Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I kada se medjusobno postujete onda je odnos savrsen i nema trzavica? :)
Chichak malo drami, a i zagrlizla je preveliku jabuku, nesvesno preuzela na sebe nesto cemu nije dorasla, pa se javljaju frustracije, ali medjuljudski odnosi nisu bas tako jednostavni.
Šta je preuzela? Ajmo redom.... pa naopako da se nije udala i rodila decu do sada ( znaci normalno) , sa 33. godine svako i ko je teško studirao već radi,( znaci ništa neobično) drnda ga direktor, od HRa do generalnog pa svi sefovi redom ( ona to nema) i pritom ne vozi decu džipom u vrtic i školu na sekcije itd. nego trolom, ne putuje osim na more... da ne nabrajam.
Uopste ne tovarim Čička, mislim iskreno i njoj sam to rekla da je malo pobesnela i krivo mi je usput sto ima sve uslove za život miran i skladan Al ne može.. uvek nešto zulja!

Ceo dan mi je slika u glavi one francuske trudnice koju su psi ubili u šumi.
Ne znam koji će mi đavo taj prizor u glavi, što moramo da znamo za sve strahote koje se dešavaju širom sveta. Kako da isključiš crnu hroniku iz dnevnih vesti...

Uhvatio se 🐀 - nema ko da ga izbaci sada,sacekacu jos par sati iako cekam vec jos malo cetiri puna- mozda se desi da to uradi danju.
Dobila sam besnu reakciju kad sam pitala -
nemam stvarno snage za ponavljanje ovakvih stvari,previse je to za mene.

ja sam prosle godine radila naporedni sa jedinom likom. rece mi zena-nikad gori naporedni nije videla, i to na moju stetu.
qq
da batalim tipove, ili horoskop :rotf:
Моја другарица, иначе рак :lol: је толико причала о свом потенцијалном фрајеру да га је до гаћа претресала. Ко о чему, она о њему. Када зине, само удахнем дубоко и помислим: идееемооо! Клапа 987654321 први пут...
Толико ме је оптеретила њим да сам грешком код астролога за упоредни дала његов датум :lol: Jош се астролог чуди, како нас двоје, никакве везе :lol:

Око мене само ракови, иначе. Дивни а тееешкиии... Увек они знају шта је добро за тебе боље од тебе самог. Усиљено се подмећу а када не добију исто за узврат, јер ти просто ниси навалентан по природи, дигну свој нос а неретко на твој натрљају услугу коју ниси ни тражио него прихватио да их скинеш с врата.
А врлина имају, ииихааај :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back