Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_2019-12-19-09-15-12-1.png

Screenshot_2019-12-19-09-15-26-1.png

:( :( :( :( Sredi,spremi,pojedi ako ne moze nemoj da jedes - ne ovako,ovo je neprihvatljivo.

Ajde bas javi ako si išla na IoRS u amb za bol. Da li su ti nešto dali i šta. Jako me interesuje, jer imam loše informacije a kod nas pac dolaze veoma često na terapiju protiv bolova da ne kažem terapiju bola kako se zapravo kaže.
Bila sam ali nisam bila u toj ambulanti, mada je bila moja prijateljica i pomogli su joj puno.b
Snimila kucmu, karlicu, rame, sve dobro, oni smatraju da bi trebala da zakazem na Reumatologiji pa da se tu malo ispitam, sto i hocu ali tamo na prolece. Nemam nameru da sad kad virusi luduju idem po prevozu i da se uzlazem didatnom riziku da zakacum neku prehladu.
Inace lekar mi je rekao da je imao istu muku i da je resio pijuci Diklofen duo plus neki gel. Kupih Fastum gel, i evo sve to deluje lagano. Savet je da pijem i mazem 7-10 dana, da ce se to sve smiriti, plus da prestanem da se junacim i kupim kolica za pijacu i prodavnicu. Poslusacu, sta cu.

^^Dobro da je do foruma.
………………
Strah me je da ce mi crci uredjaj,previse brzo se prazni baterija,previse sporo puni - desi se da ga iskljucim,ukljucim ona prazna.

Nos,probudim se - hvatam za maramicu,kasalj,kasalj,kasalj,kasalj - disem normalno za sada samo sam mnogo umorna.

Bila sam ali nisam bila u toj ambulanti, mada je bila moja prijateljica i pomogli su joj puno.b
Snimila kucmu, karlicu, rame, sve dobro, oni smatraju da bi trebala da zakazem na Reumatologiji pa da se tu malo ispitam, sto i hocu ali tamo na prolece. Nemam nameru da sad kad virusi luduju idem po prevozu i da se uzlazem didatnom riziku da zakacum neku prehladu.
Inace lekar mi je rekao da je imao istu muku i da je resio pijuci Diklofen duo plus neki gel. Kupih Fastum gel, i evo sve to deluje lagano. Savet je da pijem i mazem 7-10 dana, da ce se to sve smiriti, plus da prestanem da se junacim i kupim kolica za pijacu i prodavnicu. Poslusacu, sta cu.
Jao Affro, ajde malo stani oni će svi da te šetaju od klinike do klinike. U pravu si, nisi ti za reumatologiju. Imaš akutni bol i pij analgetike, i mazi taj gel, nije los Fastum lokalno... i malo manje obracaj pažnju na sve te simptome.
Strasno ćemo se kladiti 😂

Jao Affro, ajde malo stani oni će svi da te šetaju od klinike do klinike. U pravu si, nisi ti za reumatologiju. Imaš akutni bol i pij analgetike, i mazi taj gel, nije los Fastum lokalno... i malo manje obracaj pažnju na sve te simptome.
Strasno ćemo se kladiti 😂
Stacu nego sta cu, nemam nameru da idem od klinike do klinike, nisam toliko blesava, mada ne bi bilo lose da iskontrolisem stanje kostiju i imam li osteoporozu ili ne, samo necu sad bas me briga.
Ne bih ja ovo ni primetila da me nije toliko bolelo da sam se od pomeranja ruke preznojavala potpuno, grozan je bol.

Stacu nego sta cu, nemam nameru da idem od klinike do klinike, nisam toliko blesava, mada ne bi bilo lose da iskontrolisem stanje kostiju i imam li osteoporozu ili ne, samo necu sad bas me briga.
Ne bih ja ovo ni primetila da me nije toliko bolelo da sam se od pomeranja ruke preznojavala potpuno, grozan je bol.
Nerv boli najviše. Ta vrsta bola je zaista nepodnosljiva, tzv neuropatski bol.
Možeš da uradiš Dexa test Al na prolece to bi svaka žena oko 50te mogla, upravo zbog osteoporoze.,
I samo glava gore i napred. Pozitivan tok misli...na lepo na planove ne na bolest. Jer upravo to često u bolest uvede.

