Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мом мужу се већ десило то да је чекао неке документе на кућу и нису стигли. И после је било да прималац није био код куће што није истина. И онда је једва нашао у пошти, тотално затурено. Ј им је матер, он који је миран човек.

jel bas post expresom?

to je onda do kurira.

Чула сам да бацају пакете и да људи добијају поломљене предмете.

da...aks posebno. ja sam goblene slala post expresom i svi su stizali celi. ok ja ih obezbedim, ali ako neko baci i ne vodi racuna pukli bi. uvek sa znakom lomljivo.

a da bih sebe obezbedila sam navodila vrednost paketa, jer su oni svakako bili skuplji od post expresovih postarina.

od svih njih post expres ti dodje najsigurniji.

Ne poklapaju mi se iznos na racunu za struju i moje uplate
Ima tako idiotski datum citanja pa slanja racuna da se ne gadja sa mojim datumima uplata, i onda stalno bude stvaran zinos drugaciji od odstampanog na racunu :roll:
Sad sam se totalno pogubila koliki mi je ustvari iznos racuna 🧐
Mora sacekam nov obracun kad stigne da vidim sta je na njemu evidentirano pa da uporedim sa uplatama u izvestaju iz banke :roll:

Jjebo mater vraticu se na analogno placanje struje i to tek kad stigne racun, jer sa ovim mojim online kliktanjem gubim kontrolu sa datumima

Meni stalno lazu da nije uspela isporuka nisam.kao bila kuci, a ne dobijem ni sms ni nista, lazu brate mrzi ih da rade
Tako da ja ko i rednoslava idem u postu pa im se majke milosne
Kad je samo salterusa tu nju postedim, kad je kurir njemu jjebem sve do cukundede
Takodje. Isporuka pokusana, a ja znam kad ima kod mene nekoga a to je svaki dan pre podne u 99% slučajeva. Onda ide u Zmaj Jovinu pa ako tamo ne podignem onda u Dusanovu pa se jurcaj sa njima i trosi vreme.
Sada sam narucila neki odevni predmet domaćeg proizvodjaca i dogovorila se sa ženom da joj platim online a ona meni pošalje autobusom. Lakše mi je tako. Rajf Woolnia sam jurila 5 dana, a i ovi sto šalju se jako žale da im pogube pošiljke kao posta je još najbolja. Kakvi su ovi drugi brate...

Sto ne das trajni nalog za struju? Po prijemu racuna ide placanja, ti nista nemas ni sa cim
Msm ne mucis se, ne klikces itd
Ako placas redovno...
Pa zato sto nikad ne znas dal ce nesto da iskrsne da mi zatreba lova
Ja kliknem i platim po sablonu na aplikaciji, nije to frka, nego datumi su idiotski, citaju struju 4 a ja recimo platim 5 u mesecu, posalju mi racun 12 sa onim iznosom pre placanja, i tu me totalno zbune kolika je ustvari suma ostala

Jednostavmo cu promeniti period placanja, cekacu 12. da dodje racun i tad da kliknem (ili odem da platim ma salteru), ne vredi sa ovim datumima pre toga sva se pogubim
Sad mi se zaturilo 5 000 negde, ja ih platila imam dokaz o uplati na bankovnom izvodu a nema ih odstampane na racunu, pa mi pravi zabunu :roll:
Ranje sam placala samo na salteru edb kad stigne racun i tacno znam kolko sta...sa ovim online kliktanjem razlicitih datuma sam napravila sebi zbun

Kapiram da je trajni nalog dobra fora ali ne smem

Takodje. Isporuka pokusana, a ja znam kad ima kod mene nekoga a to je svaki dan pre podne u 99% slučajeva. Onda ide u Zmaj Jovinu pa ako tamo ne podignem onda u Dusanovu pa se jurcaj sa njima i trosi vreme.
Sada sam narucila neki odevni predmet domaćeg proizvodjaca i dogovorila se sa ženom da joj platim online a ona meni pošalje autobusom. Lakše mi je tako. Rajf Woolnia sam jurila 5 dana, a i ovi sto šalju se jako žale da im pogube pošiljke kao posta je još najbolja. Kakvi su ovi drugi brate...
Daaaa i tebe zezaju sa dve poste? I mene
Kao jedan dan je u jednoj a posle 5 dana u drugoj, zamisli idiote :fdlan:
Ja sam pocela da cekam da zavrsi u toj drugoj, cekam dva dana, i onda idem tamo, stvarno ne mogu se jurim sa njima

Daaaa i tebe zezaju sa dve poste? I mene
Kao jedan dan je u jednoj a posle 5 dana u drugoj, zamisli idiote :fdlan:
Ja sam pocela da cekam da zavrsi u toj drugoj, cekam dva dana, i onda idem tamo, stvarno ne mogu se jurim sa njima
Da da i ja cekam da spuste iz Zmaj Jovine u ovu postu br 14 u Dusanovoj 10 i samo prosetam. Malo se nacekam Al kad već nisam dobila kada sam htela nije predglavu 2 dana gore dole.

Pa zato sto nikad ne znas dal ce nesto da iskrsne da mi zatreba lova
Ja kliknem i platim po sablonu na aplikaciji, nije to frka, nego datumi su idiotski, citaju struju 4 a ja recimo platim 5 u mesecu, posalju mi racun 12 sa onim iznosom pre placanja, i tu me totalno zbune kolika je ustvari suma ostala

Jednostavmo cu promeniti period placanja, cekacu 12. da dodje racun i tad da kliknem (ili odem da platim ma salteru), ne vredi sa ovim datumima pre toga sva se pogubim
Sad mi se zaturilo 5 000 negde, ja ih platila imam dokaz o uplati na bankovnom izvodu a nema ih odstampane na racunu, pa mi pravi zabunu :roll:
Ranje sam placala samo na salteru edb kad stigne racun i tacno znam kolko sta...sa ovim online kliktanjem razlicitih datuma sam napravila sebi zbun

Kapiram da je trajni nalog dobra fora ali ne smem
Samo oduzmi tih 5000 i to ti je dug, nema veze sto nije prikazano, prosto nisu proknjižili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back