Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Око мене само ракови, иначе. Дивни а тееешкиии... Увек они знају шта је добро за тебе боље од тебе самог. Усиљено се подмећу а када не добију исто за узврат, јер ти просто ниси навалентан по природи, дигну свој нос а неретко на твој натрљају услугу коју ниси ни тражио него прихватио да их скинеш с врата.
А врлина имају, ииихааај :)
Dobro si ih opisala. :)
Imam samo jednu racicu u okruzenju i da je ne volim ovoliko do sada bih izludela. :)

Šta je preuzela? Ajmo redom.... pa naopako da se nije udala i rodila decu do sada ( znaci normalno) , sa 33. godine svako i ko je teško studirao već radi,( znaci ništa neobično) drnda ga direktor, od HRa do generalnog pa svi sefovi redom ( ona to nema) i pritom ne vozi decu džipom u vrtic i školu na sekcije itd. nego trolom, ne putuje osim na more... da ne nabrajam.
Uopste ne tovarim Čička, mislim iskreno i njoj sam to rekla da je malo pobesnela i krivo mi je usput sto ima sve uslove za život miran i skladan Al ne može.. uvek nešto zulja!
Preuzela je na sebe da sve vodi i organizuje, ne samo u porodici, i tu ne mislim na decu, vec i na ono veliko, trece dete i njene i njegove roditelje...:) I naravno skoro sve oko vinarije, a ocigledno joj je to previse, pa svaki cas malo izludi. :)

Preuzela je na sebe da sve vodi i organizuje, ne samo u porodici, i tu ne mislim na decu, vec i na ono veliko, trece dete i njene i njegove roditelje...:) I naravno skoro sve oko vinarije, a ocigledno joj je to previse, pa svaki cas malo izludi. :)
dolazi do iscrpljivanja intelektualnih i emocionalnih kapaciteta da se strucno odrazimo :)))

Dobro si ih opisala. :)
Imam samo jednu racicu u okruzenju i da je ne volim ovoliko do sada bih izludela. :)
И ја моју обожавам, зато је и трпим :lol: трпи и она мене.
А мушкарци су ми супер за дружење али везу... Превише су ту, облећу толико да ти вређају интелигенцију, само што не кажу удахни- издахни, мораш дисати. Мени толико присуство и мешање у сваки сегмент смета. Оптерећујуће је. Имам утисак да блену у жену док спава :sad2:

dolazi do iscrpljivanja intelektualnih i emocionalnih kapaciteta da se strucno odrazimo :)))
Da bar ume da promeni nesto, ali uzalud, ne ume. :( Meni je stvarno bude zao i ako zapravo nemam zasto da je zalim. Ima lep zivot. :)

Mislim, razvije se prica oko nje, pa je nama zanimljivo, ali ona ostaje tu gde jeste, na istoj poziciji i samo se vrti u krug.

• Podržavam
Reactions: Red
А мушкарци су ми супер за дружење али везу... Превише су ту, облећу толико да ти вређају интелигенцију, само што не кажу удахни- издахни, мораш дисати. Мени толико присуство и мешање у сваки сегмент смета. Оптерећујуће је. Имам утисак да блену у жену док спава :sad2:
naravno da volim da je gledam dok spava, pa nije tolki skrndelj!

Moja ima silnu zelju da sve bude savrseno. To znaci i: „Ne dizi obrve, napravices bore. Nosila si tu maramu pre tri dana (ja se recimo toga ne secam, ali ona sve pamti), nemoj opet. Zasto ti ove zivotinje ne izlaze iz kucice, uopste ne mozes da se igras sa njima. Ja malopre prisla, a one pobegose. Dzabe ih drzis. Isfeniraj jednom kosu kao covek, sto si stalno cupava.„
:sad2: :lol:

• Podržavam
Reactions: Red
Мушкарци девице су стабилни, породични, нису порочни, верни,... Моје искуство је такво бар.
Са женама девицама лако остварим контакт али га брзо и изгубимо, удаљимо се. Мислим да у кратком периоду дамо једна другој шта имамо и остане лепа успомена.

Moja ima silnu zelju da sve bude savrseno. To znaci i: „Ne dizi obrve, napravices bore. Nosila si tu maramu pre tri dana (ja se recimo toga ne secam, ali ona sve pamti), nemoj opet. Zasto ti ove zivotinje ne izlaze iz kucice, uopste ne mozes da se igras sa njima. Ja malopre prisla, a one pobegose. Dzabe ih drzis. Isfeniraj jednom kosu kao covek, sto si stalno cupava.„
:sad2: :lol:
Исто, ево тера ме на ботокс :lol:
И, зашто се више не шминкаш, и зашто се мучиш око колача када можеш да их купиш, и...
А тек што је генерал после битке! Животни гуру! Док своје кењкаве а учестале фазе заборави.
Али, вооолим је. И све ово сам и њој рекла.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back