Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
a i znam te, kasno je sadTi nisi profajler, ti se ne računaš![]()
nakon kave za gatanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a i znam te, kasno je sadTi nisi profajler, ti se ne računaš![]()
Evo ja te zovem. Mene sada jako zanima moj profil ličnosti i da mi Mardž iznese isti. I to samo na osnovu onoga što pišem na forumu.
Opisala te vragana.Šta moje pisanje govori o meni? Ovo ozbiljno pitam.
Ne znam ja to da radimŠta moje pisanje govori o meni? Ovo ozbiljno pitam.
meni samo malo bzvz što Zauz mnogi ne razumeju i osuđuju je.Opisala te vragana.
Bila si mirna, flegma, opustena uciteljica i kad si nam rekla da si prebila komsiju, od tada se u svima nama javilo potajno divljenje i strah... koliko si opasna.

Zar nije Regina tukla komšiju?ja bih reginu opisala u jednoj jedinoj reci -odmerena. i to bez inhibicije nit zadrske, jednostavno sva je od suptilnosti satkana.

jeste, jednostavno ima taj suptilni osecaj za meruZar nije Regina tukla komšiju?![]()
al suptilno ; )Zar nije Regina tukla komšiju?![]()
mozda kad ne bi bilo tih serijskih postova u kojima zauz...sta god to biloNe znam ja to da radimmeni samo malo bzvz što Zauz mnogi ne razumeju i osuđuju je.
Zašto ste sigurne da je vaša procena profila ličnosti tačna? Sumnjate u tuđu i ismevate je, zar vam metode procene nisu iste? Pisanje na forumu. Ne razumem.
Сагласна.ja bih reginu opisala u jednoj jedinoj reci -odmerena. i to bez inhibicije nit zadrske, jednostavno sva je od suptilnosti satkana.

Ali to u vezi telefona nije bila procena profila ličnosti.Ne dajem ja nikavne procene profila niti bilo koga ismevam. Fascinantno mi je kako je na osnovu Zauzinog pisanja (i ja verujem da je trol by the way) izvukla zaključak da nema dobar telefon i šta je već tamo napisala.
Da li to znači da pošto ja pišem prostoproširene rečenice sa sve znacima interpunkcije i slovima sa kvačicama znači da imam brz net i dobru mašinu od telefona i lap topa?
Suma sumarum je da na osnovu nečjeg pisanja možes da zaključiš samo ono što ta osoba napiše. Niko Zauz ne zna lično, niti zna njenu situaciju. Mi znamo da je ona ugrožena samo zato što nam je ona tako rekla, tj tako se predstavila.
A znam i kakvo vino pijes.Serijski ubica u najavi![]()

A znam i kakvo vino pijes.
Takoreci znam te u dusu![]()

Seth se osude onih što su prebili dilere droge
Ali to u vezi telefona nije bila procena profila ličnosti.
Ona saoseća sa njom a ti smatraš da je trol. Sve zaključeno na osnovu istog, pisanja na forumu.
A sta mislis?JEl mogu da zakopam leš kod tebe u vinariji![]()

Jeste, ali i ti isto tako profilišeš, a to si ismejala. Ne razumem. Meni je to potpuno isto profilisanje samo je rezultat drugačiji. Metodu ne možeš ismevati, samo dobijeni rezultat.Rekla je da neće da profiliše dalje. Profilisanje je izrada psihološkog profila ličnosti na osnovu njegovog prethodnog ponašanja i procena budućeg.
O tome i pričam.
A sta mislis?
PS. Ne odgovaraj na ovo pitanje![]()

Jeste, ali i ti isto tako profilišeš, a to si ismejala. Ne razumem. Meni je to potpuno isto profilisanje samo je rezultat drugačiji. Metodu ne možeš ismevati, samo dobijeni rezultat.
Pogledajte prilog 639159
Zadnje šokove po pitanju toga kakvi su ljudi dozivela sam prosle godine,nije mi davana prava slika stanja,bas me je zateklo.
O tome nisam ništa ni napisala, meni ne treba da se pravdaš.Opet ti kažem da nisam ništa ismejala, pitala sam je kako je izvela zaključak koji je izvela.
I ne sećam se da sam osim sad igde iznela šta mislim o Zauz.
Evo ja te zovem. Mene sada jako zanima moj profil ličnosti i da mi Mardž iznese isti. I to samo na osnovu onoga što pišem na forumu.