- Poruka
- 73.904
Verovatno, ali ne mogu da se setim, uglavnom kačim na Mozaiku. Ili nisam to bila ja...Garant neki kolaci...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno, ali ne mogu da se setim, uglavnom kačim na Mozaiku. Ili nisam to bila ja...Garant neki kolaci...![]()
Da da, imam.Valjda imaš predstavu šta znači krenuti iz početka? Uložiti u objekat, opremu, zemljište, marketing, razraditi posao da možeš pistojno da živiš od njega. Godine za to treba da prođu. Ne stiče se klijentela preko noći.
Sasvim je druga priča da nastaviš uhodan posao. Da nastaviš tamo gde je neko stao. Ne krećeš od početka, nego od pola puta.

Jao, misli na red riding hood, ona je imala sjajnu sliku skoro.Garant je pomesala dva nika
Ne razumem onda u čemu je stvar? Lakše je kada krećeš ispočetka, lakše je kada sam uhodavaš posao, i? Lakše mu je nego da je došao na uhodano. Super.Da da, imam.
On je od pocetka u ovom poslu. Ne on, mi.
2008. Je zapoceto.
Ko ga je uhodao molim te? Do mm-a.
Sve je na njemu, oduvek i bilo.
A nije sam.
Ali ajde... reci cemo da je sve cvece i prolece...![]()
Stvar je verujem, prilično prosta. Da je sam, sasvim sam, krenuo nešto, ne bi morao da se dogovara sa roditeljima. Ovako predstavljam da mora, a njoj se ne dopada to, pa misli da bi bilo lakše da ne odgovaraju nikome, već sve kako oni hoće...Ne razumem onda u čemu je stvar? Lakše je kada krećeš ispočetka, lakše je kada sam uhodavaš posao, i? Lakše mu je nego da je došao na uhodano. Super.
sad si ti mene bacila, da te nisam zamenilaNe pravim se, stvarno ne znam na koju fotku misliš. Sad si me bacila u rebus. Šta je bilo na njoj? Ili na kojoj temi je bila, možda se setim.
)) pa na da te vidim danas, ona cvenokosa sa cudnim bojama, jes to ti?
)pa recimo ja kakva sam, meni bi bilo sasvim nemoguce ziveti na taj nacin. ali, da je bilo lakse sam, i oni bi zapalili u podstvanare pa polakko krenuliMislim da Chichi smeta to sto roditeljima njenog muza moraju „polagati racune“. Nisu samostalni (i ako ce Chichi sad reci da jesu) i u tom smislu joj se cini da je lakse krenuti on nule i biti sam svoj gazda, nego da ti se neko drugi mesa i uslovljava ti kako da radis, a preko tog posla i kako da zivis.
))Nisam ja, to je red riding hood. 100 dinara da sam dobila svaki put kad su me pomešali sa njom, sad bih imala za samostalni biznis, bog da me vidi.sad si ti mene bacila, da te nisam zamenila)) pa na da te vidim danas, ona cvenokosa sa cudnim bojama, jes to ti?
)

daj jednu ja sma neznaNisam ja, to je red riding hood. 100 dinara da sam dobila svaki put kad su me pomešali sa njom, sad bih imala za samostalni biznis, bog da me vidi.
Ja se ne sećam više, ali mislim da sam se samo jednom kačila na DVVD, mnogo ste strogi, a ja sam nežna žena.
)Ne smem. Samopouzdanje mi ovih dana nije baš za pohvalu, a malo sam i u bedaku. Ali kad rešim jednom, obavestiću te...daj jednu ja sma nezna)
Oni su samo zaposleni kod pater familiasa....Šta porediš i ti.Zanima me objašnjenje zašto je lakše početi posao iz početka, na primer sa kreditom, a ne sa već postojećim kapitalom.
Jer ja sam ga davnih godina počela sa 300 tadašnjih maraka sa kojima sam platila otvaranje firme i izlazak nekih inspekcija (da, nekad se i to plaćalo), i sa kreditom na osnovu menica. I tada sam izgleda živela u zabludi da bi mi lakše bilo da sam nešto već posedovala.
Ne bih dalje. Izvini.Zanima me objašnjenje zašto je lakše početi posao iz početka, na primer sa kreditom, a ne sa već postojećim kapitalom.
Jer ja sam ga davnih godina počela sa 300 tadašnjih maraka sa kojima sam platila otvaranje firme i izlazak nekih inspekcija (da, nekad se i to plaćalo), i sa kreditom na osnovu menica. I tada sam izgleda živela u zabludi da bi mi lakše bilo da sam nešto već posedovala.
Sve je to lepo u vasoj masti gde je sve savrseno.Паметно дете ће зграбити прилику, узети знање и искуство које му се сервирају и наставити да развија већ постојеће. Чак и да ти тај посао није велика жеља и љубав, ако си истрајан, доследан и мудар ширићеш и унапређивати оно што већ постоји. То под условом да су односи здрави, наравно.
kad nastavljas postavljen posao, nisi svoj gazdaSve je to lepo u vasoj masti gde je sve savrseno.
Slazem se.kad nastavljas postavljen posao, nisi svoj gazda
sve dok je ziv, uvek se pita onaj ko je posao postavio
nekome je to teze, nego da sam krene u neizvesno ispocetka
ne postoji nikakav razlog da nesto sto ti ne odgovara i tesko ti je, trpis
ako mislis da je mnogo lakse poceti sam, bez ikakve icije pomoci, slobodna si da svoj zivot tako i uredis
Nije isto. Nekima je mnogo teze i gore.
Krenuti sam od pocetka je mnogo lakse nego naslediti.

Nigde nije savršeno. Ali sam ja tek sada ukapirala u čemu je kod vas problem.Sve je to lepo u vasoj masti gde je sve savrseno.
Где сам ја написала да је савршено, лако...?Sve je to lepo u vasoj masti gde je sve savrseno.
Nije to moj problem.Nigde nije savršeno. Ali sam ja tek sada ukapirala u čemu je kod vas problem.
Nažalost, taj problem ćete rešiti tek kada deda reši da posao u potpunosti prepusti vama dvoma. Ili, još gore, kada prestane da bude radno sposoban. Do tada ima da vam ide po živcima, šta god ti ovde pisala.