Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisli kako bi tek bilo da nema ta tri dana?sve psrti od ljubavi i razumevanja onih tri dana mesecno![]()

Pa vidis da pokusavam jbtKako to da kad ste se toliko pronašli nemaš način da to međusobno rešite? Najbolji prijatelj se poštuje.

Nisam rekla da nema trzavica, samo kada nekoga poštuješ onda ne ideš stalno okolo ogovarajući ga.I kada se medjusobno postujete onda je odnos savrsen i nema trzavica?
Chichak malo drami, a i zagrlizla je preveliku jabuku, nesvesno preuzela na sebe nesto cemu nije dorasla, pa se javljaju frustracije, ali medjuljudski odnosi nisu bas tako jednostavni.
Mislis Cuti i trpi?Nisam rekla da nema trzavica, samo kada nekoga poštuješ onda ne ideš stalno okolo ogovarajući ga.

Ima i neka sredina između toga i neprestanog histerisanja.i naravno da medjusobni odnosi nisu jednostavni.
mism meni je super ako se vi nikadne osecate frustrirano i premeoreno, i sto ste uvek u zenu)
ja npr nisam, bas onako imamo trenutke kad mi je pun k
Krece drama... ubacujemo rec histerija...Ima i neka sredina između toga i neprestanog histerisanja.

Napisala si da si majci na njeno durenje odgovarala slanjem srca u porukama, odrasti pa nauči da otvoreno razgovaraš. Onda nećeš imati potrebu da histerišeš ovde.Mislis Cuti i trpi?![]()
A koja je kategorija?Napisala si da si majci na njeno durenje odgovarala slanjem srca u porukama, odrasti pa nauči da otvoreno razgovaraš. Onda nećeš imati potrebu da histerišeš ovde.
Ne kažem da nije u redu požaliti se, svako ima ponekad probleme, ali ovo što ti radiš nije ta kategorija.
naravno da ima, narocito ima kad imash 40+, odraslu decu i sve si poslozio u zivotuIma i neka sredina između toga i neprestanog histerisanja.
)
Pa budi spremna da se i o tebi na nekom forumu piseMislim stvarno, baš bi mi bila izdaja da na nekom forumu naletim na nešto takvo o meni, a da meni nije otvoreno bilo iznešeno kao problem u našim odnosima.

Zato valjda i pita, da sagleda stvari iz različitih uglova i da razmisli o njima.naravno da ima, narocito ima kad imash 40+, odraslu decu i sve si poslozio u zivotu)
cicak nije u toj kategoriji, još. ali biće![]()
I?Zato valjda i pita, da sagleda stvari iz različitih uglova i da razmisli o njima.
pa da ponovim, ovo je rupa. nije pitala.Zato valjda i pita, da sagleda stvari iz različitih uglova i da razmisli o njima.
Pa rekla sam ti, suoči se sa majkom kao odrasla osoba, na svim poljima.I?
Zasto onda dobijam osudu kritiku i onaj pogled ispod oka? Od tebe
Umesto nesto konstruktivno i prakticno.
Možda sam ja pomešala teme, ali njen problem je isti, na svim temama.pa da ponovim, ovo je rupa. nije pitala.
ma nema cicak problema, samo malo pizdiMožda sam ja pomešala teme, ali njen problem je isti, na svim temama.

Pa ima problem, sa sobom.ma nema cicak problema, samo malo pizdi
realno, zivot joj je lep.![]()

A kako sam se inace suocila?Pa rekla sam ti, suoči se sa majkom kao odrasla osoba, na svim poljima.
Trudim se... trudimo sema nema cicak problema, samo malo pizdi
realno, zivot joj je lep.![]()
To jestePa ima problem, sa sobom.![]()
To nije odgovor odrasle osobe. Tako odgovara i dete "ja sam veliki, mogu!"A kako sam se inace suocila?
Ona reaguje kao nadureno dete sa “Mogla si mi bar reci!”
Ja odgovaram kao odrasla osoba:”Nemam 7 godina.”
pa, ja sma svoje probleme sa sobom resila tamo oko 40-te, pa imam razumevanjaPa ima problem, sa sobom.![]()

i ja gledam na kojoj sam temi, prelilo se i na rupu, mashallahMožda sam ja pomešala teme, ali njen problem je isti, na svim temama.