Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Управо много зависи од околности, ситуације и стартне позиције.
Маса људи се буса како су све сами, нико им не оспорава рад и труд, али заборављају подршку и темељ који су имали. Имам око себе неколико младих особа које су далеко догурале у приватном послу, али су сви тај посао наследили од родитеља, значи утабан пут, пренешено искуство и даља подршка ако/ када зашкрипи, већ обезбеђен животни простор од тог посла, наслеђени стални сарадници које је уз већ створену репутацију много лакше ширити, и бирати. Не кажем да је лако ни оправдати ни истрајати, неко би други то профућкао, ако гураш и траје и сам вредиш. Све је то у реду и за поштовање.
Али ниси пао с Марса, без икога и ичега, па се уздигао. Има ко јесте, наклон до пода. Али је јако ретко.
Mnogima je sazvakano samo da gutaju, ali ne bi priznali zivi da je to tako, nego da njije njih nebi sunce izlazilo.

Управо много зависи од околности, ситуације и стартне позиције.
Маса људи се буса како су све сами, нико им не оспорава рад и труд, али заборављају подршку и темељ који су имали. Имам око себе неколико младих особа које су далеко догурале у приватном послу, али су сви тај посао наследили од родитеља, значи утабан пут, пренешено искуство и даља подршка ако/ када зашкрипи, већ обезбеђен животни простор од тог посла, наслеђени стални сарадници које је уз већ створену репутацију много лакше ширити, и бирати. Не кажем да је лако ни оправдати ни истрајати, неко би други то профућкао, ако гураш и траје и сам вредиш. Све је то у реду и за поштовање.
Али ниси пао с Марса, без икога и ичега, па се уздигао. Има ко јесте, наклон до пода. Али је јако ретко.
nije bas jako retko, itekako ih ima; samo su normalni, pristojni i nemaju potrebu nabijati na nos svima redom koliko su Oni veliki i uspesni..

И не треба они који су имали подршку да се лоше осећају и извињавају онима који нису. Наопако. Нити то умањује њихову вредност. Само није исто, и треба свет гледати и из другог угла.
Nije isto. Nekima je mnogo teze i gore.
Krenuti sam od pocetka je mnogo lakse nego naslediti.

• Haha
Reactions: Red
Inace dodjoh da ispostujem temu i izbacim iz sebe bes zbog nevaspitane bagre rodjacke...
Dodju nam na posao, nikome se ne najave... i sta ja treba da ostavim svoj posao da bi neke tamo nevaspitane rodjake mm-a zabavljala. Ne pada mi na pamet.
Samo ne znam kako ih nije sramota, samo dodju kad im treba nesto. Dosla gospoda po vino. Moj ludi muz im iznese dva kartona vina, ja gledam i ne verujem, tek ce rodjaka baba:”A joj jel to samo jedan crnog? Malo mi je, ja bih jos jedan.”
A ja :eek:
Stojim i cekam da vidim sta ce reci.
Nista. Uzese vino i odose.
Ostavili deci cokoladu.
Odnesose vino u vrednosti 9.000 din.
Nama valjda to pada sa neba?!
Pi

Pisala sam davno,pre mozda 15 god zapusila se kada.muz pozove majstora i ostavi mene da se ebavam sa njim,a on odvede decu na frusku goru na sankanje
Ovaj mi naplati boga oca
Doso muz,jesi ti normalna da toliko platis??
Svasta,ko da ja znam sta je odgovarajuca cena
Uglavnom natera coveka da dodje i da vrati pola para

Pisala sam davno,pre mozda 15 god zapusila se kada.muz pozove majstora i ostavi mene da se ebavam sa njim,a on odvede decu na frusku goru na sankanje
Ovaj mi naplati boga oca
Doso muz,jesi ti normalna da toliko platis??
Svasta,ko da ja znam sta je odgovarajuca cena
Uglavnom natera coveka da dodje i da vrati pola para
tebi naplatio 2000, a meni 15.000

Ma idi,nego kapiram da je mislio da mu dajem toliko kao pun sam,kuca,kola,pfff,pa cekaj rodjace sam sam spakovao pec i na drugoj promenio grejac,gde je obraz da kaze ma nista ono 500 din za benzin

Garantujem ti da 99% njih stavis na dva dana u kozu mm-a, da bi rekli Neka hvala.
Sve to izgleda jako lepo sa strane.
Ali te niko ne pita koliki su ti troskovi. :aha:

Iskrena da budem, ovo sto mm radi, ja to ne bih nikad radila. Nikad!
Da je krenuo sam nesto svoje od pocetka, znas gde bi sad bio... ej
Ali to je sbb kbb... to su gluposti... njegov izbor

Garantujem ti da 99% njih stavis na dva dana u kozu mm-a, da bi rekli Neka hvala.
Sve to izgleda jako lepo sa strane.
Ali te niko ne pita koliki su ti troskovi. :aha:

Iskrena da budem, ovo sto mm radi, ja to ne bih nikad radila. Nikad!
Da je krenuo sam nesto svoje od pocetka, znas gde bi sad bio... ej
Ali to je sbb kbb... to su gluposti... njegov izbor
Valjda imaš predstavu šta znači krenuti iz početka? Uložiti u objekat, opremu, zemljište, marketing, razraditi posao da možeš pistojno da živiš od njega. Godine za to treba da prođu. Ne stiče se klijentela preko noći.
Sasvim je druga priča da nastaviš uhodan posao. Da nastaviš tamo gde je neko stao. Ne krećeš od početka, nego od pola puta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back