Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto to? :dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Mamina reakcija kad je cula da sam oprala sudove. " Da li je to moguće hahaha,ne mogu da te zamislim kako peres sudove hahaha." :zcepanje:

Ma onako :lol:

Opet napad urlanja u trajanju od pola sata i nikako da ga smirimo i jedva nekako na kraju se smirio i sad spava a meni nije dobro, pa nisam ja bre na ovo pristala, nece valjda svaki zub ovako izbijati :sad2:

Ma onako :lol:

Opet napad urlanja u trajanju od pola sata i nikako da ga smirimo i jedva nekako na kraju se smirio i sad spava a meni nije dobro, pa nisam ja bre na ovo pristala, nece valjda svaki zub ovako izbijati :sad2:

neće pile, stalne zube neće ni osetiti :heart:

znam da ti nije do šale al sam moraala, izvini.....pa jel nema neka tečnost, sprej da se macka i prska da omekša desni i smanji bol.....i još malo da pametujem, što ne zamoliš nekog da ga pričuva da se naspavaš, kad si odmorna bar na par sati sve bude lakše...ovako se mučite i ti i bebac :(

neće pile, stalne zube neće ni osetiti :heart:

znam da ti nije do šale al sam moraala, izvini.....pa jel nema neka tečnost, sprej da se macka i prska da omekša desni i smanji bol.....i još malo da pametujem, što ne zamoliš nekog da ga pričuva da se naspavaš, kad si odmorna bar na par sati sve bude lakše...ovako se mučite i ti i bebac :(

Dali smo mu paracetamol na kraju pa se smirio i zaspao i evo jos uvek spava.
A mazala sam mu desni calgelom (lidokain u sustini), al to njemu nista ne pomaze.
Tu noc kad mu bas izbija zub nista ne pomaze osim analgetika, nazalost.
A sto se pomoci tice, sami smo nas troje, nike to ni problem, samo da je misko ok, bilo bi bolje.
Idemo danas kod zmuovih pa cu tamo odmoriti nadam se, kad ga baba dohvati :))))

doktori ne znaju f od farmakologije, a kako bi i znali kad imaju samo jedan ispit iz knjige koja je smejurija, prezvakana, strpano sve u jedno, skraceno i sturo...da se upisas od smeha kad im citas knjigu
bruka
pa posle kad krenu da prepisuju inkopatibilne lekove da molis boga da ne pandrknes
ja se samo pitam kako su ovi ljudi koji se ne razumeju zivi pored takvih doktora...koliko sam samo puta morala da reagujem na prepisivinje lekova kad se zajebu...

A mazala sam mu desni calgelom (lidokain u sustini), al to njemu nista ne pomaze.
A sto se pomoci tice, sami smo nas troje, nike to ni problem, samo da je misko ok, bilo bi bolje.

nasa je samo ozubatila
ni skontali nismo
samo se nasmijesila jedan dan
ko mala ajkula : )

mica mala :heart:
ajde uvaljuj ga baki pa na spavanjac i vatu u uši da ga ne čuješ ili ništa od odmora :heart:

Antifoni u usi i ne cuje se nista.Milina jedna,moze dete da urla,vristi,place koliko hoce nema cimanja.Nista se ne cuje.Treba dici spomenik onom ko ih izmisli.
.................

Nemam ni jednu majicu da obucem.Sve se suse,oprane juce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back