Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сит гладноме не верује. Не вреди ни убеђивати.
И није то да се нема због недостатка посла, прилике... или лењости. Људи живе иза тих прозора поред којих пролазимо онако како не можемо ни да замислимо а не наслутимо. Благо оном ко не схвата.
bogi je shvatila. ja se nerviram dok citam i opasno me zasvrbe prsti da nesto napisem, ali budem pametnija od toga i onda se samo nerviram dok citam vas :lol:

Nisi u pravu, jer ne znaš šta znači nemati. Ne nemati za kremu za lice, ili večeru u restoranu. Nemati 40 dinara za veknu hleba.
Moj radnik, Rom, ima blizance. Prošle nedelje sam im odnela karton dugotrajnog mleka, jer je on u bolnici, a žena je sama sa decom, bez ikakvih prihoda.
Mogla sam im kupiti kutiju, dve ad mleka, ali to je njima za par dana. A ne može im stalno neko kupovati mleko, nema nas toliko koji smo raspoloženi da pomognemo.
Moraš da ukapiraš šta je siromaštvo. Moraš.
Gde ode prica?
O cemu pisemo?

JAKO JE SMESNO sto ovde svako prica svoju pricu.
Ja napisah da izgovor “mene je mama dojila mesec dana i nije mi nista” nikako ne treba da bude vid podrske mladim zenama.

Vi o nekom siromastvu. Mesate babe i zabe.

Napada me sinoc,besni - evo me,nisam dobro,jos je gore jer ne vredi da budem suptilna.

Kada cu ja doziveti da imam nesto svoje,renoviram po svom,dajem pare na neke stvari tipa da nema bojlera u kupatilu vec samo hladna,topla voda sto se smatra luksuzom,imam sve bez visecih elemenata koji mogu da mi padnu na glavu ako se nesto olabavi ovako.(Da sve ide lako,majstori budu normalni ljudi.)Mozda u toku zemljotresa - neke druge nepogode ,nije bitno kada a viseci elementi padaju.Verovatno nikada necu to doziveti samo ne znam cemu onda bilo sta - ako nema nista od nerviranja,dokle da se nerviram.

Pa kako ja to da znam kad sam odrasla na belom dvoru izvora meda i mleka, od okorelih prosvetara bogatasa. Nismo navikli na to siromastvo. Pih :manikir:
ironises ... prosvetari nisu u vrhu primanja ali su i daleko od dna..imaju sasvim solidne zivote sa solidnim primanjia.. ne nesto wow.. ali dovoljno za lep zivot, a ako usput sto mnogi rade drze i privatne casove ili nesto rade sa strane, nakupi se solidno i kod njih.

Čičkava sreće samo ljude koji imaju novca da slave u restoranu rođendane i slično, koji imaju novca da putuju, da idu na večere ili poruče hranu kad ih mrzi da kuvaju, da vode decu na sekcije, škole glume ili koječega što se plaća, koji voze mečke i bmw-e, zato živi blaženo nesvesna da postoje ljudi koji nemaju odakle da kupe veštačko mleko za bebu ili cele čarape ili novu jaknu ili šta god što nije baš, apsolutno i sasvim neophodno.

Kako sam se ja uradio belim lukom uz podvarak sa slan'n'com, e to je za kukanje u Rupi, ajme ko će vaki noćaske na gledanje fuce, moraću da iskonzumiram sto, dvesto grama nekog orbita.

Pa tiS ubacila siromastvo u pricu, ja ti odgovorila
Jel moramo jos o tome?

Pa sada me već ljutiš. A i zabrinjavaš. Mlada si, da tako brzo zaboravljaš.

Znači, nije me mrzelo. Obrati pažnju na vreme kada su pisani postovi.

marica1.png
marica2.png

Tako da si prvo ti pomenula siromaštvo, koje kao nije izgovor za nekupovanje ad mleka. Pa onda, dva sata kasnije, prozivala ostale da mešaju babe i žabe. I napisala da sam ja prva pomenula siromaštvo, a ti morala da mi odgovoriš. Što se iz priloženog vidi da apsolutno nije tačno.

Čičkava sreće samo ljude koji imaju novca da slave u restoranu rođendane i slično, koji imaju novca da putuju, da idu na večere ili poruče hranu kad ih mrzi da kuvaju, da vode decu na sekcije, škole glume ili koječega što se plaća, koji voze mečke i bmw-e, zato živi blaženo nesvesna da postoje ljudi koji nemaju odakle da kupe veštačko mleko za bebu ili cele čarape ili novu jaknu ili šta god što nije baš, apsolutno i sasvim neophodno.
Ne verujem da samo takve sreće, vinograd zahteva puno ručnog rada u sezoni, ne rade to oni sami, moraju da zaposle radnike.

cicak u srednjoj medicinskoj na predmetu nega odojceta postoji oblast o ishrani gde se uci na koji nacin se pravi 2/3 mleko kao zamenski obrok za bebe kojima nije dostupno humano mleko
Од када родитељи више слушају психологе него што ослушкују рођену децу и од када испада да децу више воле силни стручњаци него најближи имамо шта имамо... 100 бабица- килаво дете.
Данас деца не могу у назад да скоче.
Брат држи деци тренинге, кошарку. Дошао му мали, сав унезверен, жедан а није понео флашицу са водом. Каже му брат да оде у wc, да попије из руке. Овај га гледа ко теле у шарена врата. Није криво дете. Него ми, што прихватамо небулозе, дозвољавамо да нас укалупе уместо да мислимо својом главом. Али, "криви смо ми, што смо их пустили".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back