Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle početne euforije što je veliko dete položilo prvi ispita na visokim Čkolama, shvatila sam da imam materijala za rupu, jer jel'te neću s njim da se svaDŽam. :(

a) Položio si najlakši ispit
b) Dobio si 6
c) Na drugi prijavljeni ovog meseca ne možeš da izađeš jer nisi položio uslovni kolokvijum
d) Ne smem ni da mislim šta će biti u februaru kada treba da izađeš na IPT
e) Ako ne ukapiraš da iza svake fakultetske diplome stoje ogroman rad i napor, možeš odmah da alališ studiranje.

:evil:

Posle početne euforije što je veliko dete položilo prvi ispita na visokim Čkolama, shvatila sam da imam materijala za rupu, jer jel'te neću s njim da se svaDŽam. :(

a) Položio si najlakši ispit
b) Dobio si 6
c) Na drugi prijavljeni ovog meseca ne možeš da izađeš jer nisi položio uslovni kolokvijum
d) Ne smem ni da mislim šta će biti u februaru kada treba da izađeš na IPT
e) Ako ne ukapiraš da iza svake fakultetske diplome stoje ogroman rad i napor, možeš odmah da alališ studiranje.

:evil:

sta je to ipt?

Ja vec par dana vilenim ili vesticarim u nocnom terminu.
Sanjala sam da se verem uz neku rupu i nikako da izadjem iz nje.
Nisam bila sama u snu, Oko mene sve neka deca, bilo je i starijih, pa se one kutije, betonski elementi i ko zna sta jos obrusava na nas, pa padam(o), dizem(o) se, ali iz rupe nikako da izadjem(o).
Jedan covek namerno mi ne htede dati ruku. Sve u svemu, od uzasa da nikad necu izaci iz rupe, probudih se, naglo ustadoh iz kreveta i tako sam `ladno pala izmedju kreveta i kompa, nabivsi moje junacke grudi na stolicu koja kao za inat ima neki siljasti deo na naslonu, tako da me ne pitajte kako me boli grudni kos.
Kad kinem, mislim da ce mi otpasti leva dojka. Jos da dodam da sam prehladjena, otud kijanje.
Sta ce biti sa mnom, ne znam.
Ovo je mozda tema za zdravlje, opasno mi se vrti, osecam nesvesticu.
Sve u svemu, nije mi dobro. :(
Eto, podelih to sa vama svima.

Ja vec par dana vilenim ili vesticarim u nocnom terminu.
Sanjala sam da se verem uz neku rupu i nikako da izadjem iz nje.
Nisam bila sama u snu, Oko mene sve neka deca, bilo je i starijih, pa se one kutije, betonski elementi i ko zna sta jos obrusava na nas, pa padam(o), dizem(o) se, ali iz rupe nikako da izadjem(o).
Jedan covek namerno mi ne htede dati ruku. Sve u svemu, od uzasa da nikad necu izaci iz rupe, probudih se, naglo ustadoh iz kreveta i tako sam `ladno pala izmedju kreveta i kompa, nabivsi moje junacke grudi na stolicu koja kao za inat ima neki siljasti deo na naslonu, tako da me ne pitajte kako me boli grudni kos.
Kad kinem, mislim da ce mi otpasti leva dojka. Jos da dodam da sam prehladjena, otud kijanje.
Sta ce biti sa mnom, ne znam.
Ovo je mozda tema za zdravlje, opasno mi se vrti, osecam nesvesticu.
Sve u svemu, nije mi dobro. :(
Eto, podelih to sa vama svima.

:mazi: podsvest ti kaze - IZADJI IZ RUPE :aaa:

legla sam u pola dva ustala u pola sest, bila na trcanju i ae sve to sto fizcki nisam odmorna, al svaki put kad cujem onog kamerona kako kenya o politici, buducnosti i engleskoj, dodje mi da ga ugazim ko bubasvabu. yebeni sitni populista koji toliko ocigledno jedino zeli da osvoji drugi mandat, a u to ime pored glupih engleza koji su ga izglasali, i mi svi ostali (koji volimo da pratimo vesti!) moramo da slusamo njegov govor u formi hronicnog proliva....znaci pegla mi se, englezi crknite u svojoj degenericnosti sa sve vasim nabedjenim i arogantnim politicarima :heart: prvo obama juce, danas ovaj, sta li me sutra ceka :sad2: garant ce angela merkel da izvede striptiz ili ce berluskoni da igra uz sipku u koznim tangama :bljak: kupleraj teski.

uradila ortopan
nema nikakve upale
skinula navlake sa tih zuba
svi na broju, lepo napunjeni i deluju sasvim ok
a ja ludim od bolova
vilica me boli, bol ide ka uvu i isijava ka ramenu
kao kad je mandibularni nerv upaljen
ali od cega kad snimak nista ne kaže
boli ko ludo
ne spavam, trujem se klindamicinom
bolje da sisam ekser no onaj klindamicin što pijem
manji metalni ukus bi osecala

a i ovi lekovi protiv bolova ne deluju
sinoc pri skidanju navlaka uz cetri mandibularne anestezije
potpuno itrnute usne i jeyik
sve zvezde sam videla jer me vilica boli bez obzira na sve
ma koza me na tom delu lica boli

jebbbala sam ježa u bocku....

Poslednja izmena:
al moram da je vodim na Corbu, moram da iskupim tu bednu svotu kako znam i umem :(

mozda povedemo i Genija i njegovog ortaka (bez zene, ona nije u tom fazonu, pa da umesto Pionira posetimo koncert)
a pare, gde su mi pare?
nema ih
dobro, to sam bar utvrdila da predvidim sta me vec ceka u martu mesecu :aha:

dodjem tamo a oni jedva cekaju da odem,a platila bre dobre pare...
...drugarica zove i kaze dodju tad i tad...pa ne visim ja na civiluku
....druga opet,aj zovem kad se vratim...kada...kad odem da spavam telefon za mene ne postoji...kraj:evil::evil::evil:

AHAAAAAAAA :evil:
udjem malo na detetov profil na fb da vidim sta ima,kad on okacio video kako laserom zeza bobija po zidu,ovaj sve skace i grebe i guli zid
ma mamu vam,jer zato tata svake godine zakrecava i izigrava molera:rtfm:
a dobar je video,al nije na youtube,pa ne mogu da ga okacim ovde,izadje mi cela stranica fb

udjem malo na detetov profil na fb da vidim sta ima,kad on okacio video kako laserom zeza bobija po zidu,ovaj sve skace i grebe i guli zid
a dobar je video,al nije na youtube,pa ne mogu da ga okacim ovde,izadje mi cela stranica fb

A ti kao zelis da ostanes aMonimna? :prstic::lol:

tvoji su...problemi neprevazidjeni :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back