tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Pa kao i sve vage <3Убеђена сам да је она једна душа која само лаје![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kao i sve vage <3Убеђена сам да је она једна душа која само лаје![]()
zena jeste registrovani psihijatrijski pacijenti ubistvo mogu da shvatim samo u samoodbrani..ono kad neko krene na tebe satarom nema razmisljanja jel
ali kuvanje? sine moj psihijatrija
a i da necu odgovarati nikog ne bih ubila..mozda pedofile, njih bih onako po kratkom postupku..

Ово морам да прокоментаришем, нећеш се љутити, јер се пречесто провлачи кроз медије и коментаре иначе.zena jeste registrovani psihijatrijski pacijent
kao bivsi muz, ne znam da li bih dozvolila da ona bude stratelj maloletnom detetu koje je uz to odvela u kucu muskarca sa kojim je zivela
koliko sam citala, zrtva je psihicki kinjila
koliki je stepen toga, to znaju samo njih dvoje
ocigledno je da je bio prilicno veliki cim je sem ubistva imala potrebu i da ga raskomada i skuva
nisu zrtve samo osobe koje imaju vidljive modrice
one koje su na necijoj dusi su mnogo jace
jeste, i to ne samo kinjiosasvim sam sigurna da je i tebe nekad neko kinjio, pa ga nisi skuvala?
rekoh psihijatrija, zrtva lako postane krvnik, i obrnuto.
normalan covek ni jendo ni drugo.
pa nijeОво морам да прокоментаришем, нећеш се љутити, јер се пречесто провлачи кроз медије и коментаре иначе.
Свака физичка повреда је и психичка, оставља последице и на души. Она на души је... на души. И то не може да се мери.
Не кажем да психичко насиље треба занемарити али тврдити да је теже од физичког може само неко ко кроз то, срећом, није прошао.
Нема физичке тортуре без и психичке приде. Психичке без физичке има.
cenis da ne ostavlja ostecenja jerbo su vec osteceni?pa nije
koliko situacija imas u kojima su oba partnera toksicna i ekstremna
u kojima (zena) jedan partner provocira do kulminacije ispoljavanja agresije drugog partnera, a ond onako pocupani i isamarani, izgrebani imaju najbolji seks u zivotu
ta agresija ne ostavlja psihicka ostecenja jer je kod njih agresija potvrda intenziteta njihove ljubavi
nekad se to zavrsi tragicno, kao kod kapisode i ksenije
ne nego zato sto svesno izazivaju agresiju kod partnera da bi dobili emotivnu satisfakcijucenis da ne ostavlja ostecenja jerbo su vec osteceni?
pa to nije zdrav odnosne nego zato sto svesno izazivaju agresiju kod partnera da bi dobili emotivnu satisfakciju
sado mazo odnos
ne nego zato sto svesno izazivaju agresiju kod partnera da bi dobili emotivnu satisfakciju
sado mazo odnos
zena jeste registrovani psihijatrijski pacijent
kao bivsi muz, ne znam da li bih dozvolila da ona bude stratelj maloletnom detetu koje je uz to odvela u kucu muskarca sa kojim je zivela
koliko sam citala, zrtva je psihicki kinjila
koliki je stepen toga, to znaju samo njih dvoje
ocigledno je da je bio prilicno veliki cim je sem ubistva imala potrebu i da ga raskomada i skuva
nisu zrtve samo osobe koje imaju vidljive modrice
one koje su na necijoj dusi su mnogo jace

Uvek mi je ceo maj (skoro) nikakav, posebno pred rodjendan....
Uvek nesto negativno..tuzno...itd.
![]()

znaci čuli smo se u 10 do 08h da mi vrate novac koji si trebali još u petak sa uplate, kao hoće nek ne brinem samo da opet jave u racunovodstvo, kad ono međutim, ladno su isključili telefon ...pa jel moguće bre da su ljudi toliki gradovi 
pa to sam i rekla, psihijatrija. bez obzira na uzroke , to je pokazatelj ozbiljnog psihickog obolenja.jeste, i to ne samo kinjio
a to je razlika izmedju nas dve
ona jeste, ja nisam psihijatrijski pacijent
ja sam se borila na druge nacine da kanalisem taj bes i da ga ne gomilam
ona nije imala tu sposobnost i zato je epilog ovakav
Nekom mom isto / sve po starom ide svakog rodjendana/nemam mogucnost da bar tu osobu izvucem to me je dokrajcilo / meni ponavljanje neceg loseg svakog maja / umesto da se promene naprave na dobro nenennenene upropaste maj ide sramocenje jun jul avgust septembar...Uvek mi je ceo maj (skoro) nikakav, posebno pred rodjendan....
Uvek nesto negativno..tuzno...itd.
![]()