Rupa VII

Sasvim slučajno sam od jedne doktorke iz Beograda čuo da je poslednjih par dana u Beogradu umrlo neverovatno mnogo ljudi od raznih bolesti i da se podatci ne objavljuju. Vidim da na zvaničnom sajtu JKP gde se objavljuju rasporedi sahrana na svim beogradskim grobljima, već danima nema apsolutno nikakvih informacija ni podataka.

Kod mene ovde one table gde kače umrlice, izlepe očas posla. Pre neki dan potpuno zdrav muškarac od 35 i potpuno zdrava žena od 26 su umrli jedno od naprasnog srčanog udara a drugo od naprasnog izliva krvi na mozak. Dešava se ovde izgleda nešto mnogo gore od korone.
Bombardovanje 1999. stize sve ono sto je bacano utice na nas/ bolesti idu iz straha (plase nas stalno) eto od cega da se prezivi kako sta a sada ovo plasenje da cemo pomreti svi evo godinu dana .

Umire se od srca/raka/ostalih bolesti a o tome se ne prica ne pise sve je sada korona iako je sve poskupelo /idu novi porezi / imamo migrante.

aj sad realno, šta meni znači privatnik za kontrolu nakon stenta kad me u životu nije video i ne poznaje moju istoriju,
do mog doce ne mogu a ono što mogu je da pijem prepisano, hroničari mog tipa znaju šta piju i teraju dok mogu, u
problemu su akutni, iznenadni srčani, šlogovi, nedijagnostifikovani rakovi, mada mogu reći da dijagnostika gura nekako,
stalno imamo novu decu a ako oni dolaze na terapije redovno onda to važi i za odrasle...otkrivaju se novi slučajevi, možda
sporije i jeste gubi se mnogo vremena ali se i radi... ne bila ja medicinarima u koži, krivi su i kad nisu i kad jesu...brat mi je
prošle nedelje operisan u GM, hitan slučaj, ok je i nije se zarazio virusom, bar još nije ...

Pa sve su bolnice prebacili u "kovid sistem". Šta je sa onkologijom, kardiologijom, urgentnim centrom... Šta je sa tim bolesnicima, gde su oni?
Tacno tako a ni za mnogo manje stvari ne moze da se ode do drzavnih lekara (trebao mi je usni toliko mi je lose bilo a nije imalo svrhe da idem moji kazu da se primaju samo hitni slucajevi).

To sto ne moze da se ide do drzavnih lekara je jedna od stvari zbog kojih je ovo sve bas tesko a na zalost svi imamo nekog kome bas trebaju (dok ovo traje oni daju vec prepisane lekove plus one sto ih piju svaki dan vakcinisu oni bas moraju to da prime kako kazu).

@ Софија

da, idem na kucno lecenje ali mi je napisala i uput za infektivnu ukoliko na terapiju odreagujem kako ne treba
prepisala mi je pancef 400 x1 i pronison 20mg x1
mene je kortikosteroida strasno strah jer sam imala losu reakciju sa svim nezeljenim - poremecen metabolizam, lice kao pun mesec, jako vezivanje vode koje mi je ostalo do danas, opala kosa..
trebalo mi je nekih 5godina da izadjem iz toga
crp mi je 6, verujem zahvaljujuci onom antibiotiku koji sam pila

koliko se steroidi uzimaju?
kako postepeno da izadjem iz terapije sa njima ako uzimam 1 tabletu dnevno

@ Софија

da, idem na kucno lecenje ali mi je napisala i uput za infektivnu ukoliko na terapiju odreagujem kako ne treba
mene je kortikosteroida strasno strah jer sam imala losu reakciju sa svim nezeljenim - poremecen metabolizam, lice kao pun mesec, jako vezivanje vode koje mi je ostalo do danas, opala kosa..

O svemu tome ćeš misliti kasnije i to dosta kasnije, kad se stabilizuješ i kad to sve ostane iza tebe.
Sada ga pij kako ti je propisano.
Nadam se da ri je propisana i nolpaza ili tako nešto, trebalo bi obavezno pre prednizolona.

O svemu tome ćeš misliti kasnije i to dosta kasnije, kad se stabilizuješ i kad to sve ostane iza tebe.
Sada ga pij kako ti je propisano.
Nadam se da ri je propisana i nolpaza ili tako nešto, trebalo bi obavezno pre prednizolona.
jeste, ali ne mogu da ti opisem kako sam lose reagovala
ako sa njima saniram upalu ( a imam i antibiotik) a napravim sebi rastur organizma koji posle treba godinama da lecim, onda nisam bas uradila dobru stvar
meni je ona zbog toga dala odmah uput za infektivnu
a sta mi vredi uput ako kortikosteroide vec unesem, stetu sam vec napravila

prethodne dve godine sam imala grip i svaki se manifestovao sa istim ovakvim simptomima
posto sam bila na homeopatiji, od ab nisam uzimala nista i organizam se sam izborio do potpunog oporavka
sad cu da uzimam antibiotike, a pronison stvarno ne smem

