Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boli me rame, a boli me stopalo, u stvari, od skočmog zgloba ka prstima peta i sve te koščice. Kad stanem na pola stopala na stepenik mislim da ću se onesvestiti, kad stanem celim ništa. Rame ubija ako pružim ruku da nešto dohvatim ili ako se zaboravim pa krenem rukom iz leđa, ostanem tako i ni makac samo me znoj probije. Da nije diklofena duo ne znam šta bi. Kao treba da idem kod reumatologa, ali ne znam kad. Drugarica išla privatno, dala silne pare, ubrizgavali joj nešto u koleno i evo ništa, mora da se operiše pola čašice nema.

Ja jedine probleme koje sam imao je postekspres.
Ostali,pogotovo AKS su uvek ispostovali i sve je bilo ok.

Takođe, ni sa jednim drugim nisam imala nikakve probleme, samo sa post ekspresom, i to je već postajao otvoreni bezobrazluk.
Ne isporuči paket, ne isporuče pare, katastrofa.
Kad pitaš ove jadnike na šalteru vidiš da im je dosta svega, onda odustanem jer najviše mrzim da se kola slome na nekom ko nije kriv.
Moja firma je poslovno sarađivala sa bexom, nikad nikakvih problema, tačni, brzi, sve ok.
Ja lično, ako može, uvek tražim da mi se pošalje nekom drugom službom, samo da ne bude post ekspres.

Sinoć na nekoj grupi za pecaroše fino pitam da li će u Bačkotopolskom jezeru ove godine izlovljavai i prodavati ribu jer je prošle godine stvarno bila odlična i jeftina. Većina pecaroša mi opširno odgovori sa "ne" i "neće" što je ok, a jedna budala me nakrpi tipa "ako hoćeš da jedeš ribu, nauči da pecaš pa je sama ulovi". Sad čekam da se probude pecaroši da vidim šta će odgovoriti na moje pitanje da li jede hleb ako ga sam ne mesi...i šta bi bilo kad bi par stotina žena , koje planiraju da jedu ribu, izašlo na jezero da peca, da li bi onda bio srećan...

Pa zato sto nikad ne znas dal ce nesto da iskrsne da mi zatreba lova
Ja kliknem i platim po sablonu na aplikaciji, nije to frka, nego datumi su idiotski, citaju struju 4 a ja recimo platim 5 u mesecu, posalju mi racun 12 sa onim iznosom pre placanja, i tu me totalno zbune kolika je ustvari suma ostala

Jednostavmo cu promeniti period placanja, cekacu 12. da dodje racun i tad da kliknem (ili odem da platim ma salteru), ne vredi sa ovim datumima pre toga sva se pogubim
Sad mi se zaturilo 5 000 negde, ja ih platila imam dokaz o uplati na bankovnom izvodu a nema ih odstampane na racunu, pa mi pravi zabunu :roll:
Ranje sam placala samo na salteru edb kad stigne racun i tacno znam kolko sta...sa ovim online kliktanjem razlicitih datuma sam napravila sebi zbun

Kapiram da je trajni nalog dobra fora ali ne smem
znam, zato ni ja nemam trajni nalog, al ima kome odgovara

ako nemas u trenutku prolaska racuna para na njemu on se ne izvrsi, pa se opet cimas da li je proslo,
a tokom celog meseca treba da imas novac na racunu jer racuni prolaze raznih datuma, a kod mene to nikako nije slucaj :lol:
msm ima ljudi kod kojih jeste i to je super tada...

Sinoć na nekoj grupi za pecaroše fino pitam da li će u Bačkotopolskom jezeru ove godine izlovljavai i prodavati ribu jer je prošle godine stvarno bila odlična i jeftina. Većina pecaroša mi opširno odgovori sa "ne" i "neće" što je ok, a jedna budala me nakrpi tipa "ako hoćeš da jedeš ribu, nauči da pecaš pa je sama ulovi". Sad čekam da se probude pecaroši da vidim šta će odgovoriti na moje pitanje da li jede hleb ako ga sam ne mesi...i šta bi bilo kad bi par stotina žena , koje planiraju da jedu ribu, izašlo na jezero da peca, da li bi onda bio srećan...
Има идиота који тако одреагују као да их нападаш. Које су то фрустрације! Само што се не туку.
Причала сам са женом моје годиште, девојком од 23 и њеном мамом. Сасвим случајан разговор, али се раскокодакале :lol:
И ова најмлађа споменула нешто гимназију мога сина. Ја на то да имам искуство са њом јер ми дете иде тамо. Она као, ју, па колико је, па откуд ти толико дете, па како си то прихватила? И одговорим јој да између две крајности више волим што ми се ова десила, али да човек прихвати карте које су му додељене како год. Нити мислим да је моја ситуација нормална, нити да су друге ненормалне. Одговорих на лично питање, из личног угла.
Када је ова друга, моје годиште, скочила! Почела да виче и млати рукама, како је она срећна, како баш воли што се није удала и нема децу,... Мислила сам да ће ме ударити :lol:

Dobro si mu odgovorila.

Pa bas tako.
Sta je bilo sa cvarcima? Jel dolazila hitna po gladnika?

Ne za muza, ako si ovo na njega mislila. Drugarica je operisala zuc nakon gadnog napada. Ona se onesvijestila od bola dok su je vozili u urgentni, tako da ne cudi sto se pridrzava dijete ako su napadi takvi.
Nego onog mucenika sto krade hranu i ne nada se karolini: )
A to....još nije dolijao, ali se nadamo :) možda je musliman pa mu nisu interasntni čvarci

Ne za muza, ako si ovo na njega mislila. Drugarica je operisala zuc nakon gadnog napada. Ona se onesvijestila od bola dok su je vozili u urgentni, tako da ne cudi sto se pridrzava dijete ako su napadi takvi.
Nego onog mucenika sto krade hranu i ne nada se karolini: )
За проблеме са жучи је одличан чај од куркуме, размутити куркуму у води.

znam, zato ni ja nemam trajni nalog, al ima kome odgovara

ako nemas u trenutku prolaska racuna para na njemu on se ne izvrsi, pa se opet cimas da li je proslo,
a tokom celog meseca treba da imas novac na racunu jer racuni prolaze raznih datuma, a kod mene to nikako nije slucaj :lol:
msm ima ljudi kod kojih jeste i to je super tada...
Ma super je to sa trajnim nalogom, recimo platica 250 000 pa neka skidaju kad oce :lol:
Meni su racuni oko 16 000 nekad i vise, mnogo su to velike pare da dam trajni nalog oni skinu, a desi se neko srranje zatreba mi

A zmaj stipsa ne da dva soma e platu :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back