- Poruka
- 132.178
Nije,to je displej
.
.
.
3 minuta kasnije
.
.
.
Jaooo,ljubim vas trojo i buki,sad sam probala,sa tim se stvarno menja
Bruka kako to nisam videla.ja sam pritiskala gore po brojevima po displeju

kliktala je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije,to je displej
Jaooo,ljubim vas trojo i buki,sad sam probala,sa tim se stvarno menja
Bruka kako to nisam videla.ja sam pritiskala gore po brojevima po displeju

Bravo trojo.
I meni se to desilo pre par godina.![]()

Ne mogu vise,moracu da otvorim novu mail adresu
Imam samo jednu i to velikaklinka65@....

Jesi siguran da su na visljoj?na visljoj poziciji od tebe su samo muz i svekar![]()

super momci, zamenise sve za tili cas. 
Iz direkcije su mi rekli da je to neizvdljivo osim ako ne promenim paket, a ovi majstori rekose, propustili su da kazu i u slucaju da ovaj koji sad koristite crknesuper momci, zamenise sve za tili cas.
Znam, ali ja necu i moje je pravo kad god zovu da pomuda da predjem na drugi navodno bolji paket ja kazem da cu razmisliti pa cu im javitizato sto im je cilj da svi predju na sbb pakete jer placas istu, cak i slabiju uslugu 1000 din vise.
bas me 
ja sma promenila ikom u sbb i signal je ocajanBili iz SBB-a, zamenili modem, stavili nov u kome ima i wifi, pa moj ruter sad vise nije potreban. Iz direkcije su mi rekli da je to neizvdljivo osim ako ne promenim paket, a ovi majstori rekose, propustili su da kazu i u slucaju da ovaj koji sad koristite crknesuper momci, zamenise sve za tili cas.
Zovnem decu, a ono neuporedivo bolje se cujemo, lepota jedna. Ostaje moj paket i dalje pa videcemo kako cemo se dalje boriti, oni da promenim, ja da ostane isti![]()
Pa znam ja kakvi su oni, vec su tri godine prosle od kad su preuzeli Ikom, i od tad se zivkamo, samo mene boli uvo pa ih zovem i nocu od kad sam provalila da rade 24h, i uospte mi nije neprijatno, sta me se tice. Ovi momci su bili ok, promenili mi naziv mreze, objasnili mi sto me je zanimalo i sad cemo videti, neka bude ako sto je danas i necu praviti pitanje.ja sma promenila ikom u sbb i signal je ocajan
tehnicari koji su izasli na teren kazu da uredjaji koje koriste ne podrzava mreza koja je postavljena jer nemaju opticki kabl
najmanje odstupanje na liniji slabi signal
pogotovo na ovoj mojoj baznoj stanici za koju ne mogu da rese problem dve godine
poslednji tehnicar je rekao da je dovoljno da nekome u nizu iskljuce signal zbog neplacanja npr pa da se svima ostalima kvalitet signala promeni u losiji
sto znaci da treba da ih zivkam svaki cas da resetuju kod njih, i da s vremena na vreme salju ekipu da dodje i resetuje ovde kod mene ..i da menja modeme
posledni put je tehnicar doneo stariji model modem jer on nije toliko osetljiv na promene signala
to ti je sbb

A da ti njega ostavis? Msm ja bih ako je tako.Veceras sin radi domaci i zove da mu pomognem
Mm sedi sa mojima u dnevnoj
Pre toga bili u nabavci, pa ostavili malu na sekciji, jurim da sve stignem, raspakujem milion kesa, njemu pomognem, vidim moje... i u jednom momentu izadjem iz sobe i pogledam na sat, pet minuta proslo od zavrsetka sekcije ... pitam muza Jel vidi koliko je sati? Sto ne ide po dete?
“Pa nisam video.”
Znaci sve je moja obaveza
Kako ja krocim, mozak na pasu i sve na moja ledja, deca su moja, kuca je moja, posao moj... ja o svemu treba da mislim... o svim troskovima, uplatnicama, obavezama, rodjendanima, sekcijama, odvozenju, dovozenju, roditeljskim, sve sve...
![]()
A da ga ne ostavim?A da ti njega ostavis? Msm ja bih ako je tako.
da ti kaže nešto teta Mačka.. to sto se tebi dešava je život, takoreći dešava ti se život, a ti kao da nisi spremna za njega. Ili možda nisi dovoljno poznavala svog muža kada si odlucila da se udas za njega?
Pomisli kako bi živela bez svoga muža? Odmah će manje da ti smeta sve sto te sada nervira. I zapamti: muškarci beže od takvih žena koje samo kukaju i zvocaju, a sto beže nije strasno neko sto beže u zagrljaj onih koje ne zvocaju. A ro je bas muka posle. ❤
Pa gde je ljubav da poništi to sto se on opusti? Prihvati ga jednom takvog kakav je, sama si ga birala nije ti ga opstina dodelila.A da ga ne ostavim?Jer postoji jedna mala sitnica a to je ljubav, sto ga volim i sto mi je najbolji prijatelj i imam sjajan sex sa njim a pre svega imamo iste ciljeve i zelje.
I da, on se opusti kad sam ja tu i to me izludjuje nekad, ja zvocam i to ga izludjuje nekad... ali to je kako kazes zivot...
Kao i ovaj forum na kojem izbaci covek sve iz sebe
A da bezi moze slobodno, niko nikoga ne vezuje... tuzno bi bilo iz straha trpeti i ostajati, ne pustati...
Pa to jeste ljubavPa gde je ljubav da poništi to sto se on opusti? Prihvati ga jednom takvog kakav je, sama si ga birala nije ti ga opstina dodelila.
i meni je ljubav pre svega. A ne ciljevi i želje. Ali dobro, i ja sam bila dosta teza sa 33 nego sada sa 43.
Kako to da kad ste se toliko pronašli nemaš način da to međusobno rešite? Najbolji prijatelj se poštuje.A da ga ne ostavim?Jer postoji jedna mala sitnica a to je ljubav, sto ga volim i sto mi je najbolji prijatelj i imam sjajan sex sa njim a pre svega imamo iste ciljeve i zelje.
I da, on se opusti kad sam ja tu i to me izludjuje nekad, ja zvocam i to ga izludjuje nekad... ali to je kako kazes zivot...
Kao i ovaj forum na kojem izbaci covek sve iz sebe
A da bezi moze slobodno, niko nikoga ne vezuje... tuzno bi bilo iz straha trpeti i ostajati, ne pustati...
Postavlja pitanja na forumu, valjda očekuje neke odgovore. Ili bi da čuje samo istomišljenike? Onda nije na pravom mestu, mora naći druge sagovornike.al tovarite cicak kolektivno)

I kada se medjusobno postujete onda je odnos savrsen i nema trzavica?Kako to da kad ste se toliko pronašli nemaš način da to međusobno rešite? Najbolji prijatelj se poštuje.