Toliko sam se zaludela da sam izašla napolje sa njom bez kape, vidim ljudi me gledaju ko ludu a ne kapiram sta je u pitanju....bozeeee, sreća pa je bar bilo toplo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nji je u PG pregledalo 4 lekara i svaki je dao drugu dijagnozu. Onda su na njihovom konzilijumu zaključili da ne znaju šta je i pošalju je ovamo na vma. I ja sam joj savetovala da se malo šire raspita jer operacija kolena uopšte nije jednostavna stvar.Poplava je nekih autoimunih bolesti.
Ne bih se ja tu oslonio samo na VMA.
Мом брату су рекли да се опрости од кошарке ако не оперише колено хитно, 100 лекара разних... И послуша нас да ипак не жури са тим. Шта мислиш ко је био у праву, лекари или теоретичари завера?Nji je u PG pregledalo 4 lekara i svaki je dao drugu dijagnozu. Onda su na njihovom konzilijumu zaključili da ne znaju šta je i pošalju je ovamo na vma. I ja sam joj savetovala da se malo šire raspita jer operacija kolena uopšte nije jednostavna stvar.
Ima jedan lekar iz Zrenjanina, sportski lekar. Godinama radi na lečenju nekim serumom iz krvne plazme. Nešto izvadi krv pa to obrađuje, selektira i onda vraća u koleno i time obnavlja hrskavicu do 100 posto.Zove me drugarica večeras eto je na vma poslali je iz CG na ispitivanje, kaže koleno joj je 3x veće i ne znaju šta je. Ovi ovde kažu mora operacija, pa pita znam li nekog ko je operisao koleno uspešno ili je neko uspeo da izbegne takvu operaciju ubrizgavanjem hijalurona ili tako nečega. Primećujem da sve mladji ljudi imaju probleme sa zglobovima, kako uopšte time stati na put![]()
Ako možeš da dođeš do kontakta bilo bi super, ona neka razgovara pa neka vidi dalje.Ima jedan lekar iz Zrenjanina, sportski lekar. Godinama radi na lečenju nekim serumom iz krvne plazme. Nešto izvadi krv pa to obrađuje, selektira i onda vraća u koleno i time obnavlja hrskavicu do 100 posto.
Znam čoveka koji je bio na štakama pa sad ima normalan život posle njega.
Ne znam da li joj to treba i ne znam dali je taj lik dijagnostičar samo znam da ovo radi posao kod povreda kolena ali nije jeftino i bolno je.
0641275987Ako možeš da dođeš do kontakta bilo bi super, ona neka razgovara pa neka vidi dalje.
Hvala puno.0641275987
Dr. Ivan Lukić
ne moraju biti bas svi teoreticari zavjera, ima tu raznih profilaМом брату су рекли да се опрости од кошарке ако не оперише колено хитно, 100 лекара разних... И послуша нас да ипак не жури са тим. Шта мислиш ко је био у праву, лекари или теоретичари завера?![]()
Kako bre toliko puno?Opet 7500 struja sve im iebem
ja potrosio struje 6.5e, a racun 23e, sve drugo nameti i neke mrezarineJa imam 3,5kw ta peć i plaćam struju oko 3.500,00...samo jedan mesec sam prebacila preko 4.000,00 izbaci grejalicu.