Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
on nikada nije zeleo da ide na sve rodjedane
tu je bio vrlo kategorican, takav je

i nije zeleo nikada da zove sve
i uvek je imao odgovor - ali zbog cega da ga zovem kada se ne druzimo-
i sada za sedmi, kada sam ga pitala da li bi mozda zvao sve drugare iz skole, posto se ne poznaju, nema pojma, pa kao ajde jednom da pozove sve dobila sam dogovor -ja ne zelim svoj rodjendan da provedem sa nekim ko ne zna da ja na primer obozavam kosarku-
i tu sam odustala : )
Bravo za dete
Moj je uvek hteo da ide na rodjendane, ne uvek zbog slavljenika vec zato sto ce doci njegov najbolji drugar ili drustvo... samim tim itd
ma da..a sledeci posao bi nasla kao od sale, odmah iza coska :)

ovde se uopste ne radi o tvom muzu i da li bi ti on dao otkaz..verovatno ne bi..verujem i da dobro radis to sta rais..ali ti zaista mislis da bi buduca njegova dama trpela bivsu zenu da se muva oko njega u firmi?

da se vratim na zabicu..mnogo si naivna i precenjujes sebe.
Jao tabe...
prvo ja mogu sutra da se zaposlim i zaradjujem troduplo vecu platu od mm-a... ali meni to nije cilj u zivotu, da ne vidim decu a da oni umesto mene vide samo pare...
drugo, niko se ne ozeni cim se razvede, niti bi se muvala... svako gleda da ide svojim putem
rece na forumu gde najvise ima razvedenih :roll:
da nam nema cicka ne bi znali sta je sretan brak :zaljubljena:
Jaooooo ti bas hoces da me zavadis sa celim forumom? :lol:

Tara, ja zapravo uopšte nisam tebe pitala već zenu koja je rukama u sportu za proveru određenog čoveka imenom i prezimenom. Bez ikakve želje da bilo koga uvredim i njegovo znanje u bilo čemu ali ja sam ćerka profesionalnog sportiste i sama sam sa 17 godina potpisala ugovor na saveznom nivou u profesionalnom sportu. Uz to sam republički sudija u tom sportu a to je sport kojim se bavi bas tvoje dete. I to ne pricam iz vizure teretane i aerobika već iz vizure juniorskog beka prve savezne lige i juniorskog osvajača masters turnira. Ako se u nešto razumem u sport se razumem. Ako se u nešto moj otac razume u sport se razume. Ako se neko nagledao ambicioznih roditelja mi smo. Ako se neko hleba najeo od ambicioznih roditelja moja porodica se najela. Ako neko nije ambiciozan nismo mi.

Nisu svi takvi da deca moraju jedno ili drugo jer se majke takmiče u parku. Radi se o deci koja odrastaju na plus pedeset, koja možda parkove nemaju, koja su izložena određenim (vrlo snobovskim) uticajima, najnovijim uređajima, zatvorenim prostorijama i bez previše druge dece u okolini. U našem kraju ih ima dvoje, imaju po deset godina. Zašto na ovom forumu mora čovek da pravda sopstveno mišljenje o bilo čemu što se tiče njegovog života?

Moje mišljenje je da deca nemaju šta na bilo kom sportu da traže pre sedme godine. To je mišljenje i mog oca koji se nagledao čuda u tenisu. Ali je moje mišljenje da deca nemaju šta da traže ni ispred telefona, računara, tv-a, ipada, da treba da trče i voze biciklu. Da li to rade danas? Ne rade deca koju ja znam. Naši uslovi života su takvi. I zato ljudi vode decu, da ne bi završili ispred gedzeta jer je kod nas lako, zeleno i travnato, kud ti tu i dete biciklom a nije tako u svim zemljama. U mnogim zemljama deca idu iz autosedista u zatvoren prostor, iz zatvorenog prostora u restoran, iz restorana u auto...deca mlitave i kvare oči...bolje je da radi bilo koji pokret nego da sedi i jede. Deca koju ja vidjam nisu mršava...da li je bolje da trči uz reku sa vrsnjacima - jeste ali to za sada nije opcija pa se ljudi snalaze kako mogu...ova priča je poput one da je najbolje sveže mleko od koze...pa ono jeste ali kozu na osmom spratu nemam pa dajem šta imam.
Danas mi na drugi dan Slave dolazi glavni trener, čovek Bundinih godina, vidim da su prijatelji na fb, a i da razmenjuju komentare. Sigurno se i lično znaju pa ću popričati sa njim. Dobićeš izveštaj, ako te nešto konkretno zanima, pošalji na pp.

:(

da li ti ljudi zute rase imaju dušu?

ubijaju kitove,moje delfine...