pijem ga svaki put kad me uhvati bronhitis, 40mg i nisam imala takvu reakciju nikada, uglavnom je 7 dana uz antibiotik i prestajem kad popijem zadnji ab,
šećer podivlja naravno ali povećam dozu diabetika, nema tu mnogo razmišljanja, upala mora da se zaustavi....doduše postoji i lemod solu ali on ide kao inekcija,
isto je kortiko ali tečan, ne znam ima li kao tablete...mama nije podnosila pronizon pa su joj davali lemod, sad sam se setila...a i meni ga uvale uz aminofilin u inekciji ili infuziji ...e baš ti ovo nije trebalo

Poslednja izmena:
pijem ga svaki put kad me uhvati bronhitis, 40mg i nisam imala takvu reakciju nikada, uglavnom je 7 dana uz antibiotik i prestajem kad popijem zadnji ab,
šećer podivlja naravno ali povećam dozu diabetika, nema tu mnogo razmišljanja, upala mora da se zaustavi....doduše postoji i lemod solu ali on ide kao inekcija,
isto je kortiko ali tečan, ne znam ima li kao tablete...mama nije podnosila pronizon pa su joj davali lemod, sad sam se setila...a i meni ga uvale uz aminofilin u inekciji ili infuziji ...e baš ti ovo nije trebalo
za lemod sam cak otvorila temu ovde na krsti, jer svi pricaju to sto i ti - uzmes, kad prestanes sa uzimanjem prestane i dejstvo
a ja 5 godina samo sto ne skocim sa mosta

Ni mojoj mami nije odgovarao prednizolon, a zapatila je takvu upalu pluća da su je jedva sanirali, divljala je čim bi joj izbacili kortikosteroide pa bi opet bila na novom turnusu od 6n u Kamenici.
Ona je, na kraju, sama postepeno smanjivala i na kraju izbacila posle nekih godinu dana, pluća su joj ostala oštećena. To je bilo posle svinjskog gripa, jbga.

a i za taj grip se pričalo da ne postoji, izmišljotina itd ...
nekako sve boleštine mogu da uklavirim, uzrok posledica ima lek, ima lek parcijalno, nema lek...nekako ih prihvatim kao mogućnost..
ali od virusa se ježim onako baš baš...šta li će tek izmileti kad se otope polovi...dobro neću više da mračim, odoh gledam film

za lemod sam cak otvorila temu ovde na krsti, jer svi pricaju to sto i ti - uzmes, kad prestanes sa uzimanjem prestane i dejstvo
a ja 5 godina samo sto ne skocim sa mosta

meni su lemod prepisali za kicmu, inekcije....sve je bilo ok. nisam imala nikakvo dejstvo. ali ketonal u inekcijama sam super podnela tjah nikakve reakcije, a kada sam ga pila kao tablete posle 2 dana sam imala osecaj da ce dijafragma da mi izadje na nos.

nekako sve boleštine mogu da uklavirim, uzrok posledica ima lek, ima lek parcijalno, nema lek...nekako ih prihvatim kao mogućnost..
ali od virusa se ježim onako baš baš...šta li će tek izmileti kad se otope polovi...dobro neću više da mračim, odoh gledam film

zato ih ja obozavam i mnogo mi je zao sto se ne bavim virusologijom.

Ni mojoj mami nije odgovarao prednizolon, a zapatila je takvu upalu pluća da su je jedva sanirali, divljala je čim bi joj izbacili kortikosteroide pa bi opet bila na novom turnusu od 6n u Kamenici.
Ona je, na kraju, sama postepeno smanjivala i na kraju izbacila posle nekih godinu dana, pluća su joj ostala oštećena. To je bilo posle svinjskog gripa, jbga.

ma to sve zavisi od imuniteta. moja mama je imala grip toplih guda, pila antibiotike i sve proslo ok, a tezak dijabeticar, kao osnovna bolest, i ugradjena 3 bajpasa.

Tad smo moja deca i ja polele jedno 4-5kg belog luka plus onog ljubicastog, sacuvaj nas boze....pregurasmo

@ Софија

Пронизон ти треба да мало олабавиш ћелије одбране јер оне кад претерају не ваља подједнако као кад не раде уопште.
Не пије се он дуго.
Ковид протокол подразумева да се пије око 16 дана, подељено у две дневне дозе.
Није грешка ни пити га у једној дневној дози.

Постепено ћеш га изводити тако што ћеш смањивати дозу.
Три дана 10мг, па три дана 5 мг.

Немој да се плашиш, постоје људи који га пију цео живот јер болују од којекаквих ауто-имунских болести. ;)
Ако хоћеш, послаћу ти ковид шему на пп па пиј по њој.

Screenshot_2021-03-13-05-03-10-1.png

Svet je otisao u ...

Back