Sta bi?Aerodrom u Beogradu je najgora ustanova u istoriji univerzuma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta bi?Aerodrom u Beogradu je najgora ustanova u istoriji univerzuma.
Aerodrom u Beogradu je najgora ustanova u istoriji univerzuma.

Sta bi?
Ja to shvatam zadnjih 10 godina skoro svaki dan. I svaki put su sve luđi i luđi.To si tek sad shvatio![]()

Nisi srecan sto mozes da putujes?Ja to shvatam zadnjih 10 godina skoro svaki dan. I svaki put su sve luđi i luđi.
Jesi snimao to da objavis zoves novinare trazis neku odstetu ako su te zakinuli za nesto?Pa kada bi se skupio tim nekih stručnjaka i hteo da napravi najglibaviju instituciju bez ikakvog reda, higijene i organizacije sa najneljubaznijem, najneodgovornijem i najnesposobnijem osobljem ikad i na svetu, ne bi uspeli tako da je naprave da bude kao beogradski aerodrom.
Ja ne putujem nigde dalje od aerodroma. Tu se moj put završava.Nisi srecan sto mozes da putujes?
Jesi snimao to da objavis zoves novinare trazis neku odstetu ako su te zakinuli za nesto?
Bogi i ovde gdje je sve po propisima je bila doduse kratkotrajna poplava. Stanice metroa su bile pod vodom,jedan dio grada isto. Prosto ne može zemlja da upije tu količinu vode ni kanalizacioni odvodi da odluku sve odjednom.Па када се свуда дивље гради, без икаквог плана. Само бетончина, свако дрвце и зелена површина сметају. О чишћењу одвода да се не прича. Сјајна комбинација.
Moju kuću je posle bombardovanja popravio Kumodraška potok koga pre toga niko nije video više od 20 godina.Sad sam gledao neki snimak, KC u Kragujevcu potopljen.
Afro, barem nisi pod vodom...ako ništa.
Od čega u KG, od onog sranjceta od reke Lepenice, ništa se ne održava.
Da, moguće sasvim, ali je bio, kao što kažeš, zaboravljen. Može i Topčiderka čuda da napravi, ali stvar je da odvodi kod bolnica i sl. rade bez greške. Crnpne stanice da aktiviraju i sve.Moju kuću je posle bombardovanja popravio Kumodraška potok koga pre toga niko nije video više od 20 godina.
.Pri tom groblje ima grobare za gradsko groblje te ko se sahranjuje `van gradskog treba sam da se snadje za momke muskarce koga ima koji ce iskopati raku
.
Koliko vise vremena treba da bude dostupno osnovno pravo
al' bitno je sve osim onog sto vec dugo treba uraditi.
Koje drvo, Bogi?Исекли предивно, велико дрво, у тај пасаж су сви ишли због њега. Да направе лифт!![]()
![]()