Whaling_in_the_Faroe_Islands.jpg

Прочитах све што сте писали, и о браку нећу да пишем, још увек смо тазе, тек 20 година и 7 у вези, нисам компетентна.
Спорт и деца, моје дете воли само бицикл, ми је нисмо терали, а пробала је сама по жељи и одустајала кад је хтела.
На рођендане зове кога хоће и иде код кога хоће.
Али, козје млеко није здраво...то ме озбиљно забринуло и бацило у размишљање.

• Haha
Reactions: Red
Прочитах све што сте писали, и о браку нећу да пишем, још увек смо тазе, тек 20 година и 7 у вези, нисам компетентна.
Спорт и деца, моје дете воли само бицикл, ми је нисмо терали, а пробала је сама по жељи и одустајала кад је хтела.
zasto nije zdravo?

zasto nije zdravo?
Убиј ме ако знам...после масти, јаја, црвеног меса, крављег млека, сад стигосмо и до тога да је козје млеко најмање здраво.
Питај Чичка зашто.
А ја се питам колико далеко људске будалаштине могу да иду.

to ti je rasprava zesca
naci ces za i protiv
postoje i formule na bazi kozijeg mlijeka
to je za klince koji imaju burne reakcije na ostalu dohranu
najmladji sin jednog naseg poznanika je imao tako ozbiljne reakcije na ad mlijeko da im je pedijatar na kraju savjetovao kozije
otac otisao i kupio kozu i ona je to dijete odhranila
zapravo, po dalmaciji i hercegovini je mnogu djecu odhranila koza
prosto je sirotinja bila prevelika da se ima krava
e, sad...iz sve te nasr sirotinje ispadose ljudi medju najvisima na svijetu...pitam se zasto : ))))

najveci problem s kozijim mlijekom i bebama je nedostatak folne kiseline
drugo je visok udjel proteina
trece su potencijalne alergije
fortifikovano i pasterizovano, razrijedjeno je kazu okej, nakon godinu dana

a inace pedijatri, narocito na zapadu, vole tako trendovski dramit oko kojecega pa na svakih par godina pojedu ***** i opovrgnu sami sebe, al ajde
i na kraju kad sve saberes - po njima ko nije na ad u odrastao u nedostatku majcinog mlijeka nema sanse da bude zdrav

Ма, ок за алергије, можемо бити алергични на све и свашта, козје млеко јесте јако, али разреди се као и кравље и да детету.
Моја братаница је рођена 93., снаја није имала млека, ова мала ни да цугне ону Хуману, код нас ништа да се купи, тата седне у ауто и у Куманово, донесе пар пакета ад кравице и тако пар месеци пила само то, али разређено.
Ево је удата жена, двоје деце, нема алергије, висока као ја, потпуно здрава, а ни као беба није била болешљива.
Колику су децу отхраниле краве и козе, ихај.
Али, пропаганда је чудо, баш као и то колико смо склони да у све поверујемо на прву.

• Podržavam
ma nije se to tako analiziralo prije
al nisu se ni uzroci mnogih oboljenja znali
ja ne mislim da je dobra ideja davati kravicu djetetu do godine dana, al ne mislim ni da je ad mlijeko neka sreca
ako mora mora, ako ne mora
mamino je mlijeko zakon
bar u prvoj godini zivota

• Podržavam
ma nije se to tako analiziralo prije
al nisu se ni uzroci mnogih oboljenja znali
ja ne mislim da je dobra ideja davati kravicu djetetu do godine dana, al ne mislim ni da je ad mlijeko neka sreca
ako mora mora, ako ne mora
mamino je mlijeko zakon
bar u prvoj godini zivota
Наравно, то не поричем, али кад нема, нема...нужда закон мења, добро је и кравље, макар било и разређено ад.

Drugarov klinac, tu je kao čičkovo i tarino dete, ima alergiju na mleko.
Na materino, na ad, na mleka drugih sisara, jedva su našli šta mu odgovara i morao je samo to piti...
Sad više ne pije nijedno, kad prave kolače il takvo šta koriste bademovo i eto... hbga..
A bosanac, pravi, veliki, od velikih pravih međeda, neprskanih <333

Drugarov klinac, tu je kao čičkovo i tarino dete, ima alergiju na mleko.
Na materino, na ad, na mleka drugih sisara, jedva su našli šta mu odgovara i morao je samo to piti...
Sad više ne pije nijedno, kad prave kolače il takvo šta koriste bademovo i eto... hbga..
A bosanac, pravi, veliki, od velikih pravih međeda, neprskanih <333
pa to je
a ne mozes predvidjeti i obicno doktorima treba vremena da ugataju sta je uzrok : (

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back