oladi malo, bice problema!:evil:

bas mi neprijatno sto cu biti vulgarna,ali je8acu te,neces znati sta te snaslo
retko ko me ovoliko izvede iz takta,samo ne bih ti to pokazala u zivotu
sam sebi kopas grob,to mi se posebno dopada u celoj prici,ja cu samo da te gurnem :D
mali derpe,koji se sad zove pokemon

bas mi neprijatno sto cu biti vulgarna,ali je8acu te,neces znati sta te snaslo
retko ko me ovoliko izvede iz takta,samo ne bih ti to pokazala u zivotu
sam sebi kopas grob,to mi se posebno dopada u celoj prici,ja cu samo da te gurnem :D
mali derpe,koji se sad zove pokemon

ja se tebe ponekad plasim:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back