Nerv boli najviše. Ta vrsta bola je zaista nepodnosljiva, tzv neuropatski bol.
Možeš da uradiš Dexa test Al na prolece to bi svaka žena oko 50te mogla, upravo zbog osteoporoze.,
I samo glava gore i napred. Pozitivan tok misli...na lepo na planove ne na bolest. Jer upravo to često u bolest uvede.
Da to sam i mislila na prolece da uredim taj test i eto neka me malo pogleda reumatolog mada stvarno ako ja koja sam vise dve trecine svog zivota bukvalno zivela na moru i bila na suncu od jutra do veceri imam reumatoloski problem sta je onda sa onima koji more nisu ni videli, a na zalost ima i takvih koliko hoces. Nemam ja ruzunih misli, nego eto vidis recimo moj dr opste prakse ne zna da od sarkoma nema meta promena na kostima pa mi kaze kako treba da snimim kicmu jer eto svako ko se leci od malignih bolesti ima te promene na kicmi. KOliko god da si pozitivna veruj to te muci bar 24h posle tog razgovora. Trebam li ja sad da idem kod njega i da mu drzim predavanje o tome sta se i kako prica sa pacijentima koji se lece od bilo kog maligniteta, mozda i tebam ali necu jer necu sebe da nerviram, samo cu imati u vidu da on iako je lekar ne zna puno toga, pa cu biti opreznija.
Trenutno mislim kakav ce onaj mali prdonja da bude i na koga ce da lici i jedva cekam da se rodi, a idem ovih dana da kupim neke lepe stvarcice za decaka, nisam to nikad kupovala pa me bas raduje sve to <3

Da to sam i mislila na prolece da uredim taj test i eto neka me malo pogleda reumatolog mada stvarno ako ja koja sam vise dve trecine svog zivota bukvalno zivela na moru i bila na suncu od jutra do veceri imam reumatoloski problem sta je onda sa onima koji more nisu ni videli, a na zalost ima i takvih koliko hoces. Nemam ja ruzunih misli, nego eto vidis recimo moj dr opste prakse ne zna da od sarkoma nema meta promena na kostima pa mi kaze kako treba da snimim kicmu jer eto svako ko se leci od malignih bolesti ima te promene na kicmi. KOliko god da si pozitivna veruj to te muci bar 24h posle tog razgovora. Trebam li ja sad da idem kod njega i da mu drzim predavanje o tome sta se i kako prica sa pacijentima koji se lece od bilo kog maligniteta, mozda i tebam ali necu jer necu sebe da nerviram, samo cu imati u vidu da on iako je lekar ne zna puno toga, pa cu biti opreznija.
Trenutno mislim kakav ce onaj mali prdonja da bude i na koga ce da lici i jedva cekam da se rodi, a idem ovih dana da kupim neke lepe stvarcice za decaka, nisam to nikad kupovala pa me bas raduje sve to <3
Pa ja bih je prijavila kao uzbinjavača :-)

Pa ja bih je prijavila kao uzbinjavača :-)
Ne bih ja iz dva razloga, prvi je jer to nece dati nikakav efekat, dugo zato sto je on letos iz nekog svog nezadovoljstva dao otkaz u DZ, posle par meseci se vratio na posao pod kojim uslovima to zna on i onaj ko ga je vratio na to radno mesto, od tad je to druga osoba, malo se nekako uzneo sto bi rekle babe, pa je potpuno drugaciji i prema pacijentima i prema kolegama. Zbog toga sumnjam da bi ista time postigla.

Imala sam mts pripejd karticu, pošto je nisam koristila neko vreme već, a sve mi bilo žao da mi ne propadne kredit koji mi je ostao, ja sam dopunjavala. I juče vidim da mi je nestalo više od 2.000, bez da su mi poslali poruku da me obaveste, ono kredit ističe za 15 dana, pa posle za 5. Ništa! Razmišljam koga da zovem, da im se načestitam nove godine, a posle da karticu ritualno zapalim nasred dvorišta na mlad mesec!

Kaze da kraj drveta za internet prolazi nesto kao mis,malo vece,pacov,kazem - slikaj da prijavimo,sto da ne,da urade nesto po tom pitanju - ma jok,nece,samo je rekao,sta sad tu reagujem.

Ziva sam se odsekla.

Pauk na meni - mali,crn,krenem da ga resim,pomislim resih ga - ne - eto ga sklupcanog,resih ga konacno.
Odakle pauk u krevetu pod cebetom - verovatno se spustio na mene od nekud kad sam ustala,otvorila prozor.Prebrisala sam deo odece gde je bio vlaznim maramicama,nadam se da je sada sve u redu.Ovo nema smisla ni najmanje.

uvek napravim pizdariju pre nove godine... jednom polomio nogu otvoren prelom sa 5 godina, drugi put normalan sa 17 mislim, sa 19 puklo mi slepo crevo dok sam igro fudbal, sa 11 igrali se klinci zmurke ekipica iz zgrade i stao u mraku u podrumu na dasku sa ekserima i plus pao guzicom na staklo... sa negde oko 30 puko kondom ko bomba, sa negde oko tu 32-34 na pesackom prelazu mi preso kombi preko stopala, sreca imao neke gilje americke ko bruks pa mi nije izlomio koscice, negde na 4 godini fdu vozim 3 kolezinice sa faksa i iz jedne ulice izleti pijana dileja i zakuca mi se u ganc nov auto...juce iskrenuo nogu i koleno me cepa u 3pm....:cry:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back