Rupa VII

Dodjoh na genijalnu ideju da pomocu selotejpa zalijepim okolo prozor i sprijecim ulazak dima kroz isti.Epilog...sad smrdi i dim i selotejp.😂
Ти као мој син, све по кући поправља лепљивом траком :lol:
Код баке био неки проблем са вратима, видим сија се трака, рекох- Био ти праунук, јел?:lol:
 
Ти као мој син, све по кући поправља лепљивом траком :lol:
Код баке био неки проблем са вратима, видим сија се трака, рекох- Био ти праунук, јел?:lol:
Problem je sto je traka izgleda kineska,smrdi na onaj smrad,kao nekad papuce koje sam kupovala kid Kineza.Nicim se nisu mogle oprati.
Ali jos se nadam da ce izvjetriti...🙂
 
Смејемо се а није смешно. Има већ 19 година, требало би да зна све да поправи мање- више. Нешто зна, али за те године не довољно. Бар ја то тако видим.
 
Stadoh na vagu. Bolje da nisam. :mrgreen:
Pre 4 godina, promenim doktorku, i dodjem da izvadim karton, popunjava ona i kaze-visina i tezina? Rekoh nisam se dugo vagala, ali imam oko...kaze ona, evo vage, ako zelite da upisemo tacne podatke. Stanem ja, kad mi rece cifru, skocim kao oparena, i rekoh-nisu to moji kg.
Kaze, dobro, zima je, popodne, ajde odbicemo 1,5kg, rekoh i dalje mi ne odgovara. Gledamo se, ajde dobro odbicu 2kg, zbog cizama.
Bolje da sam samouvereno rekla staru kilazu. :lol:
 
Lepo ću riknem od ovog ustaneš mrak u 14.00 mrak opet.
Bar da hoće sneg da pada.

Sve češće razmišljam o TLV, da se preselim i a u k. Uostalom, kad se sabere, tamo baš ništa ne fali, poneki ispad tek..ima more, dobra klipa, ima suuuunca i sve..tu znaš šta da očekuješ. Da. I kad uđem tamo u 6 država mogu na isti pasoš, samo da mi se poklone na granici. A, vi dolazite iz TLV..samo izvolite,.ma skoro pa rešeno.
 
Poslednja izmena:
Počeo.sam da pijem d vitamin.
Pa nema, užas, šta sam ja međed. Kaže, ježeve ako vidite, vi ih zatrpajte malo lišćem. Zbunili se ježevi i pali u hibernaciju.
A meni kako je, a meni....jbmti decembar i januar i rimske careve i sve, ko izmisli zimu.
 

Back
Top