Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo me podseti na Viktoriju Azarenku kad je bila u zenitu moći, kad je harala, obično bi kao slučajno i ničim izazvano prsla protiv neke anonimne igračice, nekog teškog autsajdera, u prvom setu takvu jadu očekivano razvali sa nulom i kad svi pomisle da će i u drugom setu to lagano da reši i da će doći manji broj gemova Vikica zaigra kao da reket u životu nije držala, kao da igra tiganjem ili praherom za trešenje tepiha, lete joj lopte svuda oko terena, ubi nesretnu publiku po tribinama, samo se ljudi sklanjaju i kriju kad ona odigrava, i kad se nakupi dovoljan broj gemova za više od granice i da zezne hendikep, onda ona pronađe u sebi skrivene snage, šampionski isfinišira i pobedi jadnicu sa sve osmehom na licu, nalazeći u takvom toku meča neku svoju računicu. :lol:

Da
Muz zaradjuje i prezive ali sta da se ne daj boze sutra razvede, od cega bi ona i troje dece ziveli? :(

Mardz, svaka tebi cast na svemu tome prezivljenom. Uopste ne kritikujemo, samo sa nase pozicije nismo spremne(ja pisem i u tarino ime) na zajednicki zivot. Bar ja nisam i cini mi se necu biti nikad. Imali smo i mi(tj.moji) babu u slicnom stanju i nije zivela sa mojima, vec su joj iznajmili stan. Ja se iskreno divim ljudima koji mogu, ja nemam tu sirinu
Nece njoj padati takve opcije na pamet osim u soucaju daleko bilo nekog teskog zlostavljanja. Takve porodice guraju dan po dan da prezive.

Boli me glava,nista nema ukus,ovo sa vrata mi se povlaci -ignorisanje,cutanje,histerija,da pogadjam sta misli nije moguce,smirena,iznerviram se a onda krece nemoguce razjasnjavanje.
Nakon toga sanjam sta nemam a to je tako tacno da mi nije svejedno,drago mi je sto su samo snovi a ne mogu posle da zaspim.

cicak u srednjoj medicinskoj na predmetu nega odojceta postoji oblast o ishrani gde se uci na koji nacin se pravi 2/3 mleko kao zamenski obrok za bebe kojima nije dostupno humano mleko
Ne moras mi pricati sta sve pise u knjigama iz srednje medicinske. Kakve sve nebuloze. Koje se ne primenjuju jer su opasne po zivot.
Pa sada me već ljutiš. A i zabrinjavaš. Mlada si, da tako brzo zaboravljaš.

Znači, nije me mrzelo. Obrati pažnju na vreme kada su pisani postovi.

Pogledajte prilog 617440Pogledajte prilog 617442

Tako da si prvo ti pomenula siromaštvo, koje kao nije izgovor za nekupovanje ad mleka. Pa onda, dva sata kasnije, prozivala ostale da mešaju babe i žabe. I napisala da sam ja prva pomenula siromaštvo, a ti morala da mi odgovoriš. Što se iz priloženog vidi da apsolutno nije tačno.
Pa sta ce ti AD ?! Bila siromasna ili ne?! Pobogu?!
Dojenje je spas u siromastvu a i u bogatstvu!
Mozemo li dalje?

Ne moras mi pricati sta sve pise u knjigama iz srednje medicinske. Kakve sve nebuloze. Koje se ne primenjuju jer su opasne po zivot.

Pa sta ce ti AD ?! Bila siromasna ili ne?! Pobogu?!
Dojenje je spas u siromastvu a i u bogatstvu!
Mozemo li dalje?
cicak zahvaljujuci tim glupostima tvoji preci su opstali
svaka kuca koja je imala kravu je bila bogata jer deca sigurno nece umreti od gladi
isto vazi i danas
kada su bebe u pitanju, opasno je davati im cisto mleko, a 2/3 formula ih hrani kao i humano mleko
moje dete je sisalo do treceg meseca
posle toga nije sanse imalo da ga pije iako sam se mlekom u grudima mucila do njene prve godine
ja sam u tom periodu imala jaci stres i pretpostavljam da je on uticao i na mleko
sve humane formule koje sam mogla da nadjem u apotekama je odbila
na kraju mi je ostalo samo kravlje
moje dete je devedesetih othranjeno na 2/3 kravljem mleku
i evo je zive, zdrave, pametne i lepe

cicak zahvaljujuci tim glupostima tvoji preci su opstali
svaka kuca koja je imala kravu je bila bogata jer deca sigurno nece umreti od gladi
isto vazi i danas
kada su bebe u pitanju, opasno je davati im cisto mleko, a 2/3 formula ih hrani kao i humano mleko
moje dete je sisalo do treceg meseca
posle toga nije sanse imalo da ga pije iako sam se mlekom u grudima mucila do njene prve godine
ja sam u tom periodu imala jaci stres i pretpostavljam da je on uticao i na mleko
sve humane formule koje sam mogla da nadjem u apotekama je odbila
na kraju mi je ostalo samo kravlje
moje dete je devedesetih othranjeno na 2/3 kravljem mleku
i evo je zive, zdrave, pametne i lepe
Opstali nisu zahvaljujuci kravama sigurno :lol:
Vec razumu.
Skoro svaka zena je dojila.
Dojenje je bioloski normativ. Prihvatite to.
I nista nije kao humano mleko. Nista! Nikakvo 2/3 mleko neke zivotinje ili ad mleko. To je nuzno zlo.

PS. I ja sam odrasla kao tvoja cera pa ne smatram to dobrim izborom. I ta “nista mi ne fali” je vrlo rastegljiva konstatacija. Budimo bolji, budimo pametniji. Nije tesko.
sa pijanim muskarcem jedino to i mozes da radis..da spavas sa njim :mrgreen:
Pa ne bih rekla :zper: al dobro
moze par primera?
Moze
Pise ti da bebi od 15 dana nacedis par kapi limuna u vodu i dajes.
Prvo cemu voda?!
Drugo cemu limun?!
Itd itd

Opstali nisu zahvaljujuci kravama sigurno :lol:
Vec razumu.
Skoro svaka zena je dojila.
Dojenje je bioloski normativ. Prihvatite to.
I nista nije kao humano mleko. Nista! Nikakvo 2/3 mleko neke zivotinje ili ad mleko. To je nuzno zlo.

PS. I ja sam odrasla kao tvoja cera pa ne smatram to dobrim izborom. I ta “nista mi ne fali” je vrlo rastegljiva konstatacija. Budimo bolji, budimo pametniji. Nije tesko.

Pa ne bih rekla :zper: al dobro

Moze
Pise ti da bebi od 15 dana nacedis par kapi limuna u vodu i dajes.
Prvo cemu voda?!
Drugo cemu limun?!
Itd itd
teorije se menjaju kako kome padne na pamet da nesto promeni
svako od nas ovde na forumu je pio tu prokuvanu vodu sa par kapi limuna i svi smo zdravi
meni je suluda teorija da se danas bebama voda ne daje uopste i da se ne kupaju svaki dan
za deset godina cemo videti zasto ovo danas nije dobro

teorije se menjaju kako kome padne na pamet da nesto promeni
svako od nas ovde na forumu je pio tu prokuvanu vodu sa par kapi limuna i svi smo zdravi
meni je suluda teorija da se danas bebama voda ne daje uopste i da se ne kupaju svaki dan
za deset godina cemo videti zasto ovo danas nije dobro
Ko kaze da smo zdravi?
Odakle nam alergije i rakcine u ovoj meri?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back