mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.600
Sklonila sam se.
Sedim na terasi, gustiram fresh pivo, pušim i posmatram kišu.
Sedim na terasi, gustiram fresh pivo, pušim i posmatram kišu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je jace zacepljenje,nista bez sajle.
Izgleda da jeste.
Ne bi bilo prvi put.
Voda jedva otiče.
Ma ova naša vertikala.....
Malo-malo pa neko zove da odgušuju tu vertikalu.
Inače baš pazim kad perem sudove.....
Videću šta će biti do jutra.
Opraću taj sifon, crevo, za dalje ako ostane isto zovem majstore što nam održavaju zgradu.
Samo da vidim gde ću biti sledeće nedelje i kad da se dogovorim da dođu.
2lit i cekaj bar sat dva da sve nagrize...ote mi misaoKoka kola reši problem potpuno.
Зови управника зграде па нека он доведе мајсторе. За вертикале су задужени они којима плаћате одржавање. У мом случају је то Војна установа.
Neka ode negdje sam da se testira da bude miran. Mora znati da nije on kriv. Duša draga, rasturiše nam djecu na sve moguće načine.Nemam t. On sutra ide u covid, pa ćemo videti šta će mu reći. Ne bi me čudilo da ga ne testiraju ni sutra, jer on sada izgleda sasvim dobro.
Naravno da imam pomalo strah zbog toga što je pozitivan, ali više brinem za njegovu psihu.
Nismo. Nas dvoje smo hteli, predomišljali se, i do kraja nismo.Ви се нисте вакцинисали?
Samo se kljukaj paracetamolom i vitaminima i odmaraj. Odmaraj znači da ležiš, baš da ležiš I ne radiš ništa, u slučaju da ne znaš za terminImam 37,6°C. Ona najgora, koja lomi, a ne skida se lekovima.

Nemas potrebe, to ti je korona,cim ti je i sin pozitivan, a imas simptome.Jedino ako ti test treba zbog neceg drugog.Sava je došao iz covid ambulante, testirali su ga, pozitivan je. Svi smo u izolaciji dve nedelje. Otkazala sam torte za sledeći vikend. Imam t 38°, boli me glava, i možda ću ujutru ići da se testiram.
Može temperatura i od stresa i skiracije da skoči.Moja t porasla na 37,8 i pored paracetamola i C vit od 1000 i cinka. Nikakve simptome nemam, baš mi nije jasno od čega sad to.
Znam, ali niti sam se sikirala niti bila pod nekim stresom.Može temperatura i od stresa i skiracije da skoči.