Znam, sve mi je jasno, ja sam mog zlodtsvljača i zlostabljača moje dece trpela ukupno 20 godina, prvih 6 bračnih su bile onako, a 5 zabavljačkih je bio nešto što bi svaka žena poželela uz sebe za celi život. Glumac rođen za Oskara. Kad sam se konačno razvela pola rodbine jedva da priča sa mnom, a druga polovina je izjavila kako sam bruka za familiju i prekinuli smo kontakte. Hvala im na tome, mogli su i pre, takvi mi ni ne trebaju. Deca često kažu napiši knjigu fa se obogatimo to bi bio besceler, ali ja ne mogu ni u mislima da se vratim u to vreme jer mi pozli pa danima ne mogu da se sastavim jer me pojede to što nisam mogla da zaštitim sviju decu, a tad nije bilo zakona kao sada ni sigurnih kuća ni ničega. O sebi ni da ne pričam šta dam prošla ne mogu, preteško je, ali mi nikad nije palo na pamet da nekog ubijem, jer kao što sam prethodno rekla šta bi onda tek bilo sa mojim decom.
Daleko bilo, ali prošlo je, i kad se ovako ponekad ne nadovežem na neku temu trudim se da zaboravim da ta osoba i postoji više.